H Jenny from the block X Inglot μας συστήνει πως θα λάμψουμε με την σειρά "Livin The Highlight - J201 - Radiant"




Παρασκευούλα σήμερα, κλείνει η βδομαδούλα, και έχω τόσα να μοιραστώ με εσάς. Αφού με έριξε ο πυρετός, τα επαγγελματικά ταξίδια, επανήλθα και δεν θα σας αφήσω ούτε από reviews, ούτε από giveaway. Για αυτό κάθε Τριτούλα και Παρασκευούλα ας κάνουμε μια βολτούλα στο Mel Me Up.


Φίλη, δεν σε θέλω απληροφόρητη και βασικιά, έμαθες πως η Inglot συνεργάστηκε με την Jennifer Lopez. Από μικρή (story time) λάτρευα την JLo, κυρίως το μακιγιάζ και τα οπίσθια της – και ένα μοντέλο που έπαιζε στο Aint it funny video clip. Έτσι, λοιπόν, η συνεργασία της Inglot X JLo με ενθουσίασε – αφού δεν μπορούμε να έχουμε τον μοντέλο ας έχουμε το κραγιόν. Να σας τονίσω η συνεργασία – με τις τώρα πληροφορίες- θα είναι για 1 χρόνο, οπότε φίλη μην πανικοβληθείς και ζεις με μακαρόνια για να πληρώσεις την JLo.


Προς το παρόν, επειδή ήρθαν και κοινόχρηστα, έχω 2 πράγματα από την συλλογή αλλά θα την εμπλουτίσω. Σήμερα θα μιλήσουμε για το best seller της συλλογής το loose highlighter. Πρόκειται για την σειρά “LivinThe Highlight” – J201 Radiant. Έρχεται στα 2.5γρ αν και μου φαίνεται ότι είναι πολύ περισσότερο. Είναι μια πούδρα λάμψης, που μπορείς να την βάλεις στα ζυγωματικά, στο σώμα, στα μάτια, στο ήπαρ, στην σπλήνα ακόμα και μέσα στην ψυχή σου για να λάμψεις. Είναι η τέλεια, μα τέλεια χρυσή απόχρωση. Νομίζω ότι τα κορίτσια με λευκή επιδερμίδα, δεν θα τα ικανοποιήσει η Jennifer. Η συσκευασία περιλαμβάνει και σφουγγαράκι για να απλώνεις την λάμψη. Για το πρόσωπο δεν με βόλεψε αλλά για του ώμους που λούστηκα με το highlighter ήταν ταμάμ. Αγαπημένη φίλη, να το εφαρμόσεις με ελαφρύ χέρι γιατί έχει τρομερά έντονη απόδοση και άψογη διάρκεια. Όταν αρχίζει να φεύγει αφήνει μια διακριτική λάμψη στο τέλος, δεν θα ξεμείνεις ποτέ από το highlighter. Δυο αρνητικά εντοπίζω, η loose μορφή της πούδρας, θα σε οδηγήσει σε έναν αέρα γεμάτο glitter, μέχρι να καταφέρεις να το βγάλεις από την συσκευασία του. Δεύτερο, έχει glitter μέσα, αν σε ενοχλεί το glitter στο highlighter, ωστόσο, όταν το εφαρμόσεις και το ταμπονάρεις με το σφουγγάρι του μακιγιάζ σου, θα το εναρμονίσεις πλήρως στην επιδερμίδα σου.



Συνοψίζουμε:
+     Το απόλυτο χρυσό χρώμα
+     Γενναία ποσότητα
+     Εφαρμόζεται σε μάτια, σώμα, ψυχή
+     Έντονη απόδοση
+     Σταθερό
+     Jenny from The block



-     H συσκευασία και η ελεύθερη μορφή του προϊόντος θα κάνει έναν πανικό glitter στην ατμόσφαιρα
-     Έχει glitter





Για κοπιάστε στο Instagram και στο Facebook για τους μελλοντικούς μας διαγωνισμούς αλλά και το καθημερινό μας σου σου.





Τα λέμε στο επόμενο review! Φιλί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις