Δεν βάζεις κραγιόν, βάζεις βελούδο (στο περίπου) με τα Velvet Lip Lacquer από την MUA



Τριτούλα, φίλη, νέα βδομαδούλα στο τίμιο αυτό blog που είναι στην ίδια παράνοια όπως ο καιρός στην Θεσσαλονίκη. Ήλιος, ζέστη, σε 10 λεπτά μουσώνας, βροχή και υγρασία. Και σαν ένας άλλος Bill Kaulitz (Tokio Hotel) καλούμαι να τρέξω μέσα στον μουσώνα.


Μόνο ένα κραγιονάκι θα με βοηθήσει να επιβιώσω και όχι όποιο και όποιο. Φίλη, άκουγα εδώ και καιρό για το Velvet Lip Lacquer σειρά της MUA αλλά όπως έχω αναφέρει ξανά, το έπαιζα δύσκολη στο να ανταποκριθώ. Τέτοια είμαι. Έτσι μια μέρα στο πολυαγαπημένο μου Queenz αποφάσισα να κάνω το απονενοημένο και να αγοράσω 2 κραγιόν της σειράς.
Επειδή δεν έχω ήδη πολλά nude κραγιόν, είπα να πάρω άλλο ένα. Οι λογαριασμοί που χρωστάω θα δείξουν κατανόηση μπροστά στην έλλειψη ενός nude κραγιόν. Τι όχι; Με τούτα και με εκείνη πήρα την απόχρωση Hustle. Κινείται στην παλέτα των nude χρωμάτων αλλά είναι προς την σκοτεινή πλευρά των πιο σκούρων χρωμάτων. Μόνο ο Jeffree Star με καταλαβαίνει σε αυτό που λέμε nude από το μπεζ μέχρι το βυσσινί.


Το applicator είναι μικρό και βολικό στις κινήσεις, δηλαδή και χωρίς περίγραμμα, μια χαρά θα βάλεις το κραγιόν σου. Έχει μια μυρωδιά όταν το ανοίγεις, το οποίο δεν αντέχω καθόλου, όταν το εφαρμόσεις θα την νιώσεις λίγο και μετά σαν να εξατμίζεται. Αν παρέμενε η μυρωδιά δεν μπορούσα να το βάλω. Είναι matte και σκληροπυρηνικό matte. Δεν έχει καμία βελούδινη υφή όπως λέει ο τίτλος της σειράς. Ωστόσο, στεγνώνει αμέσως, δεν κολλάει καθόλου και άπαξ και στεγνώσει μένει εκεί για όλη την μέρα. Το κακό είναι πως είναι τόσο matte που θα κάνει αντιαισθητικές γραμμές στα χείλη ( το σώζεις φίλη με ένα lipgloss) και όταν αρχίσει να φεύγει δεν κάνει ένα ομαλό σβήσιμο αλλά φεύγει σε κομμάτια. Την ξηρότητα θα την φας στην μάπα, ψέματα δεν θα πω, αλλά μετά από κάνα 3ωράκι. Φίλη, για την τιμή του, μην το πεις ούτε του παπά ότι το πήρες.



Συνοψίζω:
+     Ποικιλία αποχρώσεων
+     Value for money προϊόν
+     Σταθερό
+     Δεν μετακινείται
+     Δεν κολλά τα χείλη



-     Έντονη μυρωδιά (Thank God φεύγει)
-     Μετά από ώρα (τύπου 3ωρο) αίσθημα ξηρότητας
-     Φεύγει σε κομμάτια – Δεν σβήνει ομοιόμορφα από τα χείλη




Για περάστε, για περάστε και στο Instagram και στο Facebook! Τώρα που καλοκαιριάζει και φυσικά θα μας φάει η πόλη, ελάτε να τα πούμε!






Τα λέμε στο επόμενο review! Φιλί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις