Τερμάτισε το "Brows on Fleek" με το "Eyebrow Gel - Brunette" από ΝΥΧ




Παρασκευούλα, σήμερα, νέα βδομαδούλα με λίγη ζεστούλα. Μα τι ωραία που τα λέω στην μέση του σαλονιού μου, φασώνοντας οριακά τον ανεμιστήρα μου. Ε πια το ξέρω, γίνομαι αισχρή, αλλά είναι η αλήθεια. Καλοκαιράκι γαρ, σπάω νέα ρεκόρ διαστήματος που προλαβαίνω να ιδρώσω σε μιλισεκοντ από την στιγμή που βγαίνω από το ντουζ.


Και ενώ λιώνουμε, φίλη, δεν ξεχνάμε πως είμαστε ντάνες και το μακιγιάζ μας θέλουμε να μείνει εκεί. Θα θυσιάσουμε την αναπνοή κάθε πόρου του δέρματος μας για αυτό. Ένα από τα βασικά σημεία που πάντα φοβάμαι πως θα στάξει πρώτο αν ιδρώσω είναι το φρύδι μου. Και άντε, να βγει λίγη λιπαρότητα, έχει μια τσαχπινιά, το πουλάς σαν τύπου φυσική γυαλάδα, το να λιώσει το φρύδι, ενώ προσπαθείς να κάνεις φρύδι Kylie Jenner, ούτε στον εχθρό μου.


Η NYX ήρθε και αυτό το καλοκαίρι να σώσει την κατάσταση με ένα προϊόν, που ξεπερνά την έννοια διαμάντι. Σήμερα θα εκθειάσουμε το “Eye Brow GelBrunette”. Όπως, θα μάντεψες φίλη, πρόκειται για ένα gel φρυδιών, το οποίο άπαξ και το βάλεις, το φρύδι δεν πάει πουθενά ακόμα και κάτω από σκληροπυρηνικές συνθήκες. Έρχεται στα 10 ml,  χρειάζεσαι την ελάχιστη ποσότητα και το εφαρμόζεις με πινέλο. Στεγνώνει γρήγορα οπότε και εσύ πρέπει να είσαι γρήγορη στον σχηματισμό των φρυδιών σου και να το δουλέψεις – σβήσεις το ίδιο γρήγορα. Η διάρκεια του είναι όλη μέρα και όλη νύκτα! Θα φύγει όταν αποφασίσεις να το ξεβάψεις. Βρε τι να ιδρωκοπάς, τι να χτυπιέσαι στο TRX, τι να χτυπιέσαι με γκομενάκι, τι να κάνεις μακροβούτια, αυτό θα μείνει εκεί για εσένα. Το μόνο που με δυσκολεύει με το προιόν αυτό, είναι πως οι αποχρώσεις του είναι περιορισμένες και κάποιος έχουν ένα παράξενο κόκκινο υποτόνο. Ωστόσο, είναι τόσο οικονομικό και για την ποσότητα του αλλά και για την ποιότητα του που θα έλεγα δώσε του καλέ μια ευκαιρία βρε φίλη.



Συνοψίζω:
+     Σταθερό
+     Χρειάζεσαι ελάχιστη ποσότητα
+     Δίνει αμέσως έντονο αποτέλεσμα
+     Τρομερά οικονομικό



-     Περιορισμένες αποχρώσεις
-     Θα πρέπει να έχεις μια μικρή εμπειρία στον σχηματισμό φρυδιών με gel – πομάδες




Το Mel Me Up είναι εδώ για εσένα τόσο στο Facebook ,όσο και στο Instagram! Τι κάθεσαι ακόμα;






Τα λέμε στο επόμενο review! Φιλί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις