Αξίζει να θυσιάσεις 2 σουβλάκια για την "Velvet Rose" της σειράς Re - Loaded από Revolution?


Τριτούλα, νέα βδομαδούλα και παίρνουμε μπρος σιγά σιγά, και θα μου πεις ότι στα έχω ξαναπεί αυτά και θα έχεις και δίκιο αλλά φίλη μην με κρίνεις για να μην κριθείς. Και με τα χριστιανικά αυτά λόγια σε ξαναβάζω στον σκοτεινό make up κόσμο του Mel Me Up.


Make Up Revolution, ένα όνομα, μια ιστορία. Μια εταιρεία που δεν με είχε πολυπείσει παρά το επιθετικό της μαρκέτινγκ. Ωστόσο στα λόγια όλα αυτά μέχρι που χάζευα ένα σκοτεινό βράδυ στο site και παρήγγειλα κάποια πραγματάκια. Ξέρεις, εκείνα τα βράδια που δεν έχει όρεξη για τίποτα και θεωρείς πως μια παλετίτσα των 5 ευρώ θα σου ανεβάσει την διάθεση.
Σήμερα θα μιλήσουμε για την παλέτα “Velvet Rose” από την σειρά Re Loaded. Πρόκειται για το dupe της Soft Glam από Anastasia Beverly Hills. Να ξέρεις, φίλη, ότι είναι πολύ λάθος να κινείσαι έτσι. Να παίρνεις παλέτες που σου αρέσουν τα χρώματα και για εκεί που φτάνει το βαλάντιο σου. Μην σκέφτεσαι πως κάτι είναι dupe γιατί ήδη ξεκινάς με την υποτίμηση του προϊόντος που παίρνεις. Μέγα λάθος. Κλείνω το μίνι λογύδριο.


Πρόκειται για μια παλέτα 15 σκιών, 1.1 γρ κάθε σκιά της και έρχεται στα 5 ευρώ. Αυτό πρακτικά σημαίνει 2 καφέδες, 2 σουβλάκια, 4 σακουλάκια πατατάκια ισούνται με 1 παλέτα σκιών. Πάρα πολύ φθηνή κοινώς, αν δεν έπιασες το επιχείρημα μου. Αποτελείται από 2 shimmery σκιές, 4 metallic σκιές και 9 matte σκιές, σε χρώματα θερμά που μπορείς να τα συνδυάσεις όπως θες, από το πουρνό μέχρι το βράδυ. Όταν διάβαζα reviews νόμιζα πως ενείχαν κάποιου είδους υπερβολή. Η παλέτα αυτή ξεπερνά κάθε πιθανή και απίθανη προσδοκία. Τα χρώματα γράφουν εξαιρετικά. Κάθε χρώματα γράφει ξεχωριστά χωρίς να αλλοιώνεται και όταν τα μπλεντάρεις, δεν εξαφανίζονται και γίνονται ένα ενιαίο χρώμα. Ακριβώς, το αντίθετο, σβήνει άψογα το ένα μέσα στο άλλο, κάνοντας τόσο όμορφες μεταβάσεις. Τα matte χρώματα έχουν έντονο kick back, ωστόσο, δεν θα πέσει ούτε ίχνος σκόνης κάτω από τα μάτια ενώ μακιγιάρεσαι. Τα shimmery είναι τόσο ωραία και διακριτικά που τα κάνουν ικανά να τα χρησιμοποιείς 24/7. Όσο για τα metallic, γράφουν τόσο έντονα και τόσο υγρά που μου θύμισαν υφές high end εταιρειών. Πάμε στην διάρκεια,  ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια. Αν τις βάλεις με primer ματιών, προσωπικά το έχω ως ιεροτελεστία και δεν γίνεται να βάλω σκιά χωρίς primer, δεν θα πάνε πουθενά. Θα μείνουν εκεί για ώρες και δεν θα εξασθενίσει καθόλου η ένταση τους. Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να ζητήσω και να το κάνουν, ωστόσο, ξέρω πως πρέπει τώρα να την παραγγείλεις και ΕΣΥ!




Συνοψίζω:



+     Τρομακτικά οικονομική
+     Φοβερή απόδοση χρωμάτων
+     Φοβερή διάρκεια σκιών στα μάτια
+     Έντονη απόδοση
+     Blend ονειρεμένο
+     Χρώματα που όλοι αγαπάμε
+     Πάρε την σε παρακαλώ
+     Την βρίσκουμε και σε φυσικά καταστήματα πλέον




-     Φθηνή συσκευασία






Μην ξεχνάς να ακολουθήσεις το Instagram και το Facebook ! Εκεί γίνονται τα καλά!





Τα λέμε στο επόμενο review! Φιλί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις