Το Mel Me Up απονέμει για ακόμα μία φορά δικαιοσύνη για τα "Matt Lasting Lip Color" της εταιρείας Radiant



Παρασκευούλα, και μια εβδομάδα κλείνει με πολλά σκαμπανεβάσματα, με πολλή πίεση αλλά πάντα με μεικαπτζανκισμό. Θέλω τώρα να μπεις στο Instagram σου και να κερδίσεις τα must haves για τον φετινό χειμώνα από την εταιρεία MUA. Μπες τώρα λέμε.


Μου αρέσει πάρα πολύ να απονέμω δικαιοσύνη σε προϊόντα που δεν έχουν ακουστεί τόσο και δεν έχουν πάρει την αγάπη που τους αξίζει. Η εταιρεία Radiant είναι μια ελληνική εταιρεία που δεν ακούγεται τόσο και θα πεθάνω με την απορία αυτή γιατί έχει κάποια εκπληκτικά προϊόντα που δεν λείπουν από την ψυχαναγκαστική συλλογή καλλυντικών μου. Είναι λίγο τσιμπημένα για drugstore αλλά η ποιότητα του θα σε ανταμείψει 100%.


Ένα από τα πιο αγαπημένα μου προϊόντα της εταιρείας αυτής είναι υγρά κραγιόν της. Μιλάμε, φυσικά, για τα «Matt Lasting Lip Color». Σήμερα θα μιλήσουμε για την απόχρωση 35, ένα σκούρο nude με καφεμωβ υποτόνους. Έρχεται στα 6,5 ml και έχει διάρκεια 24 μήνες από όταν ανοιχθεί. Δώστε thumbs up για αυτό. Είναι η αγαπημένη μου nude απόχρωση για κάθε μέρα, η αγαπημένη μου nude απόχρωση για το βράδυ, η αγαπημένη nude απόχρωση για να κυλιστώ σε αυτή. Ταιριάζει σε όλα τα δέρματα και τους χρωματικούς τόνους. Έχει ένα άρωμα που θυμίζει ζελεδάκια που η αλήθεια είναι πως θα διαρκέσει ώρα και δεν το λες το πιο όμορφο feeling – να τα λέμε και αυτά. Αν έχεις ευαισθησία στις μυρωδιές δεν θα γίνετε κολλητές φίλες. Το applicator είναι μεγάλο και βοηθά τόσο στην γρήγορη εφαρμογή όσο και στον σχηματισμό των χειλιών χωρίς μολύβι. Καλό θα είναι τα σκουπίσεις καλά το applicator πριν εφαρμόσεις το προϊόν γιατί τείνει να βγάζει μεγάλη ποσότητα. Στεγνώνει σε μια comfort matte – άνετη ματ υφή που δεν είναι η πιο σταθερή που θα βάλεις, ειδικά αν φας και αν πιείς, ωστόσο είναι το πιο άνετο κραγιόν – ναι ακόμα και από τα holy grail μου Sephora cream lipstain- το οποίο και όταν φεύγει, φεύγει τόσο όμορφα και διακριτικά αφήνοντας ένα ελαφρύ ίχνος και καθόλου αντιαισθητικό στα χείλη. Ακόμα και οι σκούρες αποχρώσεις γράφουν πάρα πολύ έντονα και είναι ακόμα πιο σταθερές αλλά και το ίδιο άνετες. Και να μην ξεχνάμε, έχει και SPF 15, για να έχεις χειλάκι πετροκέρασο. Άκουσε με και δεν θα χάσεις.






Συνοψίζω:


+     Drugstore – τα βρίσκεις παντού
+     Πολύ ωραία χρωματική γκάμα
+     Αρκετά σταθερά
+     Όταν φεύγουν «σβήνουν» φυσικά και όχι αντιαισθητικά
+     Δεν ρουφούν την ψυχή από το στόμα σου
+     Comfort matt τελείωμα
+     Έχουν 2 χρόνια ζωής



-     Έντονο άρωμα
-     Δεν είναι το πιο σκληροπυρηνικά σταθερό κραγιόν που θα βάλεις





Είπαμε και στην αρχή, τρέξε στο Instagram για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό και μην ξεχνάς και το Facebook μου.






Τα λέμε στο επόμενο review! Φιλί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις