Προτασούλες για Μάυρη Παρασκευούλα aka Black Friday




Τριτούλα, νέα βδομαδούλα, και είμαστε στην φρενίτιδα του Black Friday μέρες τώρα.

Αυτή η «Μαύρη Παρασκευή», διχάζει πολύ τον κόσμο. Από την μια πλευρά είναι πολέμιοι της, καθώς θεωρούν πως γίνεται ντόρος για το τίποτα καθώς οι εκπτώσεις κυμαίνονται σε ένα 20% - 30% και άντε στα κέφια ένα 40% σε επιλεγμένους κωδικούς. Και από την άλλη, είναι τα άτομα που ακόμα και το 10% το εκμεταλλεύονται και ψωνίζουν.

Καλό θα είναι να είμαστε αποστασιοποιημένοι από τα άκρα και να κοιτάμε τις προσωπικές μας ανάγκες και να επενδύσουμε σε αυτές. Καλώς ή κακώς οι highend εταιρείες, δεν θα επενδύσουν σε τεράστιες εκπτώσεις ή αν το κάνουμε θα είναι σε παλαιότερες κυκλοφορίες. Ένα 70% σε κάτι παλιό που μπορεί να μην σε καλύπτει αλλά ιντριγκάρεσαι από την μεγάλη έκπτωση, μην σε πείσει έτσι απλά, σκέψου το και πάρτο μετά. Επίσης, μπορεί να μην χρειάζεσαι και τίποτα! Μην το ξεχνάς αυτό!
Εγώ έρχομαι να σου κάνω κάποιες προτάσεις για κάποια πραγματάκια και εσύ αποφασίζεις.


The Ordinary
Πρόκειται για τα πιο ωραία και value for money προϊόντα περιποίσηςη, τα οποία τα βρίσκεις ακόμα πιο φθηνά με το 30% που μας βομβάρδισε το Beauty Bay. Εξαιρετικές επιλογές, τa primer, η βιταμίνη C, η ενυδατική και ο ορός με την καφεΐνη.


Juvia’s Place
Οι παλέτες που σου φτιάχνουν την διάθεση απλά μόνο όταν τις κοιτάς! Αν τις χρησιμοποιήσεις, θα σου φτιάξουν ακόμα περισσότερα την διάθεση. Τόσο έντονα χρώματα, τόσο ωραία απόδοση και σταθερότητα. Αξίζει να έχεις μια παλέτα στην συλλογή σου. Θα πρότεινα την Mini Masquerade Palette και The Mini Magic Palette. (30% στο Beauty Bay και κάποιες στο 50%)


Morphe
Ένα όνομα, μια εταιρεία κόλαφος. Δεν με έχει απογοητεύσει καμιά μου επιλογή. Οι παλέτες για τα λεφτά τους είναι εξαιρετικές. Φοβερή απόδοση, φοβερά χρώματα και τόσες επιλογές. Τα πινέλα εξίσου ένα και ένα. Θα σου πρότεινα τις παλέτες της Jacklyn Hill, την 32o2 (14e στο Cult Beauty), πινέλα από την σειρά Gilded και από την σειρά με το αρχικό Ε.


Revolution
Μια πολύ φθηνή εταιρεία από μόνη της αλλά τώρα στις εκπτώσεις το Beauty Bay την ξεπουλάει και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να την δοκιμάσεις. Αξίζουν οι παλέτες της Soph X Revolution και τα κραγιόν, η σειρά Reloaded και οι παλέτες για contouring.


Benefit Cosmetics
Τα καλυτερότερα προϊόντα φρυδιών. Είναι εκπληκτικά τα έρμα αλλά πολύ ακριβά, ωστόσο, με έκπτωση αξίζουν δοκιμής. Ας αναμένουμε τα Sephora λοιπόν! Θα πρότεινα το μολύβι Goof Proof και το Ready, Set, Brow!


Colourpop
Μια εταιρεία που μας βασανίζει το τελωνείο αλλά είναι ωραία τα έτοιμα. Έχουν ξεκινήσει με ένα 20% εκπτώσεων και αναμένουμε και άλλο. Υπενθυμίζω, για να μην χρεωθούμε τελωνείο ψωνίζουμε μέχρι 22 ευρώ (περίπου 25 δολάρια). Θα πρότεινα τις παλέτες σκιών και τα highlighter.


Inglot
Μια εταιρεία που δεν ακούγεται τόσο, ωστόσο, ήρθα για να αποδώσω δικαιοσύνη. Αξίζει να της δώσεις μια ευκαιρία. Έχει ξεκινήσει με ένα 25% εκπτώσεων. Αξίζουν τα κραγιόν, οι σκιές, το μαύρο eyeliner,τα bronzer και η σειρά της Jennifer Lopez.


Jeffree Star
Ήθελα την Blood Sugar και ας μην είχε και έκπτωση αλλά μας την έκανε ο Τζέφρι. Τον βρίσκουμε με 30% στο Beauty Bay και ναι δοκίμασε τα liquid κραγιόν του και θα με θυμηθείς. Αχ μου πήραν το Androgyny μέσα από το καλάθι μου. Αχ και βαχ!


BH Cosmetics
Μια πολύ υποτιμημένη εταιρεία και είναι κρίμα. Θεωρώ τα πινέλα της εκπληκτικά και πολύ οικονομικά. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις πινέλα και το Flawless Brow Trio.


Οrigins
Η εταιρεία με την καλύτερη ενυδατική του κόσμου όλου βρίσκεται στην εταιρεία αυτή. Βάζει που και που κάτι 20% αλλά αξίζουν πολύ τα χριστουγεννιάτικα της πακέτα. Δεν θα πω πολλά δοκίμασε την Ginzing Energy Boosting Moisturizer και θα μου στέλνεις μελομακάρονα για ευχαριστώ.



Κάποια λίγα και ενδεικτικά! Καλές αγορές φίλες μου!


Μην ξεχάσεις να έρθεις στο Facebook και στο Instagram για να μου πεις τι ρημαδοψώνισες.





Τα λέμε στο επόμενο review!  Φιλί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις