Είναι η παλέτα της Jaclyn Hill x Morphe, η παλέτα όλων των παλετών;




Παρασκευούλα σήμερα, λήγει η θλιβερή βδομαδούλα και αναπνέουμε αντίστροφα μέχρι το Black Friday που θα μας βρει στις 23 του μηνού. Την ημέρα μου την περνάω γκρινιάζοντας για την ζωή και βάζοντας και βγάζοντας πράγματα στο καλάθι μου στο BeautyBay, στο Cult Beauty, στο London Love Beauty και πολύ μπιούτι όπως βλέπεις βρε αδερφέ.


Σήμερα θα μιλήσουμε για παλέτα σκιών που ομολογώ, έχει αποδειχθεί πως είναι το φετίχ μου. Οι παλέτες της Morphe ακόμα περισσότερο. Η παλέτα της Jaclyn Hill με φτάνει οριακά σε οργασμό. Όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει και βλέπαμε εκατομμύρια review την ημέρα, κάπου νομίζω μπούκωσα με τον επιθετικό αυτό μάρκετινγκ και δεν ήθελα να την πάρω. Είναι από τις παλέτες που την έβαλα και την έβγαλα 45 φορές από το καλάθι μου. Και εν τέλει υπέκυψα. Να τονίσω πως η Jaclyn Hill, δεν με ενδιαφέρει ιδιαιτέρως σαν μπιουτού. Εκτιμώ πολύ, όμως τις σκιές της Morphe.


H παλέτα έρχεται σε χάρτινη συσκευασία – καλή χάρτινη συσκευασία, να τα λέμε και αυτά. Θα βρεις μέσα 35 σκιές, που θα σε καλύψουν σε όλες τις ανάγκες σου. Θες χαλαρό μακιγιάζ για καφέ; Εδώ είσαι! Θες να είσαι σουπερ γκλάμουρ μουνάρα μουναροπούλου; Εδώ είσαι και πάλι. Αποτελείται από 17 matte σκιές και 18 shimmer/metallic σκιές.







Δυο πράγματα με κάνουν και θεωρώ την παλέτα αυτή την παλέτα των παλετών. Πρώτον, τα χρώματα είναι τόσο καλά μελετημένα, που δεν λείπει τίποτα. Έχεις τα τέλεια χρώματα για μετάβαση, για να δώσεις βάθος, για να κάνεις ό,τι smokey eye θέλεις, για να κάνεις ένα pop of color και ταυτόχρονα είναι τόσο διαφορετικά μεταξύ τους τα χρώματα. Βέβαια, το μεγαλύτερο μέρος της παλέτας το καταλαμβάνουν χρώματα φορέσιμα. Δεύτερον, τα matte γράφουν αμέσως το χρώμα που βλέπεις και όταν τα κάνεις blend, απλά σβήνουν τόσο ομοιόμορφα και η ένταση τους είναι εκεί. Είναι όλα καταπληκτικά. Και το μαύρο είναι τόσο μαύρο όπως η ψυχή μου. Τα shimmer/metallic γράφουν τόσο τέλεια και όμορφα που κάθε φορά που θα βαφτώ πάντα θα εντυπωσιαστώ. Κάθε φορά, πρώτη φορά. Η αλήθεια είναι ότι αν βρέξεις και το πινέλο, τα πράγματα θα πάνε σε άλλο level. Η διάρκεια των σκιών, είναι μια ειδική κατηγορία, άπαξ και κάτσουν δεν θα πάνε πουθενά, δεν θα εξασθενίσει το χρώμα τους και θα είναι εκεί για να παρτάρεις άγρια εσύ.
Είναι μια παλέτα που είναι ένα must have κομμάτι, που δύσκολα θα το πω. Αν είσαι αρχάρια την χρειάζεσαι πίστεψε με. Πολλές φορές λέμε « δεν ξέρω να βάζω σκιές, δεν μου πάνε, δεν είναι καλές», αυτό συμβαίνει γιατί δε έχεις δουλέψει με σωστές σκιές και 2 τίμια πινέλα. Θα δεις πόσο θα τις αγαπήσεις. Αυτό συνέβη και σε εμένα, στα 26 μου άρχισα να βάζω σκιές ενώ τις απεχθανόμουν, γιατί είδα πως λειτουργούν σωστά και με σωστά εργαλεία. Αν είσαι προχώ στο μακιγιάζ, ξέρω πως την έχει ήδη.




Συνοψίζω:


+     Value for money
+     H παλέτα των παλετών
+     Τεράστια ποικιλία χρωμάτων
+     Ίσες matte με shimmer/metallic αποχρώσεις
+     Χρώματα χρησιμοποιήσιμα
+     Και λίγα pop χρώματα
+     Blend και με τα πόδια οριακά
+     Σταθερότατες



-     Βρε Jaclyn μου, βάλε έναν καθρέφτη μέσα να ξέρουμε τι μας γίνεται





Για να μαζευόμαστε και να μπαίνουμε σε x-mas mood στο Facebook & στο Instagram!





Τα λέμε στο επόμενο review! Φιλί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις