Ο κόσμος διχάζεται για το Conceal & Define - Full Coverage Foundation από Revolution! To Μel Me Up απαντά!




Τριτούλα, νέα βδομαδούλα, κaι μαζεύουμε τα τελευταία πακέτα από την Μαύρη Παρασκευούλα. Οποία φρενίτιδα! Να τα λέμε και αυτά! Ωστόσο, ελπίζω να χαίρεστε τα ψώνια σας και να επιλέξατε με σύνεση και εγκράτεια ό,τι χρειαζόσασταν!
Τώρα που φτάνει στο τέλος το θλιβερό 2018, θα έχουμε πολλά περισσότερο post με αγαπημένα και μη, με προτάσεις αγορών για Χριστούγεννα αλλά πολλούς διαγωνισμούς! Να τα λέμε και αυτά!


Σήμερα θα μιλήσουμε ένα foundation που έχει ρίξει το Internet, που μαδομ****νται οι μπιούτι ινφλουένσερς για το αν είναι το καλύτερο foundation ή αν είναι το πιο υπερεκτιμημένο.
Φυσικά και αναφέρομαι στο Conceal & Define – Full Coverage Foundation. Ήταν αναμενόμενη η κυκλοφορία του καθώς το concealer της ίδιας σειράς ξετίναξε τα ταμεία – ειδικά με την σύγκριση με το concealer της Tarte. Το προϊόν έρχεται στα 23ml – 7 ml πιο κάτω από τα συνήθη foundation. Στο σημείο αυτό να το δώσουμε στην Make Up Revolution ότι έχει 24 αποχρώσεις παρακαλώ (!!!!!!) που καλύπτουν όλες τις επιδερμίδες και όλους τους υποτόνους. Πολύ κόσμος ενοχλείται από το dofa applicator καθώς μπορεί να μεταφέρονται μικρόβια εντός του προϊόντος. Και ναι ας τους δώσουμε δίκιο, ίσως άτομα με ακμή θα ήταν καλό να το εφαρμόζουν αλλιώς. Προσωπικά, δεν έχω δει να επηρεάζεται η επιδερμίδα μου λόγω αυτού.


Υπόσχεται full κάλυψη και όντως την έχει, ωστόσο, φίλη, πρέπει να το απλώνεις με ταχύτητα Flash γιατί στεγνώσει άμεσα με αποτέλεσμα να κάνει στάμπες, να μην απλώνεται και να γίνεται cakey- φυσικά και δεν το θέλω αυτό. Βέβαια θέλει αρκετή ποσότητα για να καλύψει το πρόσωπο όλο άρα με τα 23 ml θα το χαιρετήσουμε γρήγορα το προϊόν. Αν είσαι λιπαρή, θα σου κρατήσει την λιπαρότητα μακριά αλλά νομίζω πως θα σου στραγγίξει την ψυχή και θα κάνει υπερβολικά χαρτί το πρόσωπο σου – όχι με την καλή έννοια. Αν είσαι ξηρή απόφυγε το όπως ο διάολος το λιβάνι!


Έχει μεγάλη διάρκεια, να τα λέμε και αυτά και δεν θα οξειδωθεί ή δεν θα αλλάξει η σύσταση του. Φυσικά αφού έχουμε σετάρει το προϊόν. Αν δεν το σετάρεις θα σε χαιρετήσει πολύ νωρίτερα και θα αρχίσει να κάνει αντιαισθητικά σπασίματα. Μέχρι εδώ πάμε καλά χωρίς, όμως, να καίμε το σουτιέν μας για το προϊόν.
Για εμένα το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι αποχρώσεις. Πείστηκα πως οι 24 αποχρώσεις με τους πολλούς υποτόνους θα με καλύψουν αλλά έκανα λάθος. Καταρχάς πρέπει να φτάσω στην 8.5 (που έχει και τον κίτρινο υποτόνο) και το foundation πάλι δεν κάνει match με την επιδερμίδα μου καθώς είναι ανοιχτό. Καλέ που να φτάσω για να καλυφθώ; Σε αποχρώσεις Τσίλας; Χρειάζεται σίγουρα ανάμειξη για να λειτουργήσει! Βέβαια αν είναι να πληρώνω 10 – 10 ευρώ για να πετύχω την μία απόχρωση ε όχι φίλη!


Είναι ένα foundation που προσωπικά με έχει διχάσει!! Γιατί θεωρώ πως τα θετικά του ενέχουν μέσα τους αρνητικά! Δεν το θεωρώ κακό! Πιστεύω πως έχει κάποια κριτήρια που αξίζει να το δοκιμάσεις, αλλά σίγουρα δεν είναι το foundation που θα αλλάξει την ζωή σου. Και ναι οικονομικό αλλά με 2 ευρώ παραπάνω παίρνεις το θεϊκό φαουντέ της Rimmel – άσε που στην Ελλάδα δεν θα το βρεις με 10 ευρώ.



Συνοψίζω:


+     Οικονομικό
+     Πολλές αποχρώσεις
+     Ματ αποτέλεσμα
+     Σταθερό
+     Full κάλυψη



-     Αν και έχει πολλές αποχρώσεις δυσκολία στο βρει κάποιος το χρώμα του
-     Υπερβολικά ματ αποτέλεσμα που εύκολα γίνεται cakey
-     Βαρύ foundation



Προκαλώωωωω να μπεις στο Facebook και στο Instagram του Mel Me Up και να πάρεις μέρος στο giveaway σε συνεργασία με την WetnWild.





Τα λέμε στο επόμενο review! Φιλί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις