Το Mel Me Up δικάζει την σειρά Pro/ Base της Make Up Academy aka MUA / Mattifying Flawless Primer & Long Wear Matte Finish Foundation (Part 1)


Σαββατάκι και δεν έχεις συνηθίσει το σου σου στο Mel Me Up. Ωστόσο, σου έταξα μια καυτή εβδομάδα αφιερωμένη στην MUA. H MUA έχει καταφέρει να κατακτήσει την καρδούλα μου σε πολλά επίπεδα. Είναι η οικονομική και τον τελευταίο χρόνο έχει ανεβάσει το επίπεδο της τόσο πολύ που κονταροχτυπιέται με πολύ πιο ακριβές εταιρείες.


Πρόσφατα ήρθε να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα του μπιουτι κομμιούνιτι με την σειρά της Pro/Base, η οποία περιλαμβάνει πολλά primers για όλες τις ανάγκες της εκάστοτε φίλης και κυρίως με την ναυαρχίδα της σειράς το foundation το οποίο θα μας σοκάρει με 24 αποχρώσεις. Το άκουσες και εσύ; Καράφλιασες και εσύ; Αλήθεια χαίρομαι τόσο που οι drugstore εταιρείες ξεφεύγουν από τις 4 αποχρώσεις και έρχονται να καλύψουν μια μεγαλύτερη χρωματική παλέτα. Αφήνω τα φιλοσοφικά και ας μπούμε στο ζουμί.


Pro/Base Mattifying Flawless Primer

Θέλω αρχικά να μιλήσω για την μυρωδιά αυτού του προϊόντος καθώς είναι φοβερή, κάτι ανάμεσα σε καρύδα και βανίλια. Αγαπώ τόσο! Έρχεται στα 30 ml και είναι σούπερ οικονομικό. Εμπεριέχει βιταμίνη Ε και μας υπόσχεται ότι θα κάνει απολύτως λείο το πρόσωπο μας. Για εμένα τείνει στην ενυδατική μεριά των primer και για αυτό το αγαπώ. Δεν θα καλύψει πόρους και δεν θα κάνει λείο το δέρμα σου, ωστόσο, θα το κρατήσει τόσο ενυδατωμένο που θα σε σοκάρει. Είναι η τέλεια βάση για το επερχόμενο matte foundation της MUA. Επίσης,  είναι πού βοηθητικό με την λιπαρότητα της επιδερμίδας. Επειδή είναι ελαφρύ η λιπαρότητα θα εμφανιστεί πολύ φυσικά μετά από ένα 4ωρο. Δεν είναι η κακιά λιπαρότητα που θες να γδάρεις το πρόσωπό σου αλλά η φυσική καθώς είναι ΑΠΌΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΟ να βγάζουμε λιπαρότητα. Δεν είμαστε οι κούκλες του Τσάκι.


Pro/Base Long Wear Matte Finish Foundation

Και ναι, περνάμε στο κυρίως μενού, που είναι το foundation της σειράς Pro/Base. Όπως ανέφερα και παραπάνω, έρχεται σε 24 αποχρώσεις, με πολλούς υποτόνους. Η συσκευασία του είναι γυάλινη και φαίνεται ένα στιβαρό προϊόν. Έρχεται στα 30 ml και με σπάτουλα. Να εδώ μόνο θα προτιμούσα να έχει αντλία. Είναι παραπάνω από οικονομικό. Φίλη, εκκλησία κλέβεις. Άκουσε με! Η δική μου απόχρωση είναι η 144 και 146. Και ναι κάνει ακριβώς αυτά που λέει ο τίτλος.  Είναι ένας μακράς διάρκειας foundation. Με έχει βγάλει ασπροπρόσωπη σε σκληροπυρηνικές εξόδους. Και να τονίσω ότι είναι από τα ελάχιστα foundation που δεν φεύγουν από την περιοχή γύρω από την μύτη μου. Σοκ και δέος. Αν το σετάρεις, δεν θα πάει πουθενά και δεν θα βαρύνει καθόλου. Είναι matte αλλά είναι άνετο. Δεν είναι το foundation μάσκα αλλά αυτό που θα γίνει ένα με το δέρμα σου και δεν θα νιώθεις ότι φοράς κάτι έξτρα. Και με πινέλο και με σφουγγαράκι απλώνεται εξαιρετικά – αν και με ξέρεις πάντα θα προτείνω το σφουγγαράκι. Επίσης, θα πρότεινα να αποφύγεις να το εφαρμόσεις με matte primer γιατί θα γίνει αρκετά βαρύ το αποτέλεσμα.


Συνοψίζω:


Pro/Base Mattifying Flawless Primer


+     Φοβερό άρωμα
+     Ενυδατικό
+     Ελαφρύ
+     Κρατάει μακριά την λιπαρότητα χωρίς να μπουκώνει το δέρμα.
+     Περιέχει Βιταμίνη Ε
+     Οικονομικότατο


-     Δεν είναι το απόλυτα mattifying primer
-     Δεν καλύπτει πόρους




Pro/Base Long Wear Matte Finish Foundation


+     Τι να πει κανείς για τις 24 αποχρώσεις;
+     Σταθερό
+     Χρειάζεται ελαφρύ σετάρισμα
+     Comfort Matte
+     Οικονομικότατο
+     Γυάλινη συσκευασία


-     Μα βρε παιδιά μου, σπάτουλα;




Έλα να τρέχουμε στο Instagram που έχουμε διαγωνισμάρα με την Εύα Μάρδαλη. Φουέγο!




Τα λέμε στο επόμενο review! Φιλί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις