Battle Of the Queens - Part 1 // Aquaria X NYX Professional Make Up



Τριτούλα σήμερα και το Mel Me Up μπαίνει στους ρυθμούς του. Και αυτή η εβδομάδα θα είναι battle of the queens. Τι εννοεί η ποιήτρια; Αυτή την εβδομάδα θα μπουν στο queer μικροσκόπιο μου, δυο παλέτες ματιών από 2 πολυαγαπημένες μου drag queens.


Αν δεν ξέρεις το Ru Pauls Drag Race, σε παρακαλώ κλείσε το post αυτό και άνοιξε τώρα Netflix. Έλα, φίλη, πλάκα κάνω! Πρόκειται για ένα ριάλιτι show, με πολύ γκλιττερ, γκράντε ρούχα και πολύ σάσινες! Πέραν από όλα αυτά, είναι ένας ύμνος στην ελεύθερη έκφραση και στην διαφορετικότητα που αξίζει να δεις. Η αγαπημένη μου σεζόν είναι η 10η και η αγαπημένη μου drag queen όλων των εποχών είναι η Aquaria. Είναι σικ, είναι φοβερή, είναι στυλάτη και βάφεται ασυναγώνιστα. Πραγματικά, ο θαυμασμός μου φτάνει σε επίπεδα stalker. Όταν έμαθα ότι θα κυκλοφορήσει παλέτα σε συνεργασία με την NYX, απλά μου έπεσε το σαγόνι και έψαχνα πως θα κάνω την προπαραγγελία της.  


Και ναι, λοιπόν, η συνεργασία NYX X Αquaria είναι γεγονός. Προσπαθούσα να σκεφτώ τι χρώματα θα μπορούσε να έχει και πως θα είναι. Επίσης, σκεφτόμουν πως είναι NYX και θα είναι οικονομική. Όταν είδα την παλέτα για πρώτη φορά, σκέφτηκα: «Τι στο ***** σκεφτόσουν βρε κούκλα μου;»! Η Aquaria δήλωσε πως ο συνδυασμός των χρωμάτων συμβολίζει την δουλειά της την νύχτα στα clubs (τα σκούρα χρώματα της παλέτας) και τις έντονες – vivid προσωπικότητες που γνωρίζει εκεί (τα έντονα ανοιχτόχρωμα χρώματα της παλέτας).


Η παλέτα έρχεται σε χάρτινη συσκευασία και είναι limited edition. H κάθε σκιά ζυγίζει 1.1γρ. Αποτελείται από 4 shimmery σκιές και 6 matte. Ας ξεκινήσουμε από τα καλά της παλέτας. Η ανάμειξη των χρωμάτων είναι πολύ καλή. Μπορείς να τα «παντρέψεις» χωρίς να χάνεται το ένα μέσα στο άλλο. Η διάρκεια επίσης των σκιών με έχεις ικανοποιήσει πλήρως. Το κόκκινο, το κίτρινο και το θαλασσί, μπορούν να χτιστούν και να δείξουν αρκετά έντονα. Τα shimmer της είναι καταπληκτικά. Ειδικά η απόχρωση 6 που είναι λευκό και κάτι ένα εφέ υγρό είναι σοκαριστικό.  Δυστυχώς, όμως, όσο ωραία και να τα λέει η φίλη μου η Aquaria, είναι μια ακατανόητη και δύσκολη παλέτα. Δεν έχει εύκολα χρώματα αλλά κυρίως οι συνδυασμοί μέσα στην ίδια την παλέτα δεν δημιουργούν looks με εύκολο τρόπο. Έπιασα τον εαυτό μου να κοιτάω κάνα 15λεπτο την παλέτα μέχρι να μπορέσω να σκεφτώ κάτι. Έχει αρκετό kick back αλλά όχι τόσο fall out. Στο σημείο αυτό να πω, πως η NYX προτείνει να χρησιμοποιείται η παλέτα με λευκή βάση από κάτω για να γράφουν πιο έντονο οι σκιές. Λάθος, δεν γίνεται μια παλέτα να δουλεύει με προϋποθέσεις! Πρέπει να δουλεύει ατόφια και χωρίς να πρέπει να κάνω μάγια για να λειτουργήσει. Επίσης, δεν έχει ονομασία στις σκιές γεγονός που μου έλειψε καθώς θεωρώ πως θα έδινε την προσωπικότητα της Aquaria πολύ περισσότερο. Τέλος, θεωρώ ότι είναι μια παλέτα που δεν είναι Aquaria! Όταν κάνουμε μια προσωποκεντρική παλέτα, καλό είναι να μπαίνει η προσωπικότητα του ατόμου μέσα σε αυτή.  Δεν ξέρω τι πήγε λάθος.





Συνοψίζω:


+     Πολύ καλή ανάμειξη των matte σκιών
+     Διάρκεια στις σκιές
+     Πολύ ωραία shimmer


-     Πολύ δύσκολη παλέτα
-     Δυσκολία να συνδυαστούν όλα μεταξύ τους
-     Αν και έχει bright colours, βγάζει μια γενικότερη μουντίλα
-     Kick back και Fall out έντονο
-     Δεν είναι και η πιο οικονομική παλέτα του κόσμου
-     ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ AQUARIA





Έξαλλη στο post αυτό, ωστόσο έλα στο Facebook και στο Instagram μπας και ηρεμήσω!





Τα λέμε στο επόμενο review! Φιλί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις