Battle of the queens - Part 2 // Alyssa Edwards X Anastasia Beverly Hills



Tριτούλα φίλη μου και να ‘μαι πάλι! Ξέρω πότε με βρίσκεις, πότε με χάνεις αλλά λίγο οι πρόβες του γιουτιουμπ, λίγο η καλοκαιρινή καταθλιψούλα, δεν θέλει και πολύ. Ωστόσο, ξεκινήσαμε την κουιρ μάχη μας και δεν θα εγκαταλείψουμε το γεμάτο γκλίττερ πεδίο μάχης μας.


Ταυτόχρονα με την ανακοίνωση και την κυκλοφορία της παλέτας της Aquaria, άλλη μια πολυαγαπημένη queen από το Ru Paul Drag Race. Αν έχεις παρακολουθήσει την σειρά, δεν μπορείς να ξεχάσεις τα back rolls και της ατάκες της Alyssa. Είναι η αγαπημένη μου; Φυσικά και όχι αλλά δεν γίνεται να μην αναγνωρίσω το ταλέντο της. Έτσι ήταν βέβαια πως θα δώσω το νεφρό μου για την παλέτα της.


Και ναι, λιθοβολήστε με, απανταχού μπιουτι τζανκιζ αλλά όσο και να χτυπιόυνται όλοι, εμένα ποτέ δεν με ιντρίγκαρε η Anastasia Beverly Hills σαν εταιρεία. Τρέσες από μπλογκερς έπεφτα στο διάβα της αλλά για κάποιο λόγο δεν με κέντρισαν ποτέ οι σκιές της. Κάθε κυκλοφορία της και απομακρυνόμουν όλο και πιο πολύ. Μέχρι που ήρθε η συνεργασία με την Alyssa Edwards.


Όταν είδα την παλέτα δεν πέθανα από χαρά. Βέβαια, μου άρεσε πολύ περισσότερο από της Aquaria χρωματικά. Η παλέτα αποτελείται από 14 σκιές με πολύ έντονα χρώματα εκ των οποίων οι 3 είναι με shimmer. Ακολουθεί την τάση neon και τα μυαλά στα μπλεντερ. Ας σας πω τις σκέψεις στην παρθενική μου επαφή με τις σκιές από Anastasia. Αρχικά, η συσκευασία ναι μεν είναι στιβαρή, αλλά δεν νιώθω ότι το έσκασα το 50ευρω.  Τα χρώματα γράφουν τρομερά έντονα. Θέλει να έχεις έλεγχο με το πινέλο σου. Τα χρώματα: Unicorn Tribe, Brick Board, Texas Made και Dream It γράφουν τόσο έντονα που κάθε φορά σοκάρομαι σαν να είναι η πρώτη φορά. Δεν περίμενα το κίτρινο να λειτουργεί έτσι. Το κακό είναι πως ειδικά τα ροζ-μωβ-μπλε αφήνουν έναν «λεκκέ» στο μάτι μετά το μακιγιάζ. Τα μεταλλικά είναι βουτυρένια και πολύ ωραία στην απόδοση τους, επίσης. Αυτό που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση είναι το blend που κάνουν οι σκιές. Σκιές όπως το Dream It που είναι ένα μωβ-μπλε έντονο αναμειγνύεται οριακά με το που θα κοιτάξω την παλέτα. Ωστόσο, αν βάλεις πολύ ποσότητα σκιάς με το πινέλο είναι δύσκολο να την διαχειριστείς και είναι πιθανό να κάνει μπαλώματα καθώς την εφαρμόζεις. Το Beast- το μαύρο της παλέτας είναι μαύρο σαν την ψυχή μου μέσα στον καλοκαιρινό ΟΑΣΘ. Αυτό που με εξιτάρει ακόμα περισσότερο στην παλέτα αυτή είναι πως έχει την προσωπικότητα της Alyssa. Από την χρωματική επιλογή μέχρι και της ονομασίες της κάθε σκιάς μπορείς να δεις την προσωπικότητα της Alyssa, κάτι που χάθηκε η Aquaria. Ένα μεγάλο αρνητικό σημείο της παλέτας είναι η ομοιότητα της με την Riviera- την προηγούμενη κυκλοφορία της εταιρείας. Πολλά χρώματα μοιάζουν μεταξύ τους και πιστεύω πως είναι ο βασικός λόγος που «έκαψε» την παλέτα. Αν έβγαινε πιο μετά όλοι θα είχαν άλλη αντίδραση. Άσε που δεν ήξεραν όλοι την Alyssa Edwards.




Συνοψίζω:



+     Πολύ έντονα χρώματα
+     Έντονη χρωματική απόδοση
+     Σταθερότητα σκιών
+     Πολύ έντονα shimmer
+     Φοβερή ανάμειξη σκιών
+     Αντιπροσωπευτική της Alyssa



-     Πολύ ακριβή
-     Δεν μπορεί να θεωρηθεί βασική παλέτα
-     Έντονη απόδοση στα χρώματα
-     Μοιάζει με την προηγούμενη κυκλοφορία της Anastasia, την Riviera





Μείνε εδώ γιατί τα όνειρα τα έκανες μαζί μου και αύριο θα ανέβει διαγωνισμούλης, οπότε φόλλοου στο Facebook και στο Instagram!





Τα λέμε στο επόμενο review! Φιλί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις