Βλέπω Banana Dreams από την W7



Δευτερούλα σήμερα 7 Αυγούστου και αν με διαβάζετε από κάποια παραλία να ξέρετε ότι σας σιχαίνομαι. Ξεκίνησα λίγο επιθετικά και βγάζω ένταση αλλά είναι όπως προείπα 7 Αυγούστου και εγώ βράζω στην Θεσσαλονίκη. Ούτε καν μια Χαλκιδική! Βρασμός στην Θεσσαλονίκη το σημερινό μουντ μου. Ωστόσο, όπως έχουμε πει πολλάκις, μια μπιούτι μπλόγκερ δεν χάνει ποτέ τον στόχο και την αίγλη της και ας βράζει ζωντανή στην πόλη.

Σήμερα θα μιλήσουμε για μια τεχνοτροπία που έχει γίνει πολύ της μοδός τα τελευταία 2 χρόνια και αυτό είναι το baking. Και τι είναι αυτό; Θα έρθεις να με ρωτήσεις τρέμοντας σύγκορμη, θέλοντας και εσύ να είσαι της μοδός! Baking = Όταν «ψήνουμε» με πούδρα τα υγρά προϊόντα που βάζουμε στο πρόσωπο σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου – κυρίως αυτά που βγάζουν λιπαρότητα και την περιοχή κάτω από τα μάτια. Για να τα πούμε πιο λιτά και λαϊκά, με το baking, προστατεύουμε τα υγρά προϊόντα από το να «σπάσουν», όπως το foundation, το concealer και για τα σημεία που βγάζουν λιπαρότητα θα επαναλάβω! Η αλήθεια είναι ότι το έκανα εκατομμύρια χρόνια αυτό βάζοντας πούδρα πάνω από το concealer επειδή μου έβγαζε λογική, δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι θα γινόταν τεχνοτροπία χρόνια μετά.


Όταν άρχισα να ανακαλύπτω το baking στο youtube να πω ότι με σόκαρε σαν τεχνοτροπία; Ψέματα θα σας πω και δεν θέλω. Βέβαια το να χρησιμοποιήσω πούδρα σε ελεύθερη μορφή, μου φαινόταν και αυτό αδιανόητο. Έβλεπα, λοιπόν, για την κλασική πούδρα της Laura Mercier. Φυυύσικα και δεν υπήρχε περίπτωση να δώσω 40 ευρώ σε μια τέτοια πούδρα. Ψάχνοντας ανακάλυψα ότι μια καταπληκτική πούδρα για baking κάτω από τα μάτια, το οποίο αυτό με ενδιέφερε, είναι η “Banana Dreams” από την W7. Επομένως, και να μην μου έκανε, εντάξει δεν χάλασα και μια περιουσία.


Τεράστιος πρόλογος για αυτό ας μπούμε στο ψητό! Προκείται για μια πούδρα σε ελεύθερη μορφή και έρχεται στα 20gr – και τα εγγόνια σας θα αναγκαστούν να κάνουν baking κάτω από τα μάτια. Είναι πολύ λεπτοκομμένη και έχει την αίσθηση ταλκ – τόσο ελαφριά. Έχει ένα κίτρινο χρώμα εξού και η ονομασία Banana Dreams – κανείς σας δεν το είχε σκεφτεί ε; Εγώ την εφαρμόζω με το beauty blender μπόλικη μπορώ να πω και στο τέλος του μακιγιάζ την αφαιρώ. Πραγματικά, σετάρει καταπληκτικά το concealer το οποίο δεν πρόκειται να σπάσει όλη μέρα. Έχει πολύ ελαφριά αίσθηση και δεν νιώθεις ότι παστώνεις τα μάτια σου. Το κίτρινο χρώμα βοηθά πολύ στο να δίνεις φωτεινότητα το βλέμμα σου και στο τελικό αποτέλεσμα του concealer σου. Επομένως, σε βοηθά να μην χρειάζεσαι άλλο concealer για κάλυψη, άλλο για φως κλπ. ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν σετάρουμε όλο το πρόσωπο με την πούδρα αυτή γιατί το αποτέλεσμα θα είναι το ίκτερο style. Δεν το θέλουμε! Το μόνο αρνητικό είναι το μίνι Τσέρνομπιλ που συμβαίνει κάθε φορά που ανοίγω την συσκευασία, αλλά δεν φταίει η πούδρα αλλά το γεγονός ότι είναι σε ελεύθερη μορφή!

Μίλησα πάρα πολύ!



Συνοψίζω:
+      Οικονομική
+      Σετάρει εξαιρετικά το concealer
+      Δίνει φωτεινότητα στο βλέμμα
+      Πολύ ελαφριά αίσθηση
+      Θα σου κρατήσει για πάρα πολύ καιρό το προϊόν



-      Είναι μόνο για κάτω από τα μάτια
-      Γίνεται ένα μίνι Τσέρνομπιλ όταν την ανοίγεις – εμ loose powder ήθελες



Μην με ξεχνάτε εκεί στις παραλίες και ελάτε να τα πούμε στο Instagram και στο Facebook!




Τα λέμε στο επόμενο review! Φιλί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις