Μπανάνα, μπανάνα, μπανάνα, μπανάνα, μπανάνα και Bananicious - body scrub από την Unicornia



Τεταρτούλα σήμερα και αποφάσισα να μείνω σε ένα μπανάνα μουντ και σήμερα. Και επειδή θέλω να βγάλω το πετσί μου από την ζέστη της Θεσσαλονίκης, εμπνεύστηκα να μιλήσουμε για scrub σώματος. Φοβερός συνειρμός δεν βρίσκετε;

Η Unicornia είναι ένα brand που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη. Έχει χειροποίητα body splash, body oil, body gel, lip scrub, lip balm, σαπούνια και body scrub. Δεν έχει φυσικό κατάστημα αλλά η παραγγελία σου γίνεται πολύ εύκολα και άμεσα είτε μέσω Instagram είτε μέσω Facebook. Θα ήθελα να τονίσω την πολύ θετική εμπειρία μου για την παραγγελία η οποία ήρθε άμεσα και μου έστειλαν και ένα δειγματάκι με ρώτησα για feedback του προϊόντος, γεγονός που μου άρεσε πάρα πολύ και το θεώρησα πολύ ευγενική κίνηση.

Σήμερα θα μιλήσουμε το body scrub που έχω πάθει εμμονή με αυτό. Το “Bananicious! Όπως καταλαβαίνετε η βάση του είναι η μπανάνα. Έρχεται στα 375 ml. Δεν το τσιγκουνεύονται! Παιδιά, μακάρι να μπορούσα να το ανοίξω μπροστά σας και να μπορούσατε να το μυρίσετε! Η μπανάνα αναβλύζει! Και είναι τέλειο! Στα πολύ θετικά του είναι ότι φαίνεται ότι είναι προσεγμένο χειροποίητο προϊόν. Έχει λεπτούς κόκκους  που κάνουν  πολύ ωραία απολέπιση και δεν νιώθεις ότι γδέρνεσαι με τσουγκράνα. Αφήνει το δέρμα μαλακό και ενυδατωμένο full. Άπλωσε μια γερή ποσότητα και τρίβε τρίβε τρίβε και θα με θυμηθείς. Το μόνο του κακό είναι ότι δεν μένει για πολύ η μπανανομυρωδιά. Ταυτόχρονα είναι και καλό γιατί φαίνεται και πάλι η φυσικότητα του προϊόντος.


Εδώ μπορείς να δει το Instagram της Unicornia και να παραγγείλεις.



Συνοψίζω:
+      Πολύ ωραίο άρωμα μπανάνας
+      Δυνατή απολέπιση
+      Αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο
+      Φυσικό, χειροποίητο προϊόν
+      Μεγάλη συσκευασία



-      Η μυρωδιά δεν μένει για πολύ στο δέρμα



Καλέ ελάτε για παρέα που φλέγομαι ζωντανή στο Instagram και στο Facebook! Σας περιμένω!




Τα λέμε στο επόμενο review! Φιλί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις