Μαρούσκα Άσε το Evian (part 2) και πιάσε το Ιαματικό Νερό της Avène



Τεταρτούλα σήμερα, μεσοβδόμαδα και η βδομαδούλα κυλά σε έναν basic ρυθμό. Και θα είμαι γραφική και θα επαναληφθώ αλλά πόσο όμορφη η πόλη τον Αύγουστο #νοτ. Αποφάσισα για το σημερινό post να πρώτον να αντλήσω έμπνευση από προσωπική ιστορία και δεύτερον να μιλήσω για ένα προϊόν που δεν βγαίνει από την τσάντα μου στην πόλη, από την τσάντα μου στην παραλία, από την τσάντα μου γενικά.


Όταν είχε τον καύσωνα με τους 40 βαθμούς αποφασίσαμε να πάμε στην Χαλκιδική, Κυριακή και νωρίς για να προφθάσουμε την κίνηση της επιστροφής. Όπως καταλαβαίνετε τις ώρες 12 με 4 ήμασταν στην θάλασσα, τι είχαμε τι δεν είχαμε ομπρέλα ένα και το αυτό. Όλοι στην παρέα μου ανατρέχαμε σαν τρελοί στο νερό της Avene, α) για να φύγει η αλατίλα της θάλασσας από το πρόσωπο μας και β) στέγνωνες με το που έβγαινες από την θάλασσα οπότε ήθελες να δροσιστείς. Στον γυρισμό έκανε κύκλο το Avene καθώς στο αμάξι έπρεπε να έφτανε σε θερμοκρασίες κόλασης. Βοηθά ιδιαίτερα, όταν σου λένε ιστορίες που σε συγχύζουν οι φίλοι σου να ψεκάζεσαι πατόκορφα.


Ας σοβαρευτούμε όμως! Το ιαματικό νερό της Avene είναι ένα καταπληκτικό προϊόν εκεί έξω. Ειδικά για τους καλοκαιρινούς μήνες. Έχει ένα εκπληκτικό ψέκασμα που το νιώθεις ομοιόμορφα και ήπια στο πρόσωπο σου, και όχι σαν να σε ψεκάζουν με μάνικα. Δροσίζει υπέροχα! Βοηθά πολύ άμα έχεις καεί από τον ήλιο και δεν θες τίποτα να σε αγγίξει. Ψεκάζεις και ανακουφίζεσαι από όποια φαγούρα. Βοηθά και στην πόλη μετά τις απελπιστικές διαδρομές μέσα στα λεωφορεία, στα τραμ, τα μετρό να ψεκάζεσαι και να ανανεώνεσαι. Για εσάς τα beauty junkies μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για setting spray αλλά και μετά το ντεμακιγιάζ σου στην θέση της τονωτικής λοσιόν. Μια άλλη χρήση που ανακάλυψα προσφάτως (γιατί εγώ θα κάνω απόσβεση των χρημάτων μου) είναι ότι αφήνει καταπληκτική αίσθηση μετά την όποια αποτρίχωση ή ξύρισμα στα πόδια. Τα αφήνει λεία και σουπερ ενυδατωμένα. Νομίζω η επόμενη χρήση θα είναι το μαγείρεμα. Αστειεύομαι! Μην ψεκάζετε τα μπρίκια σας κάνα 20λεπτο για να βγάζετε αυγά.




Συνοψίζουμε:
+      Δροσίζει
+      Αφαιρεί το αλάτι της θάλασσας
+      Καταπραΰνει από το έντονο κάψιμο
+      Αναζωογονεί
+      Πολυχρηστικό
+      Setting Spray
+      Σε βοηθά άμα σε απελπίζουν οι φίλοι σου



Βάλτε ένα σε κάθε τσάντα σας και θα θυμηθείτε!


Καλοκαιράκι και δεν έχει ούτε πρωινό, ούτε βραδινό μπανάκι οπότε ελάτε στο Instagram και στο Facebook να λέμε μια κουβέντα!


Τα λέμε στο επόμενο review! Φιλί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις