Είναι η "Badgal Bang" mascara από Benefit τόσο badass όσο φαίνεται;




Παρασκευούλα, φίλη, τι έγινε; Δεν με περίμενες;;; Και, όμως, γυρνάμε στην αγαπημένη ροή του blog αυτού. Ξέρω πως σας λείπουν τα πιο συχνά post! Με συγκινεί η ανταπόκριση σας αλλά πρέπει και να εργαστώ για να βγάλω το highlighter μου και εγώ η blogger. Ταυτόχρονα, προσποιούμαι πως έχω ζωή και κοινωνικοποιούμαι.

Πριν περίπου λίγες εβδομάδες κατακλειστήκαμε, όχι εγώ καλέ – οι άλλες αναγνωρίσιμες blogger, δυστυχώς επειδή με αναγνωρίζουν στο Μασούτη δεν με κάνει και διάσημη blogger – από την Benefit πως κάτι νέο θα έρθει και θα μας αλλάξει την ζωή. Μην ήταν highlighter; μην ήταν μάσκαρα; Όλες κροταλίζαμε τα νύχια μας από την αγωνία – σε έπεισα τώρα! Και έγιναν τα αποκαλυπτήρια και ήταν μια mascara. Πρόκειται για την «Badgal Bang», την mascara που θα «πατήσει» κάτω την πολυσυζητημένη «Roller Lash».


Και εδώ έρχεται το story time! Παιδιά, τσιγκουνεύομαι τόσο πολύ τα λεφτά για τις mascara. Αλήθεια! Το ομολογώ. Θα πρέπει να είναι τόσο σούπερ για τα δώσω. Ωστόσο, είπα να δοκιμάσω αυτό το νέο λανσάρισμα της Benefit και πάντα στα mini μέγεθος. Εντάξει, φίλη, δεν περισσεύουν τα 27 ευρώ για την full size mascara.


H full size mascara έρχεται στα 8ml και η μικρή στα 4ml. Τίμια ποσότητα για την δοκιμάσεις. Η συσκευασία είναι εξαιρετική. Να τα λέμε και αυτά. Το βουρτσάκι είναι πλαστικό, τα οποία δεν αγαπώ πολύ αλλά ας πάει και το παλιάμπελο. Το προϊόν είναι κατάμαυρο και όταν το βλέπεις πάνω στο βουρτσάκι μοιάζει σαν αυτή την γλίτσα που έβγαζε ο Venom στα comic του Spiderman – και geek και μπιούτι ινφλουένσερ-. Όταν το εφαρμόζεις στις βλεφαρίδες, τις γεμίζει και τις κάνει κατάμαυρες. Ίσως, πρώτη φορά βλέπω τόσο μαύρο προϊόν. Το βουρτσάκι μπορεί να πιάσει και τις πιο μικρές βλεφαρίδες. Με το πρώτο πέρασμα, οι βλεφαρίδες έχουν ανυψωθεί στον Θεό, εμένα πολλές φορές που δεν έχω και τις πιο μακριές, θα χτυπήσουν στο κόκκαλο κάτω από το φρύδι. Βέβαια, όγκο ούτε για αστείο δεν δίνει. Όσο το χτίζεις, τόσο πιο τούμπανο γίνεται το αποτέλεσμα. Βέβαια, κάνει το λεγόμενο spider εφέ στις βλεφαρίδες, δηλαδή τις ψιλοκολλά και τις κάνει πιο έντονες. Θα τις κολλήσει αρκετά αν δεν προσέξεις με την εφαρμογή και θα τις μετράς μια προς μια μετά τις βλεφαρίδες σου. Αν είσαι fan του δραματικού αποτελέσματος στις βλεφαρίδες, δώσε της μια ευκαιρία, αν είσαι fan του καθημερινού, με λίγο χρώμα αποτελέσματος, κλείσε το post εδώ και βάλε να δεις Power Of Love. Μετά την δεύτερη στρώση, δυσκολεύεσαι να «χτίσεις» άλλο το προϊόν – καλύτερα να σου πω γιατί εγώ με την λύσσα μου να το «χτίζω», θα έβγαινα με μια κολλημένη, ενιαία βλεφαρίδα. Είναι πολύ σταθερή, δεν θα μουτζουρωθείς στο πέρασμα της ημέρας και δεν θα πέσει σε κομματάκια στο πρόσωπο σου. Υπόσχεται ότι διαρκεί 36 ώρες αλλά εγώ κάπου στις 8 ώρες με μάσκαρα, ήδη θέλω να βγάλω τις βλεφαρίδες μου με τσιμπιδάκι φρυδιών και θέλω να ξεβαφτώ με μανία, δεν θα μπορούσα να κάνω το πείραμα των 36 ωρών. Όταν ξεβάφεσαι θα χτίσεις λίγο μπράτσο βγάζοντας την.




Συνοψίζουμε:

+     Κατάμαυρο χρώμα
+     Σταθερό αποτέλεσμα
+     Βλεφαρίδες που πιάνουν ταβάνι από το μήκος
+     Δεν κάνει κομματάκια
+     Δεν θα μουτζουρωθείς
+     Το βουρτσάκι θα πιάσει και την πιο μικρή βλεφαρίδα



-     Του πανακρίβου φίλη
-     Αν την «χτίζεις» για ώρα θα λασπώσει τις βλεφαρίδες
-     Δεν είναι για φυσικό αποτέλεσμα



Θέλω να έρθεις και να γνωριστούμε και στο Instagram και στο Facebook! Καλέ έλα, μην ντρέπεσαι!




Τα λέμε στο επόμενο review! Φιλί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις