Καλημέρα καινούργια μου αγάπη, καλημέρα καινούργια ζωή, καλώς μας ήρθες Fenty Beauty και Mattemoisellez Lipstick - Spanked



Παρασκευούλα και κλείνει η βδομαδούλα μας, με τα τρανταχτά νέα πως η Fenty Beauty, ήρθε στα Sephora (μετά από 1 χρόνο κυκλοφορίας του brand βεβαίως βεβαίως).  Ένας αλαλαγμός επικράτησε στα social media μου από μπιούτι γκουρουζ που καλωσόρισαν το brand. Το πόσο ζήλεψα το goodie bag δεν γίνεται να περιγραφεί. Το έβλεπα και μασούσα το όμπρε μου από την ζήλια.


Θεώρησα δίκαιο και τίμιο να μιλήσουμε τιμής ένεκεν για προϊόντα Fenty σήμερα και για την σειρά κραγιόν της εταιρείας, Mattemoisellez – το έπιασες το λογοπαίγνιο ατιμούτσικο; Η σειρά έρχεται με 14 κραγιόν σε διάφορα χρώματα που έχουν αρκετή τσαχπινιά (μωβ, λιλά, φούξια κα), αν βάλεις στην άκρη τα nude. Το επιτελείο μου που είναι δικτυωμένο σε όλον τον κόσμο, μου έστειλε την απόχρωση ‘Spanked’.




Η συσκευασία είναι πλαστική, αλλά τόσο ωραία σχεδιασμένη και λιτή που ντρέπεσαι να την ανοίξεις. Την απόχρωση του θα την κατέτασσα στην κλίμακα των σκούρων nude χρωμάτων που κεραμμιδοκερασίζουν – πάντα με όρους καλλιτεχνίας. Είναι ένα πάρα πολύ ωραίο χρώμα που δεν το βρίσκεις και εύκολα. Η Rihanna μας λέει πως έχει ματ τελείωμα αλλά όχι, έχει comfort matte τελείωμα που πάει στο ελάχιστα ενυδατικό. Έχει μια λάμψη όταν το εφαρμόσεις και δεν θα σου ρουφήξει την ψυχή. Δεν χρειάζεσαι περίγραμμα για το βάλεις – για όλα έχει προνοήσει η Rihanna μας. Το κακό είναι πως δεν έχει ιδιαίτερη διάρκεια στα χείλη. Αν θεωρείς πως θα φας, θα πιείς τον καφέ σου και αυτό θα μείνει εκεί, πλανάσαι και η Rihanna γελά εις βάρος σου κάπου στα Μπαρμπέιντος πίνοντας μοχιτάρες. Δεν μεταφέρεται από τα χείλη μόνο του αλλά σε αλληλεπίδραση με λιπαρές ουσίες (όπως φαΐ) εξαφανίζεται γρήγορα. Και φυσικά ας μην ξεχνάμε και την τιμούλα, δεν είναι το πιο φθηνό κραγιόν του κόσμου. Αν θες την πραγματική μου γνώμη και δεν είσαι make up junkie, δεν θα επένδυα σε αυτό το προϊόν από Fenty. Έχει πολύ καλύτερα και θα μιλήσουμε συντόμως ποια είναι αυτά. Stay tuned!



Συνοψίζω:

+     Comfort matte τελείωμα
+     Ιδιαίτερα χρώματα
+     Θα λες πως έχεις και μια Rihanna στην κατοχή σου
+     Εύκολη εφαρμογή




-     Δεν είναι καθόλου σταθερό
-     Είναι ακριβό





Καλώς μας ήρθε Riri στα Sephora και επειδή θα μιλήσουμε και για άλλα Fenty προϊόντα συντόμως ακολούθησε στο Facebook και στο Instagram για να τα βλέπεις άμεσα.






Τα λέμε στο επόμενο review! Φιλί !

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις