Λάμπει κανείς ή δεν λάμπει με την παλέτα highlighter της Soph X Revolution?




Τριτούλα, (έλα πες που έλειψε το intro αυτό), νέα βδομαδούλα και το Mel Me Up, άφησε τις ακροθαλασσιές, άφησε τα ούζα, άφησε τα μπάνια και την Πασοκική ζωή και γύρισε στην πόλη και στην αγαπημένη του συνήθεια, τα καλλυντικά. Με την νέα χρονιά, θα είμαι πιστή στις αναρτήσεις και θα κάνουμε review, που θα διαβάζει η μάνα μπιούτι addict και στο παιδί της δεν θα δίνει.


Το καλοκαίρι είναι μια περίοδος που επειδή θα πας διακοπές, ξεκινά ο αγώνας να διαλέξεις ποια καλλυντικά θα πάρεις. Από την μια, θες να είσαι τύπου ανάλαφρη και να είσαι με το summer glow της θάλασσας, και από την άλλη πακετάρεις 4 νεσεσέρ με προϊόντα. Εντάξει μπορεί εσύ να μην το έκανες, εγώ αυτό έκανα και αμαρτία εξομολογουμένη ουκ έστιν αμαρτία. Οι παλέτες είναι μια λύση που σώζουν λίγο την παρανοϊκή καταστασούλα και κάπως έτσι οδηγηθήκαμε στην σημερινή παλέτα highlighter.


Η εταιρεία Revolution έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας και η παλέτα highlighter με την συνάδελφο influencer Sophdoesnails έχει κατακλύσει την ζωή μας. Εγώ την γιουτιούμπερ αυτή δεν την ήξερα και 1 – 2 βίντεο που είδα κατάλαβα ότι για κάποιον λόγο δεν την ήξερα – επειδή είναι πιο βαρετή και από τριλογία κουλτουροζετέμ ταινιών. Ωστόσο, έπιασε την καλή και συνεργάστηκε με την Revolution δημιουργώντας σε πρώτη φάση μια παλέτα σκιών – που θα τα πούμε μελλοντικά και για αυτήν και την παλέτα highlighter.


H παλέτα εμπεριέχει 8 highlighters – 5 baked και 3 συμπιεσμένα που το καθένα έρχεται στα 2 γραμμάρια, αρκετά τίμια ποσότητα αν σκεφτεί κανείς ότι δεν λούζεσαι καθημερινά και στο highlighter. Έχει ό,τι χρώμα λαχταρά η ψυχή σου; Λευκό θες; Το έχει! Ροζ θες; Το έχει! Χρυσό θες; Το έχει! Ξύπνησες σε μουντ λεβαντας; Θα σε καλύψει και σε αυτό. Τα απλά highlighter της παλέτας βρίσκονται στην πρώτη σειρά και είναι το λευκό, το απαλό ροζ και το απαλό χρυσό. Το λευκό γράφει πολύ έντονα και είναι για τα πιο ανοιχτόχρωμα κορίτσια και τα υπόλοιπα δυο γράφουν απαλά σχετικά για ένα καθημερινό αποτέλεσμα – τύπου κοιμήθηκα και 2 ώρες παραπάνω και βγαίνει προς τα έξω. Τα υπόλοιπα highlighter είναι «ψημένης» μορφής και γράφουν πολύ έντονα. Το χρυσό είναι το αγαπημένο μου σε συνδυασμό rose gold που βρίσκεται ακριβώς από κάτω του και το χρυσοροδακινί που βρίσκεται κάτω δεξιά. Το ροζ highlighter δεν το πολύαγαπώ αλλά επειδή βρίσκεται μέσα στην παλέτα και πρέπει να γίνει απόσβεση, μου αρέσει να το περνάω πάνω από το ρουζ για να δίνει μια τσαχπινιά. Αυτό που δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω είναι το lavender highlighter, που είναι ξεκάθαρα ένα Ινσταγκραμικό highlighter.


(1,2,3,4,5 )--> Baked Highlighter)



H ποικιλία της παλέτας θα καλύψει όλα τα γούστα και όλες τις επιδερμίδες. Μην ξεχνάς πως μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και για σκιά ή να δώσεις φως κάτω από το φρύδι, στην εσωτερική γωνία του ματιού κα. Αν τα βρέξεις κιόλας, ειδικά τα baked, εντάξει, η λάμψη σου θα ξεπεράσει και εκείνη του Φώσκολου. Είναι αρκετά σταθερά και θα φύγουν δύσκολα, ειδικά άμα τα έχεις «κλειδώσει» με ένα setting spray. Το πιο θετικό της είναι η τιμή της που είναι τρομερά οικονομική. Ένα προϊόν που είναι ξεκάθαρα value for money. To μόνο αρνητικό της παλέτας είναι πως οι πούδρες της έχουν το glitter τους, δεν μπορώ να σας το κρύψω. Δεν έχουν αυτό το τέλειο metallic τελείωμα που έχουν πχ τα highlighter από Becca (βέβαια το σκας το 40 ευρώ για ένα highlighter). Ωστόσο, αν με το που βάλεις το προϊόν με πινέλο, εφαρμόσεις setting spray και το ταμπονάρεις με ένα σφουγγάρι τύπου beauty blender, τότε αρχίζει και λιώνει η πούδρα και παίρνει μια πιο μεταλλική μορφή. Το τελευταίο που με ενοχλεί, ίσως και εγώ γίνομαι γεροντοπεριέργη, είναι πως όταν εφαρμόζω κάποια από τις πούδρες στο πρόσωπο, κομμάτια glitter θα πέσουν στο στέρνο μου και στα χέρια μου και κάπου θα βρεθώ να λαμποκοπάω. Να τονίσω πως τα προβλήματα είναι ελάχιστα μπροστά στην απόδοση, στην ποικιλία και την τιμή της παλέτας. Με λίγα λόγια, go for it!



Συνοψίζω:

+     8 highlighter ( 5 baked – 3 pressed) σε μια παλέτα
+     Τρομερά οικονομική
+     Έντονη απόδοση, κυρίως τα baked, αλλά και φυσικά τελειώματα
+     Πολύ καλή ποσότητα
+     Σταθερά για ώρα
+     Πολυχρηστικά (highlighting σε πολλά σημεία)
+     Πολλές επιλογές χρωμάτων (για όλα τα γούστα και της επιδερμίδες



-     Εμπεριέχει ψιλοκομμένο glitter και δεν έχουν μεταλλικό τελείωμα αν δεν τα βρέξεις
-     Το glitter πέφτει και στο σώμα.






Επειδή αγαπάτε Revolution έρχεται και πάλι giveaway σύντομα, για αυτό συντονίσου στο Facebook και στο Instagram!







Τα λέμε στο επόμενο review! Φιλί!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις