Πόσο cool είναι τελικά το Smoothe & Cool Primer Stick της σειράς Pro/Base από την MUA?





Τριτούλα και η βδομαδούλα στο Mel Me Up ξεκινά δυναμικά, με reviews, make up και κυρίως πολύ πολύ σου σου! Εμ για ποιον λόγο σου λέω να έρθεις στο Instagram και στο Facebook να τα λέμε;


Σήμερα θα μιλήσουμε για primer! Ξέρω πως πολλές δεν το πιστεύετε, πολλές δεν το χρησιμοποιείτε, πολλές δεν ξέρετε την ύπαρξη του. Και, όμως, φίλη πίστεψε σε αυτό και θα με θυμηθείς.


Προσωπικά, δεν μπορώ να βαφτώ και να μην βάλω primer ειδικά έχοντας δει την μεγάλη διαφορά στην διάρκεια που έχει το μακιγιάζ μου. Ωστόσο, στο καθημερινό μου μακιγιάζ θέλω να αποφεύγω τα βαριά primer που θα ρουφήξουν όλη την ενυδάτωση μου και θα καταλήξω σαν την σταφίδα. Και η Make Up Academy είναι σαν να άκουσε την επιθυμία μου και να δημιούργησε το εξαιρετικό αυτό primer.


Και φυσικά μιλάω για την σειρά της MUA, Pro / Base και το Smoothe And Cool Primer Stick. Καταρχάς έρχεται στα 27γρ, που καταλαβαίνεις πως είναι μια πάρα πολύ σεβαστή ποσότητα. Θα βάλεις εσύ, η φίλη σου, ο φίλος σου, η μάνα σου ο πατέρας σου, δεν θα μείνει πόρος για πόρος ανοιχτός. Είναι ένα ενυδατικό primer, το οποίο προσφέρει ενυδάτωση και ταυτόχρονα μια ομοιομορφία στην επιδερμίδα. Πρόσεχε! Δεν θα κάνει κάποιο φοβερό blur τους πόρους του δέρματος σου, ωστόσο, αφήνει ένα πολύ δυνατό αποτέλεσμα για να βάλεις το foundation. Είναι τόσο ελαφρύ που το κάνει τέλειο για καθημερινή χρήση! Κρατά πολύ καλά την λιπαρότητα και τα όλα τα προϊόντα θα στρώσουν άψογα, χωρίς μπαλώματα και χωρίς να νιώθεις βαριά την επιδερμίδα.  Το πιο εκπληκτικό είναι το cooling εφέ που σου προσφέρει! Με το που εφαρμόσεις νιώθεις ένα κρύο στο πρόσωπο σου, που σε αναζωογονεί, σε ξυπνά βρε αδερφέ. Και εδώ θα σου δώσω ένα έξτρα τιπ, αν θες βάλτο στο ψυγείο από βραδύς πριν το εφαρμόσεις. Εντάξει, ίσως παγώσει μέχρι κ η μήτρα σου τώρα που είναι χειμώνας, αλλά μας βλέπω το καλοκαίρι όλες να αλειφόμαστε με το primer αυτό.



Στο Queenz το βρίσκεις τώρα με -20%, να τα λέμε και αυτά!


Συνοψίζω:


+     Ενυδατικό και ελαφρύ
+     Ομοιόμορφο αποτέλεσμα
+     Δεν είναι λιπαρό
+     Σταθερό
+     Μεγάλη ποσότητα
+     Cooling εφέ
+     Οικονομικότατο


-       Ουδένα




Ελά στο Instagram και στο Facebook και δεν θα χάσεις!





Τα λέμε στο επόμενο review! Φιλί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις