Once you go Origins - Ginzing - Energy Boosting Gel Moisturizer, you never go back!




Τριτούλα, νέα βδομαδούλα, και ξεκίνημα μετά από Blue Monday. Ο λαός στο Instagram του Mel Me Up, διχάστηκε στο poll που αφορούσε το επερχόμενο review είτε για το καλύτερο κόκκινο κραγιόν του κόσμου, είτε για την καλύτερη ενυδατική του κόσμου. Κέρδισε το κραγιόν αλλά για να είναι ευχαριστημένα όλα τα μπουμπούκια του Mel Me Up, θα μιλήσουμε σήμερα για την καλύτερη ενυδατική του κόσμου.


Πριν από αυτό ας μιλήσουμε για γεροντοπαρεξενιές. Έχω εμμονή με τις κρέμες ενυδάτωσης και τις μυρωδιές και θα αιτιολογηθώ. Επειδή, είναι το πρώτο προϊόν που θα βάλω το πρωί στο πρόσωπο μου (μετά από την πρωινή ρουτίνα προσώπου) και θέλω να νιώθω πως η μυρωδιά και η αίσθηση του με αναζωογονεί και το τελευταίο που θα βάλω πριν κοιμηθώ, οπότε το έχω συνδέσει με την αποσυμφόρηση της ημέρας, την αφαίρεση του στόκου μακιγιάζ και την χαλάρωση μου. Μα πόσες πολλές εγκεφαλικές συνάψεις και συνδέσεις γίνονται με μια ενυδατική;


Ήταν η παρθενική μου επαφή με την εταιρεία Origins όταν αποφάσισα να επενδύσω στην ενυδατική κρέμα Ginzing Energy Boosting Gel  Moisturizer. Έρχεται στα 50 ml και ανά διαστήματα την βρίσκεις και στην ποσότητα των 30 ml. Πηγές του Mel Me Up στην Γαλλία μου μετέφεραν ότι υπάρχει και ποσότητα 75ml που δυστυχώς δεν έχουμε εντοπίσει εδώ. Η υφή της είναι σε μορφή gel. Ό,τι καλύτερο και ελαφρύ για την επιδερμίδα. Η μυρωδιά είναι πορτοκαλιού σαν τις καραμέλες Tic Tac not sponsored.


Με το που εφαρμόζεις την ενυδατική, νιώθεις ότι αναζωογονείται η ψυχή σου και όχι μόνο η επιδερμίδα σου. Η gel υφή είναι τόσο απαλή και ταυτόχρονα τόσο ενυδατική. Ειδικά αν είσαι λιπαρή επιδερμίδα θα με καταλάβεις γιατί φαντάζομαι δεν θα αντέχεις κ εσύ τις παχιές ενυδατικές που σου αφήνουν την αίσθηση ότι μετράς αντίστροφα μέχρι να βγει η λιπαρότητα στο πρόσωπο σου. Η μυρωδιά της είναι γλυκιά που σε χαλαρώνει, δεν θα νιώσεις ότι σε μπουχτίζει. Απευθύνεται σε όλους τους τύπους επιδερμίδας! Δεν την λες οικονομική, ωστόσο την λες επένδυση προς τον εαυτό σου! Once you go Origins – Ginzing,  you never go back.





Συνοψίζω:


+     Δίνει πολύ έντονη ενυδάτωση
+     Gel ελαφριά υφή
+     Υπέροχη χαλαρωτική μυρωδιά
+     Δεν δημιουργεί λιπαρότητα



-     Δεν την λες σούπερ οικονομική
-     Δεν βγάζει συχνά εκπτώσεις η Origins




Προκαλώ να έρθεις στο Facebook και στο Instagram να τα λέμε πιο συχνά! Άσε που σε λίγες μέρες έρχεται το δεματάκι σου για τον επερχόμενο διαγωνισμό μας!




Τα λέμε στο επόμενο review! Φιλί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις