Είναι τόσο έξτρα καυτή η παλέτα της Soph X Revolution - Extra Spice?




Παρασκευούλα, τέλος βδομαδούλας, βρέχει και νομίζω αντί για Blue Monday, θα έπρεπε να είναι Blue Friday. Μετά τον θλιβερό αυτόν παραλληλισμό, ας πάμε μπούμε στο ζουμί του σημερινού review!


Θα μιλήσουμε για το αγαπημένο μου θέμα που είναι οι παλέτες σκιών! Είμαι παλετομάνα, στόχος μου είναι να αποκτήσω όλες τις παλέτες του κόσμου τούτου. Όλοι ξέρουμε πως η Revolution έχει αναβαθμίσει το παιχνίδι της με κάποιες σειρές παλετών. Έτσι ήταν και η συνεργασία με την Soph does nails ή αλλιώς Soph X Revolution. H παλέτα με τα highlighter, έρωτας (θα βρεις και review στο Mel Me Up), η πρώτη της παλέτα σκιών, εξαιρετική στα shimmer της, τα matte δεν τα λάτρεψα και επίσης οριακά με το καλησπέρα έσπασε η συσκευασία της παλέτας.


Και πάμε στο διαμαντάκι Soph X Revolution Extra Spice. H αλήθεια είναι πως όταν την πήρα, ήμουν αρκετά αρνητικά διακείμενη γιατί θεωρούσα τα matte της πρώτης παλέτας μη δουλέψιμα, όχι γιατί δεν είχαν απόδοση, όσο γιατί όταν τα έκανες blend έμοιαζαν με ένα χρώμα. Ας ξεκινήσουμε από την υπέροχη καθρεφτάρα που έχει η παλέτα μέσα. Και μιλάμε για παλέτα 9 ευρώ. Το μάτι μου κέντρισε η σκιά Infinity, ένα υπέροχο ασημί χρώμα που στο μάτι γράφει εκπληκτικά. Μπορώ να πω πώς να matte χρώματα είναι ό,τι χρειάζεσαι σε μια παλέτα. Λείπει ένα χρώμα να σετάρεις το concealer στα μάτια, αλλά μια ρημαδοπούδρα όλοι έχουμε ας το σετάρουμε έτσι. Οι σκιές κάνουν εξαιρετικό blend και τα χρώματα ξεχωρίζουν. 


Προσωπικά λατρεύω τους λαδί – χρυσούς συνδυασμούς που σου δίνει να παίζεις. Τα look που μπορείς να δημιουργήσεις είναι πάρα πολλά. Αν τις βάλεις σωστά και με το primer ματιών, θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη για κάθε έξοδο σου. Το μόνο κακό είναι ότι ίσως εξασθενίσουν λίγο τα matte χρώματα – αλλά μιλάμε για πάνω από 6 ώρες που θα τα έχεις στα μάτια. Έχουν ελάχιστο kick back και δεν πέφτουν από τα μάτια όταν τις εφαρμόζεις. Τα shimmer βουτυρένια, μπορούν να κονταροχτυπηθούν με highend εταιρείες. Πάντα θα προτείνω να βρέχεις το πινέλο ή να βάζεις δάχτυλο (ξέρεις εσύ) για μεγαλύτερη απόδοση. Μπορείς πολύ εύκολα να την βρεις και στην Ελλάδα πλέον, λίγο πιο τσιμπημένη από το επίσημο site της Revolution. Αυτήν την παλέτα την χρειάζεσαι την ζωή σου.




Συνοψίζω:



+     Ποικιλομορφία χρωμάτων
+     6 shimmer, 12 matte χρώματα
+     Σουπερ οικονομική
+     Έντονη απόδοση σκιών
+     Δεν έχουν fall out
+     Σταθερές



-     Παρατηρώ μια εξασθένηση των matte χρωμάτων, μετά από τις 6 -7 ώρες





Καλέ μήπως θα σου άρεσε η παλέτα αυτή για διαγωνισμούλη; Στείλε μου την άποψη σου στο Facebook ή στο Instagram!





Τα λέμε στο επόμενο review! Φιλί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις