Τρέμε Laura Mercier, έρχεται η Golden Rose με την «Long Wear Finishing Powder» να σε κατατροπώσει




Δευτερούλα σήμερα, νέα βδομαδούλα, και σας γράφω κουκουλωμένη κάτω από τα παπλώματα Ικεα – not sponsored – και το κρύο δεν υπάρχει. Αντί να είμαι στις Άλπεις να πίνω την ζεστή σοκολάτα μου, είμαι κουκουλωμένη σπίτι, και πίνω οριακά καραβίσιο νες καφέ – και αυτό not sponsored-.


Σήμερα θα μιλήσουμε για μια ελληνική εταιρεία που έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι του μακιγιάζ, δεν είναι άλλη από την Golden Rose. Είχα δοκιμάσει μόνο την Velvet Matte σειρά που πολύς κόσμος ορκίζεται για αυτή και ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε και άλλα προϊόντα. Είχαν την ευγενή καλοσύνη να μου στείλουν κάποια προϊόντα και ένα από αυτά θα τεστάρουμε.


Πρόκειται για την «Long Wear Finishing Powder» της εταιρείας η οποία έρχεται σε μια Translucent μορφή, διάφανη μορφή για να καταλαβαίνουμε και εμείς οι αρχοντοχωριάτες. Καταρχάς, η συσκευασία της είναι τόσο ωραία και minimal και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα high end. Το δίνουμε αυτό στην Golden Rose. Η πούδρα είναι τόσο λεπτοκομμένη, τόσο φίνα που δεν το περίμενα είναι η αλήθεια. Δεν έχει κάποια μυρωδιά και η συσκευασία έρχεται στα 11γρ. Ζωή να έχει! Το προϊόν το χρησιμοποιώ για baking κάτω από τα μάτια – έλα φίλη είπαμε τι είναι το baking, κλειδώνουμε το concealer με πούδρα για να είναι σταθερό και να μην «σπάσει» και μοιάζουμε με την κούκλα του Chucky. Είναι φίνα η πούδρα και δεν μπαίνει στις λεπτές γραμμές και κυρίως δεν αφήνει μια ασπρίλα κάτω από τα μάτια. Βέβαια, φίλη, αν βάλεις πολλή ποσότητα, το flash back δεν θα σου δείξει κανένα έλεος. Αν την βάλεις σε όλο το πρόσωπο, θα κρατήσει το μακιγιάζ σου εκεί και ταυτόχρονα μπορείς να δουλέψεις τέλεια όλα τα προϊόντα σου – λίγο το ρουζ, λίγο το κοντουρινγκ, λίγο το χαιλάτερ, λίγο το μπρόνζερ, ξέρεις φυσικό βάψιμο. Το μόνο κακό είναι πως όταν την ανοίγεις και όταν πας να την βγάλεις από την συσκευασία γεμίζει ένας τόνος πούδρα στον αέρα λες και σνιφαρες κόκα με τις πελούσιες φίλες σου. Κατά τα άλλα πρέπει να την δοκιμάσεις. Ε, φίλη, μην ξεχνάς, τόσο οικονομική που ουρλιάζει πάρε με.



Συνοψίζουμε:
+     Είναι λεπτοκομμένη
+     Είναι σταθερή
+     Διάφανο τελείωμα
+     Δεν τσιγκουνεύτηκαν το προϊόν
+     Value for money





-     Αν ανοίξεις την συσκευασία θα γίνει ένα explosion πούδρας
-     Θα το φας το flashback σου φίλη




Όσο νυχτώνει το Instagram και το Facebook του Mel Me Up μεγαλώνει!




Τα λέμε στο επόμενο review! Φιλί!

Σχόλια

  1. Exw akousei ta kalytera gia thn sygekrimenh poudra!! Mou arese poly h kritikh sou, grammenh me toso xioumor!! Bravo....den gnwriza to blog sou, molis to "eida" sto video ths filhs Nikhs Kavvadia!! Den exei adiko pou mas esteile na se "doume"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ αλήθεια! Η Νικάρα είναι θεά! Ελπίζω να απολαμβάνεις τα ριβιου μου.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις