The Ordinary - Serum Foundation - Περιποίηση και σοβάντισμα σε 1?




Δευτερούλα, νέα βδομαδούλα αλλά και σαρακοστούλα μαζί! Ευτυχώς τελείωσε και επίσημα αυτή η φαρσοκωμωδία της Αποκριάς που για κάποιο λόγω ο κόσμος απολαμβάνει να ντύνεται χταπόδι και σέξυ νοσοκόμα. Άμα θες να τα βγάλεις φίλη, βγάλτα όλο τον χρόνο, τις Απόκριες περιμένεις;


Πιθανώς, να βιάζεις μια αρμαθιά καλαμαράκια κάπου και θα μπουκώνεσαι με μια λαγάνα, αλλά δεν ξεχνάμε φίλη πως είμαστε ντάνες και πρέπει να είμαστε περιποιημένες και την ώρα της λαγάνας. Το Mel Me Up με το επιτελείο του είναι εδώ για να σε φτιάξει για άλλη μια φορά.


The Ordinary – Μια εταιρεία κόλαφος, μια εταιρεία που ρίχνει το διαδίκτυο τόσο με το skincare κομμάτι της και τώρα πλέον με το foundation, είτε το κανονικό, είτε αυτό με το serum. Είχα επιλέξει να πάρω αυτό με το serum γιατί μου έβγαζε κάτι σε περιποίηση και σοβάντισμα. Οι αποχρώσεις του είναι άπειρες και καλύπτει όλους τους τόνους δέρματος, από πολύ ανοιχτό μέχρι Jackie Aina και βάλε. Φυσικά και πήρα πολύ πιο σκούρα απόχρωση από αυτή που είμαι. Δεν θέλω να τα ρωτάμε αυτά. Προφανώς και θα έκανα λάθος επιλογή χρώματος, επίσης, δεν το συζητάμε αυτό.


Έτσι, με το τυφλό σύστημα παραγγελίας, οδηγήθηκα στο The Ordinary Serum Foundation – 2.1 P Μedium με SPF15. Ακόμα και στον υποτόνο του χρώματος έκανα λάθος και πήρα με ροζ αντί για κίτρινο. Μην με κρίνετε! Καταρχάς, έρχεται στα 30 ml όπως όλα τα foundation και είναι πάρα πολύ φθηνό. Μόλις 6 – 7 ευρώ. Έχει ένα πάρα πολύ ωραίο άρωμα και έρχεται με αντλία. Αρχικά το ανακινείς και μετά το εφαρμόζεις. Προσοχή γιατί είναι αρκετά νερουλό – πόσο μπιούτι μπλόκερ όροι πια – και μπορεί να λερωθείς εύκολα, άμα είσαι και άμπαλη φίλη όπως εγώ. Για όλο το πρόσωπο, χρειάζεσαι 2 pumps όπως λέμε στην Θεσσαλονίκη για να κάνεις δουλίτσα. Η κάλυψη που δίνει είναι μέτρια αλλά, φίλη, μπορείς να σοβαντιστείς όσο θέλεις και να το χτίσεις. Το τελείωμα του δεν είναι απόλυτα ματ, κάνει μια μικρή γυαλάδα, που αν την σετάρεις το foundation θα μείνει εκεί και δεν θα πάει πουθενά. Η επερχόμενη έκρηξή λιπαρότητας θα γίνει μετά τις 7 ώρες. Βέβαια, λόγω λάθος απόχρωσης, πάντα το συνδυάζω με κάποιο άλλο και δουλεύει τέλεια. Είναι συνεργάσιμο το γλυκό μου. Το κακό είναι ότι οξειδώνεται σαν τρελό, οπότε πρέπει να πάρεις 1 ίσως και 2 αποχρώσεις πιο ανοιχτό από την επιδερμίδα σου. Εγώ με αυτό που το έχω τεστάρει μόνο του στο σπίτι μέσα αποκλειστικά, μετά από 5 λεπτά μοιάζω με Cheetos δρακουλίνι – not sponsored. Πιστεύω πως είναι από αυτά τα foundation που πρέπει να βάλεις στην wishlist σου.




Συνοψίζουμε:

+     Είναι πάρα πολύ οικομονικό
+     Είναι σταθερό
+     Εμπεριέχει και serum μέσα – λίγο πιο υγιεινός σοβάς για το δέρμα μας
+     Ποικιλία χρωμάτων
+     Μέτρια κάλυψη που την χτίζεις όσο θες εσύ
+     Και το SPF 15 του το έχει, δεν έχω παρατηρήσει flashback σε φώτο, βέβαια μην φανταστείς πως είμαι η Ιωάννα Τούνη που φωτογραφίζομαι από το Warehouse μέχρι την τουαλέτα





-     Οξειδώνεται άμεσα – φαινόμενο Δρακουλίνια
-     Δεν μπορείς να τεστάρεις στο δέρμα σου την απόχρωσή σου





Όταν αφήσεις την γαρίδα, κάνε με follow στο Instagram και στο Facebook να τα πούμε κατά την χώνεψη.






Τα λέμε στο επόμενο review! Φιλί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις