Είναι η Lavish Care και τα "Matte Lipgloss - Xtra Long Lasting" η νέα ανακάλυψη που θα γίνει λατρεία;




Δευτερούλα, φίλη, νέα βδομαδούλα ξεκινά! Έχεις ξυπνήσει στο πουπουλένιο Cocomat not sponsored- στρώμα σου; Κάθεσαι στην πισίνα σου και με διαβάζεις από το Ipad σου και ένα dry martini στο χέρι; Αν ναι, τότε στείλε μου ένα προσωπικό μήνυμα στο Instagram να γίνουμε κολλητές, αν όχι τότε ας ξεκινήσουμε μαζί την ρημαδοεβδομάδα.


Τα κραγιόν είναι το αγαπημένο μου καλλυντικό, έτσι όπως θα πει κάποιος ας περάσω από το περίπτερο να πάρω και τσιγάρα, θα πω εγώ, σχόλασα από την δουλειά ας πάω να δω κάνα κραγιόν. Νομίζω είναι παρεμφερής εξάρτηση όπως η νικοτίνη. Σήμερα θα πούμε για μια σχετικά νέα εταιρεία ως προς εμένα, την Lavish Care. Την γνώρισα μέσω Instagram και από κοντά την έκθεση ομορφιάς τον Νοέμβριο. Πρόκειται για ελληνική εταιρεία με έδρα της την Θεσσαλονίκη.


Το προιόν που την έκανε γνωστή στο ευρύτερο Instagromοπληχτο κοινό είναι τα “Matte lipgloss Xtra Long Lasting”. Όταν έβλεπα στον τίτλο το lipgloss απλά προσπερνούσα τις αναρτήσεις. Μέχρι που είδα ένα βίντεο και διαπίστωσα πως πρόκειται για matte υγρά κραγιόν. Εδώ παρατηρούμε μια διπολικότητα ανάμεσα στον τίτλο και στην πραγματική ποιότητα του προϊόντος. Άρα, συνοψίζω, η εταιρεία Lavish Care βγάζει υγρά matte κραγιόν.


Έχω την απόχρωση no21. Μπορεί να σε σοκάρω, αλλά πήρα πάλι nude, έχω γίνει γραφική το γνωρίζω φίλη. Πρόκειται για ένα nude που πηγαίνει προς την καφέ παλέτα. Η συσκευασία είναι απλή και έρχεται στα 6 ml. Το applicator είναι αρκετά μεγάλο και με μια κλίση που βοηθά πολύ στο να το απλώνεις με απευθείας. Δεν κάνει μπαλώματα όταν βάζεις το προϊόν και σκουραίνει ελάχιστα από την εξωτερικό χρώμα που βλέπεις. Έχει μια τόσο ωραία μυρωδιά που όταν το έχω στην τσάντα μου στάνταρ θα με πιάσεις σε μια σκοτεινή γωνιά να το σνιφάρω. Όταν στεγνώσει είναι πολύ σταθερό στα χείλη και δεν θα πάει πουθενά. Είναι γενικά από τα άνετα υγρά κραγιόν – δεν είναι lipstain Sephora. Η αλήθεια είναι πως άμα εφαρμόσεις μια – δυο στρώσεις είναι μια χαρά και θα νιώσεις μια πολύ ελαφριά ξηρότητα. Εδώ που τα λέμε φίλη, άμα δεν θες να μετακινηθεί και βάζεις matte υγρό κραγιόν, κάποια στιγμή η ψυχή θα ρουφηχτεί. Μιλημένα, ξηγημένα! Αν φας και απομακρυνθεί κάποια ποσότητα και πας να ξαναβάλεις, εκεί θα σε τραβήξει αρκετά. Άρα με 2 στρώσεις είσαι ντάνα, με παραπάνω οδηγήσει σε κατάσταση Σαχάρας στα χείλη. Πολύ σημαντικό, να πω πως είναι τρομακτικά οικονομικά, δεν είναι value for money απλά, τους δίνεις και ένα ακίνητο σου.




Συνοψίζω:
+     Ελληνική εταιρεία
+     Πολύ πολύ οικονομικά
+     Πολλές αποχρώσεις
+     Βολικό applicator
+     Με 2 περάσματα, τέλειο αποτέλεσμα
+     Σταθερό
+     Τίμιο ρούφηγμα ψυχής



-     Δεν είναι gloss μάνα μου.




Ta Lavish Care τα βρίσκεις εδώ!



Εσύ η πελούσια φίλη που με διαβάζεις από το Ipad μπορείς να με βρεις στο Instagram και στο Facebook . Απαντώ άμεσα, ετοίμασε μαργαρίτες και το σολάριουμ. 




Τα λέμε στο επόμενο review! Φιλί!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις