Να L.U.V. την Kat Von D? Η να μην την L.U.V.? Ιδού η απορία για τα Everlasting Liquid Lipstick της Kat Von D




Παρασκευούλα, φίλη, τέλος βδομαδούλας και επιτέλους γιατί αδημονώ για το Σ/Κ που θα κλειστώ σπίτι, θα βλέπω σειρές και θα κοιμάμαι. Με λες και party animal με μεγαλεπήβολα σχέδια για το Σ/Κ μου.


Αρχές Σεπτεμβρίου επικράτησε ένας παροξυσμός που η Kat Von D θα ερχόταν στα Sephora Ελλάδος. Η αλήθεια είναι πως έπεσα και εγώ θύμα του ως γνωστό πρόβατο. Φίλη, άμα ήθελες Kat Von D μπορούσες να παραγγείλεις και από αλλού. Φυσικά και ήρθε στην Ελλάδα χρόνια μετά από την δημιουργία του brand και φυσικά μην φανταστείς πως έχει την πολυτέλεια άπειρων επιλογών από την Kat Von D. Μέχρι να έρθουν τα highlighter, τα lip toper, οι παλέτες που μπορείς να αλλάζεις το pan όταν τελειώσει το προϊόν, έχουμε μέλλον.


Η φήμη για τα liquid lipstick είναι από τους πιο γνωστούς beauty urban legends και το πόσο καλά είναι. Όλες οι μπιούτι συνάδελφοι έκαιγαν το σουτιέν τους για το Lolita. Πολύ ωραίο nude δεν αντιλέγω, αν μου το έδιναν, δεν θα έλεγα όχι αλλά ήθελα κάτι πιο ιδιαίτερο για να τα δοκιμάσω, οπότε με την συλλογιστική αυτή οδηγήθηκα στο L.U.V. από την σειρά Everlasting Liquid Lipstick. Είναι ένα εκπληκτικό μωβ χρώμα που είναι φωτεινό, με φούξια υποτόνο που δίνει την φωτεινότητα. Η συσκευασία είναι έργο τέχνης για την συλλογή σου. Το applicator του κραγιόν είναι μακρύ και έχει ένα σχήμα που βοηθά πολύ στο να μην χρειάζεσαι μολύβι χειλιών. Φίλη Kat, δεν μπορώ να σου καταθέσω και 18ευρώ για μολύβι χειλιών. Λυπάμαι. Στεγνώνει αμέσως και είναι σταθερό. Απαξ και στεγνώσει, δεν νιώθεις ότι φοράς κάτι στα χείλη και δεν σου ρουφάει την ψυχή. Έχει πολύ ελαφριά σύνθεση και για αυτό η τεράστια φήμη των κραγιόν αυτών. Είναι σταθερό πολύ, αλλά φίλη άμα αρχίσεις να βιάζεις γουρουνοπούλες, παϊδάκια και μακαρονάδες, τι να κάνει η έρμη η Kat? Το μόνο κακό είναι η τιμή του, είναι πολύ ακριβό για liquid κραγιόν, να πεις πως επενδύω σε αυτά. Έχει πολύ ωραία σύσταση αλλά και τα lipstain των Sephora έχουν εξαιρετική σύσταση – ακόμα καλύτερη κατ’εμέ- και είναι μισή τιμή.





Συνοψίζουμε:
+     Ιδιαίτερες αποχρώσεις
+     Πολύ προσεγμένη συσκευασία
+     Kat Von D φίλη
+     Άψογη απόδοση με ένα πέρασμα
+     Σταθερό
+     Δεν σου ρουφάει την ψυχή




-     Πληρώνεις το όνομα
-     Πολύ ακριβό φίλη Kat, πολύ ακριβό





Το Σ/Κ που θα είμαι αμπαρωμένη σπίτι, έλα να κάνουμε παρέα στο Instagram και στο Facebook!




Τα λέμε στο επόμενο review! Φιλί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις