Μπορεί μια drugstore παλέτα τα εκτοπίσει highend παλέτες; H Belle Jorden X Obsession θέλει κάτι να σου πει!




Παρασκευούλα, τέλος βδομαδούλας και τέλος της θλιβερής Αποκριάς. Αν σου αρέσει, suit yourself! Τις σιχαινόμουν πάντα και θα τις σιχαίνομαι! Έκανα το statement μου και μπορώ να συνεχίσω στο post. Το πόσο λατρεύω τις παλέτες ματιών, το ξέρετε – και αν δεν το ξέρετε το μάθατε τώρα! Παιδιά, οι παλέτες ματιών θα με κλείσουν φυλακή, δεν είναι ποτέ αρκετές και το πιο αξιοπερίεργο είναι πως τις χρησιμοποιώ σχεδόν όλες. Στόχος είναι να αποκτήσω όλες τις παλέτες του κόσμου τούτου. Αυτό ήταν σπόντα για τους φίλους μου όταν αναρωτιούνται τι δώρο να μου πάρουν στα γενέθλια που πλησιάζουν.


Έχουμε αναφέρει πολλές φορές πως η drugstore αγορά έχει κάνει άλματα εξέλιξης που πολλές φορές «πατάει» κάτω highend εταιρείες. Ένα παρακλάδι της Make Up Revolution είναι η εταιρεία Obsession, η οποία είναι πιστή στην drugstore super οικονομική πορεία της «μαμάς» της. Όταν έμαθα ότι θα βγάλει δική της παλέτα η Belle Jorden, δεν με ένοιαξε ιδιαίτερα γιατί δεν την παρακολουθώ – plot twist περίμενες να πω πόσο περίμενα την παλέτα αυτή. Συνδυαστικά με  το ότι θα έβγαζε παλέτα με την Obsession που δεν είχα σε καμία εκτίμηση σκέφτηκα «Καλή ζωή Belle». Και εδώ είναι που λένε ότι ό,τι κράζεις το λούζεσαι. Όταν είδα την παλέτα και είδα και τα χρώματα και είδα ότι κοστίζει 10 ευρώ, χτυπιόμουν κάτω σαν χταπόδι σκεπτόμενη πόσο την θέλω και τραγουδώντας παράλληλα το «Έρωτα μου» της Έλλης Κοκκίνου.




Σήμερα θα μιλήσουμε για την παλέτα της Belle Jorden X Obsession. Η παλέτα έρχεται στα 10 ευρώ (!!!!!!!) και εμπεριέχει 7 matte σκιές, 6 shimmer σκιές και 2 matte σκιές αναμεμειγμένες με λεπτοκομμένο χρυσό glitter. Ήδη δεν σου έχει πέσει το σαγόνι; Η παλέτα αυτή έχει 2 πολύ βασικές σκιές που την κάνουν έξτρα λειτουργική. Έχει την λευκή για να σετάρεις και την μαύρη για να δίνεις βάθος. Η μαύρη σκιά – Lola είναι το απόλυτο μαύρο, μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά! Θέλει να το χρησιμοποιήσεις με ένα elegance γιατί είναι full η απόδοση του. Τα shimmer λειτουργούν εξαιρετικά. Ωστόσο,  το ΑF – το χρυσό της παλέτας θα πρέπει να βρέξεις το πινέλο σου ή να το βάλεις με το δάχτυλο για να νιώσεις την χρυσή ηδονή. Τα χρώματα που μου κλέβουν την καρδιά είναι το Sassy, το Magic και Miami που είναι τα πιο τρανταχτά χρώματα στην παλέτα. Γράφουν εξαιρετικά και χωρίς να βρέξεις το πινέλο σου, ωστόσο, εγώ πάντα το βρέχω και η απόδοση είναι αλλού. Κάνουν το εφέ του υγρού μετάλλου στο μάτι. Θα μείνουν εκεί για πολλές ώρες χωρίς να έχει αλλοιωθεί η απόδοση τους. Καθώς τις εφαρμόζεις υπάρχει ελάχιστο fall out. Τα matte είναι, επίσης, αξιοθαύμαστα! Έχουν πολύ έντονη απόδοση και αναμειγνύονται ονειρεμένα και χωρίς πολύ κόπο. Μου λείπει από την παλέτα ένα ψυχρό καφέ χρώμα για μεταβατικό αλλά με το 1706 παίζω δυνατή μπαλίτσα. Τα χρώματα Queen και Pops είναι αυτά που αν και είναι matte εμπεριέχουν και το λεπτοκομμένο glitter και τα χρησιμοποιώ είτε στο κινητό βλέφαρο όταν θέλω κάτι matte αλλά με μια τσαχπινιά ή σαν μεταβατικά χρώματα καθώς είναι τόσο λεπτοκομμένο το glitter που πάλι κάνουν πιο sassy τελικά την κόγχη. Το 13 είναι ένα από τα πιο εξαιρετικά μωβ που έχω δουλέψει. Και μιλάμε για μια παλέτα των 10 ευρώ!!! Πληρώνεις Huda και το μωβ δεν γράφει ούτε στο 1/5 της απόδοσης της παλέτας αυτής. Αν υπάρχει κάτι αρνητικό θα έλεγα πως είναι μια παλέτα που οι επιλογές σου θα είναι μωβοροζέ, οπότε αν νιώθεις πως δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις καλό θα ήταν να κάνεις skip. Ναι μεν, μπορείς να κάνεις πολλά looks αλλά μια ροζίσουσα υφέρπουσα κατάσταση θα υπάρχει πάντα.



Συνοψίζω (γιατί είπα και πολλά):


+     Πάρα μα πάρα πολύ οικονομική παλέτα
+     16 σκιές
+     Πολύ έντονη απόδοση τόσο των matte όσο και των shimmer σκιών
+     Σταθερές σκιές
+     Δεν χάνουν την απόδοση χρώματος κατά την διάρκεια της μέρα/νύχτας
+     Δεν έχει fall out
+     Πολλές επιλογές
+     Εμπεριέχει καθρεφτάρα



-     Η χρυσή απόδοση AF το θέλει το δάχτυλο της
-     Λόγω του ότι έχει πιο ροζ η μωβ μεταβατικά χρώματα τα looks οδεύουν προς την κατεύθυνση αυτή
-     Έχει kickback





Σε περιμένω στο Facebook και στο Instagram! Κουράστηκα να το λέω και να μην έρχεσαι! Άντε! Σήκω!





Τα λέμε στο επόμενο review! Φιλί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις