Το Mel Me Up δικάζει την πολυσυζητημένη σειρά Can't Stop, Won't Stop της ΝΥΧ / Concelaer & Powder Foundation (Part 2)




Τριτούλα, ξεκινάει η βδομαδούλα στο Mel Me Up με σκέψεις για giveaway που θα έρθει πολύ σύντομα, οπότε να το ακολουθείς το Mel Me Up και δεν θα χάσεις. Σήμερα θα ολοκληρώσουμε το review της σειράς Cant Stop, Wont Stop με το concealer, την compact powder και το πινέλο. Και θα μου πεις που είναι η πούδρα σε ελεύθερη μορφή; Θα σου πω πως δεν την πήρα ακόμα και μην με κρίνεις! Πέρασα και μια απώλεια τσάντας η έρμη.


Προχωράμε ακάθεκτοι, στο Cant Stop, Wont Stop Concealer. Όχι μια, όχι δυο αλλά 24 αποχρώσεις για να βρεις ποια σου ταιριάζει. Είναι ένα παχύ concealer αλλά όχι βαρύ! Είναι τρομερά  καλυπτικό που θα καλύψει ακόμα και τον γύρο που έτρωγες κρυφά εχθές. Θέλει το σετάρισμα του για να μην σπάσει (φίλη κανένα concealer δεν θα μείνει άθικτο χωρίς να το σετάρεις – αποδέξου το και συνέχισε την ζωή σου) και θα κρατήσει για όλη σου την μέρα. Οι πολλές αποχρώσεις της σειράς σου δίνουν και πολλές δυνατότητες. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα σκουρόχρωμα concealer για υγρό contouring, μπορείς να διαλέξεις ένα concealer πιο σκουρόχρωμο με ροδακινί υποτόνους για κάλυψη των μαύρων κύκλων, ένα τέρμα ανοιχτόχρωμο για βάση σκιών. Και εδώ θέλω να τονίσω πως σαν βάση σκιών έχει εξαιρετική απόδοση. Ρε παιδί μου η σκιά δεν θα πάει πουθενά – χθες βάφτηκα 9.15 το πρωί και ξεβάφτηκε 23.45 το βράδυ και δεν είχε μετακινηθεί τίποτα στα μάτια μου. Εύγε ΝΥΧ. Απλώνεται πολύ ωραία με σκουγγαράκι και με πινέλο. Προσοχή στην απόχρωση που θα διαλέξεις. Πάρε μια ανοιχτότερη του τόνου σου γιατί οξειδώνεται. Το μόνο αρνητικό είναι η μικρή ποσότητα των 3.5 ml. Από την μια ναι, δεν θες μεγάλη ποσότητα. Από την αλλή, 3.5 ml βάζω οριακά για την βόλτα του σκύλου. Πάντα η ΝΥΧ έχει ένα θέμα να τσιγκουνεύεται τις ποσότητες των concealer.  Kαι το πολυαγαπημένο HD Concealer είναι υπερμίνι ποσότητα.




Ας περάσουμε στον επόμενο καλεσμένο, Cant Stop, Wont Stop Powder Foundation. Αρχικά, να πω πως εγώ ζω για τα powder foundation, γιατί στην καθημερινότητα μου με σώζουν όταν δεν θέλω να βάλω υγρό foundation. Έχει 24 αποχρώσεις και εδώ! Η κάλυψη του είναι καταπληκτική και πιστεύω πως θα βολέψει τα κορίτσια που δεν έχουν ιδιαίτερα θέματα με την επιδερμίδα τους και απλά θέλουν μια ομοιόμορφη βάση. Η σύνθεση της αν και full καλυπτική είναι ελαφριά και δεν θα νιώθεις να βαραίνει το αποτέλεσμα στο πρόσωπο σου ακόμα και αν την βάλεις ως πούδρα σεταρίσματος πάνω από το foundation. Παρατήρησα πως κρατά αρκετά την λιπαρότητα μου, περίπου 5 ώρες. Δεν μου αρέσει, ωστόσο, για σετάρισμα του concealer. Νιώθω πως δεν το κρατά και σπάει πιο εύκολα. Θέλω να σου πω πως λόγω των πολλών αποχρώσεων και την καταπληκτικής σύστασης μπορείς να πάρεις και σκουρότερες αποχρώσεις για τις χρησιμοποιήσεις ως contour ή ως bronzers.




Θα ήθελα να κάνω μια ειδική μνεία, στο πινέλο για το foundation που συνοδεύει την Cant Stop, Wont Stop σειρά, που πίστεψε με το χρειάζεσαι στην ζωή σου. Είναι τόσο πυκνό και μαλακό και κάνει το άπλωμα των υγρών προϊόντων piece of cake που λέμε και στο Παλιό Φάληρο.



Συνοψίζω:


Can’t Stop, Won’t Stop – Concealer

+     Πάρα πολλές αποχρώσεις
+     Σταθερό (με σετάρισμα)
+     Κρατάει πολλές ώρες
+     Υπερκαλυπτικο
+     Πολλαπλές χρήσεις (contouring – βάση σκιών)


-     Οξειδώνεται
-     Μόνο 3.5 ml



Can’t Stop, Won’t Stop – Powder Foundation

+     H εύκολη καθημερινή λύση
+     Πολύ καλυπτικό
+     Κρατάει την λιπαρότητα
+     Ελαφριά σύνθεση
+     Πολλαπλές χρήσεις (σκουρότερες αποχρώσεις για contouring, bronzing)



-     Δεν είναι για σετάρισμα για κάτω από τα μάτια γιατί σπάει το concealer





Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Facebook και στο Instagram του Mel Me Up για σου σου πολύ!






Τα λέμε στο επόμενο review! Φιλί!






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις