Η Megalast Liquid Catsuit σειρά από Wet'n'Wild θα εκθρονίσει τον Jeffree Star?




Παρασκευούλα σήμερα και η βδομαδούλα μας φτάνει σε ένα τέλος μετά την NYX φρενίτιδα της σειράς Cant Stop, Wont Stop! Ω θεοί, πόσες φορές όντως το έχω πληκτρολογήσει; Θα συνεχίσουμε να παίζουμε μπαλίτσα, ωστόσο, σε drugstore κλίμακα.


Στην Αμερική ακούν WetnWild και σκίζουν τα σουτιέν τους. Ναι μεν έχουν έρθει στην Ελλάδα αλλά δεν τους έχει αποδοθεί τόσο η αγάπη. Μπορείς να τα βρεις και στο Internet αλλά και σε πολλά φυσικά καταστήματα. Σε ένα πολυαγαπημένο group στο Facebook, το Beauty Hacks, έχω μια ιντερνετική φίλη –μπιουτι τζανκι, την Χρύσα που ορκίζεται για τα υγρά κραγιόν της WetnWild –πρώτη κρούση για το προϊόν. Μετά το συμπάν οδήγησε τόσο το δώρο της αγιοβασιλίτσας μου – Δέσποινα εσένα λέω-  όσο και η συνεργασία με την WetnWild Greece, να φέρουν στον δρόμο μου κάποια κραγιόν της σειράς Megalast Liquid Catsuit.


Βάλε τον καφέ σου, την βότκα σου, την pink soda σου ό,τι πίνεις βρε αδερφέ γιατί θα τα ακούσεις όλα. Είμαι κάτοχος 3 αποχρώσεων των Rebel Rose (το nudeπεθανί), Missy & Fierce (το φουέγο κόκκινο της σειράς) και Βehind the Bleachers (το κερασομπλακφορεστί ). Η συσκευασία τους αρχικά μου αρέσει πολύ! Και δεν σου βγάζει φθήνια καταραμένη. Έρχεται στα 5,7 γρ μια τίμια ποσότητα. Ας ξεκινήσουμε με το applicator του κραγιόν το οποίο θυμίζει πολύ τα κραγιόν του Jeffree, κάνει μια κούρμπα (για να μιλήσω με επιστημονικούς όρους), η οποία αγκαλιάζει τα χείλη και δεν θα καταλήξεις σαν τον κλόουν του It. Επίσης, δεν θα χρειαστείς καν περίγραμμα. Τόσο εύκολο στο κάνει η WetnWild. H απόδοση χρώματος είναι πολύ έντονη. Δεν θα σου κάνει μπαλώματα, δεν θα σου κάνει κενά. Με ένα πέρασμα, παίρνεις την full απόδοση του χρώματος. Και ξοδεύεις και λιγότερο προϊόν, την τσέπη σου κοιτάω φίλη! Πάμε στο μείζον ζήτημα των υγρών κραγιόν, είναι ευκολοφόρετο ή θα θέλω να γδάρω τα χείλη μου με τσουγκράνα; Φίλη μου, εγώ θα στα πω! Είναι άνετο και ελαφρύ και δεν θα το νιώσεις στα χείλη σου ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ εφαρμόσεις μια στρώση του προϊόντος. Αν αρχίσεις να το «χτίζεις», και θα σου ρουφήξει το είναι και κομματάκια θα κάνει. Η διάρκεια του εκπληκτική μέσα στην μέρα αλλά με το φαγητό θα αρχίσει να σε χαιρετά. Εντάξει, ρε φίλη, αν καταπίνεις 10 – 10 τις μπάμιες τι να κάνει και το κραγιόν; Ακόμα και η κόκκινη και η κερασομπλακφορεστι απόχρωση που είναι πιο σκούρες είναι το ίδιο άνετες.  Το πιο σημαντικό είναι το πόσο οικονομικά είναι τα κραγιόν αυτά. Αντί για 2 καφέδες, δοκίμασε ένα κραγιόν κ θα με ευχαριστείς μετά.



Συνοψίζω:

+     Οικονομικότατα
+     Ποικιλία αποχρώσεων
+     Applicator που διευκολύνει την εφαρμογή
+     Πολύ έντονο pigment
+     Δεν κάνει «μπαλώματα»
+     Σταθερό
+     Δεν ρουφάει ψυχές



-     Άπαξ και βάλεις παραπάνω από μια στρώσεις βαραίνει πολύ



Φυσικά μπορείς να επικοινωνήσεις με Skouras Cosmetics για έξτρα πληροφορίες/αγορές.




Και φυσικά να επικοινωνείς πάντα με το Facebook και το Instagram γιατί οι διαγωνισμοί έρχονται και είναι καυτοί.





Τα λέμε στο επόμενο review! Φιλί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις