Βάλε λάδι, το καλό, το Καλαματιανό το Messinian Spa Beauty Oil 3 σε 1!

Βάλε λάδι και έλα… όποτε θες, το σημερινό μουντ μας. Και όχι όποιο και όποιο λάδι αλλά το «Messinian Spa Beauty Oil 3 σε 1»! Η Messinian Spa είναι μια ελληνική εταιρεία με καταγωγή από την Καλαμάτα, η οποία έχει φυσικά προϊόντα με βάση το φημισμένο λάδι της Καλαμάτας. Έχει ένα πολύ οργανωμένο site το Messinian Spa στο οποίο μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την φιλοσοφία και τους στόχους της εταιρείας αλλά κυρίως να δείτε την γκάμα των προϊόντων της
.
Προσωπικά, γνώρισα την εταιρεία μέσω του φθινοπωρινού Cherrybox, που περιείχε το συγκεκριμένο λάδι. Μα πόσα ωραίααα είναι όλα αυτά τα συνδρομητικά κουτιά ομορφιάς που τολμώ να πω ότι τα ανακάλυψα το καλοκαίρι του 2016. Παρακαλώ να μην λιθοβοληθώ. Μετά από το μίνι ξέσπασμα ειλικρίνειας συνεχίζω! Επανέρχομαι, λοιπόν, το συγκεκριμένο ξηρό λάδι διατείνεται ότι είναι για πρόσωπο, μαλλιά και σώμα. Εδώ θέλω να πω ότι αγαπώ τα πολυχρηστικά προϊόντα αν και η μαύρη αλήθεια είναι ότι δύσκολα να επιτυγχάνουν σε όλους τους τομείς. Επιστροφή πάλι στο λάδι μας, το οποίο εμπεριέχει παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, ηλιέλαιο, ιπποφαές, λάδι από σταφύλι, αμύγδαλο, άργκαν καθώς και αιθέρια έλαια πορτοκαλιού, λεμονιού και λεβάντας. Η μυρωδιά του δεν υπάρχει, μου θυμίζει ένα συνδυασμό των ελαίων παραπάνω και κάτι από ωμή ζύμη κέικ. Ελαφριά και διακριτική ταυτόχρονα. Κάνει την επιδερμίδα απαλή και ειδικά άμα το εφαρμόζεις σε βρεγμένη επιδερμίδα. Είναι ιδανικό για μασάζ (και κλείνω και το μάτι…..)Επίσης, η σύσταση του ναι μεν έχει υφή λαδιού αλλά απορροφάται πολύ γρήγορα και δεν αφήνει «λαδίλα», επιστημονικά μιλώντας πάντα, στο δέρμα. Για εφαρμογή στα μαλλιά, μου αρέσει ΑΛΛΑ δεν μπορώ να πω ότι μου άλλαξε και την ζωή. Νομίζω ότι λειτουργεί καλύτερα αν το εφαρμόσεις σαν μάσκα, κανα μισαωράκι πριν το λούσιμο. Μαλακώνει αρκετά τις άκρες αλλά μπορείς να ζήσεις και χωρίς αυτό(όσον αφορά τα μαλλιά πάντα). Πάμε και στο πρόσωπο, επειδή είμαι λιπαρό κορίτσι, δεν μου αρέσει να εφαρμόζω λάδια στο πρόσωπο. Το έχω δοκιμάσει 2-3 φορές αλλά μέχρι εκεί. Η προσωπική μου περιέργεια κέρδισε. Σε ένα ξηρό κορίτσι πιστεύω να ταιριάζει πολύ καλύτερα.


Και ήρθε η ώρα να συνοψίσουμε:
+      Value for money προϊόν ή πιο απλοϊκά «τίμιο» προϊόν
+      Ελαφριά – διακριτική μυρωδιά
+      Ενυδατώνει άψογα το σώμα χωρίς να το βαραίνει
+      Εξαιρετικό για μασάζ (ξανακλείνω μάτι)


-      Όχι τόσο πολυχρηστικό όσο «ισχυρίζεται»
-      Βγάζει λιπαρότητα στις λιπαρές επιδερμίδες.


Θα κλείσω λέγοντας ότι είναι ένα από τα προϊόντα που ξαναγόρασα πριν τελειώσει για να μην βρεθώ χωρίς αυτό! Νομίζω τα λέει όλα αυτό! 

Ελάτε και σε Facebook και σε Instagram!

Τα λέμε στο επόμενο review! Φιλί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις