Και θα θέλεις boom boom, σαν τρελός να boom boom και αν σου αρέσει από την Body Boom το Seductive Original Coffee Scrub, ίσως και να boom boom



Τεταρτούλα σήμερα και το mood του Mel Me Up είναι αναστήλωση μετά την καλοκαιρινή κραιπάλη. Και όταν μιλάμε για αναστήλωση πέραν της επιδερμίδας, εννοούμε και του σώματος. Όπως ανέφερα και στο προηγούμενο post μου, στις διακοπές δεν πήρα κανένα προϊόν περιποίησης σώματος, πέραν από ένα εκπληκτικό γαλάκτωμα σώματος που δεν θα σποιλάρω τώρα γιατί θα έρθει αναλυτικό post. Scrub σώματος;;; Ούτε για αστείο! Το πολύ να έτριβα λίγη άμμο από την παραλία στο βασανισμένο μου κορμί.


Επιστρέφοντας στον πολιτισμό ήθελα πανικόβλητη να κάνω και περιποίηση σώματος αλά Κλεοπάτρα! Η πρώτη μου κίνηση είναι πιάσω ένα από τα αγαπημένα μου scrub σώματος που το βρήκα σε ένα κουτί του Cherrybox και το αγαπώ πλέον πολύ. Πρόκειται για την εταιρεία Body Boom και το Seductive Original Coffee Scrub.


Κλασικά πλέον ας ξεκινήσουμε από έξω προς τα μέσα. Έρχεται σε μια χάρτινη – super cute- συσκευασία, η οποία έχει zipper για την ανοιγοκλείνεις όσο θες. Επίσης να τονίσω ότι ακόμα για να την έχεις μέσα στο μπάνιο σου και να βρέχεται το χαρτί είναι ανθεκτικό και δεν παθαίνει τίποτα ούτε η συσκευασία, ούτε το προϊόν. Όταν ανοίξεις την συσκευασία σου έρχεται η μυρωδιά όπως αν ανοίξεις έναν καφέ Λουμίδη – not sponsored. Είναι καταπληκτικό! Και η μυρωδιά αυτή μένει τόσο στο σώμα όσο και στο μπάνιο σου. Προσοχή! Άμα είσαι πολύ ευαίσθητη/ος στις έντονες μυρωδιές αυτό δεν είναι το προϊόν σου.


Αποτελείται από διάφορα χαρμάνια καφέ καθώς και έλαια πολύ θρεπτικά για το δέρμα. Ισχυρίζεται ότι βοηθά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και των ραγάδων, κάτι που δεν το έχω δει. Βέβαια να τονίσουμε ότι δεν το χρησιμοποιώ τόσο συστηματικά όσο θα έπρεπε για να δω αποτελέσματα και κυρίως για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας υπάρχουν και όλοι παράγοντες που πρέπει να έχουμε υπόψη όπως διατροφή, τρόπος ζωής, γυμναστική και ενυδάτωση (πολύ πολύ πολύ νερό!). Ωστόσο, ως scrub κάνει μια ήπια απολέπιση – όχι το αγαπημένο μου γιατί αγαπώ την σκληροπυρηνική απολέπιση- αλλά αφήνει το δέρμα τόσο απαλό και ενυδατωμένο που δεν μπορώ να μην του το αναγνωρίσω. Πως το εφαρμόζεις; Απλώνεις, τρίβεις καλά, και το μυστικό είναι το αφήσεις κάνα 10λεπτο πάνω σου και να ξεπλύνεις μετά. Πραγματικά, μετά νιώθεις το δέρμα σου σαν μωρού, τόσο μαλακό, τόσο απαλό, τόσο ενυδατωμένο. Το μόνο αρνητικό είναι ότι ε να θα γίνει λίγο χάλια το μπάνιο σου από τους κόκκους καφέ αλλά εντάξει, μικρό το κακό!



Συνοψίζουμε:
+      Πολύ ωραία και ανθεκτική συσκευασία
+      Έντονο άρωμα καφέ
+      Πολύ έντονη ενυδάτωση



-      Δεν βοηθά ιδιαίτερα με ραγάδες – κυτταρίτιδα όπως ισχυρίζεται
-      Ήπια απολέπιση
-      Αφήνει έναν μικρό χαμό στο μπάνιο



Σας περιμένω στο Facebook και στο Instagram να τα λέμε και εκεί γιατί (ΜΥΣΤΙΚΟ) έρχονται διαγωνισμοί!





Τα λέμε στο επόμενο post! Φιλί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις