Am I in love with the "COCOnut oil serum patch" από "Too Cool For School'' ?




Παρασκευούλα σήμερα και επιτέλους τελειώνει η ρημαδοεβδομάδα, καλές οι δουλειές (να λέμε και ευχαριστώ που έχουμε), καλά τα blog, καλά τα μακιγιάζ αλλά όπως το να κάθεσαι σαν την κατσαρίδα στον καναπέ με το βρακί δεν έχει. Ααααα όχι να τα λέμε και αυτά.


Να σας ευχαριστήσω και για τους 900 followers στο Instagram. Δεν έχω λόγια! Απλή συγκίνηση!


Ας πάμε στο σημερινό μας προϊόν! Η Κορέα έχει έρθει και θέλει να μας κατακτήσει! Ηρεμήστε, δεν είμαστε πολιτικό blog και δεν θα μιλήσουμε για τον Kim Jong Un και για τα σχέδια του. Θα μιλήσουμε για τον ύπουλο τρόπο που θα μας κατακτήσουν μέσω των beauty προϊόντων. Και ναι παιδιά μου, είναι πολλοί καλοί σε αυτό.


Σήμερα θα μιλήσουμε για την κορεάτικη εταιρεία “Tool Good For School”! Πρόκειται για εταιρεία που ασχολείται τόσο με το μακιγιάζ, όσο και για με την περιποίηση προσώπου και σώματος. Εγώ προσωπικά ως γνωστό πρόβατο την έμαθα από ένα event των Sephora που είχαν δώσει στις έτερες συναδέλφους μπιούτι μπλόγκερς, προϊόντα της εταιρείας. Έτσι σε μια βόλτα μου στα Sephora, είπα και δεν παίρνεις να δεις τι κάνουν αυτοί οι Κορεάτες;


Και έτσι, λοιπόν, πήρα τα “Coconut Oil Serum Eye Patch”. Τι είναι αυτά που λες; - Θα σκέφτεστε; Μας καταριέσαι; Όχι φίλες μου, ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο. Πρόκειται για επιθέματα που είναι εμποτισμένα με λάδι καρύδας και που μπορείς να βάλεις κάτω από τα μάτια σου. Υπόσχονται να σου αναζωογονήσουν τα μάτια, να στα ενυδατώσουν, και να στα φωτίσουν (περιέργα πράγματα κάνουν οι κορεάτες νομίζω). Επίσης, εντοπίζει τις ρυτίδες και βελτιώνει την όψη τους.



Φίλη μου, κοίτα, αν περιμένεις ένα patch να σε σώσει από την ρυτίδα, καλύτερα κλείσε τώρα το post, πήγαινε στην κρεβατοκάμαρα σου, κουκουλώσου με το πάπλωμα σου και κλάψε σε εμβρυακή στάση. Το λέω για να είμαστε ξεκάθαρες. Όσες φορές και να το έβαλα, δεν είδα διαφορά στις λεπτές γραμμές – έ όχι να τα λέω και ρυτίδες 27χρονών μπουμπούκι- και να σου πω την αλήθεια δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Μόλις το εφαρμόζεις αισθάνεσαι μια έντονη δροσιά που σε γαληνεύει. Το αφήνεις για 10 – 15 λεπτά και το αφαιρείς. Νιώθω ότι μου «ηρεμεί» την περιοχή κάτω από τα μάτια και όντως την ενυδατώνει. Βοηθά σε τυχόν πρηξίματα που μπορεί να υπάρχουν στα μάτια. Αν περιμένεις επίσης να φύγει ο κύκλος με αυτό, πάλι είσαι δύσκολα φίλη μου! Αν δεν ρημαδοκοιμηθούμε, αν δεν πιούμε πολύ νερό, ο κύκλος θα είναι εκεί όπως ο αρκτικός. Κορεάτες είναι, όχι μάγοι. Βέβαια, δεν ξέρω, αν την χρησιμοποιείς συστηματικά για πολύ καιρό αν όντως βοηθήσει. Εγώ 5 τέτοια είχα πάρει και μέχρι εκεί. Δεν είναι να δίνεις ανά 2ημερό 5 εύρω για τα αυτό.





Συνοψίζουμε:

+      Ενυδατώνει την περιοχή κάτω από τα μάτια.
+      Προσφέρει μια αίσθηση αναζωογόνησης και ξεκούρασης στην περιοχή
+      Βοηθά τα πρηξίματα και τα ηρεμεί
+      Κορέα εγγύηση



-      Δεν βοηθά στις ρυτίδες όπως λέει
-      Δεν δίνει ιδιαίτερο φως όπως λέει
-      Δεν το λες και φθηνό – Δεν είμαι η Κιμ Καρντασιαν να δίνω τα 5ευρω στο Sephora κάθε μέρα





Σας περιμένω στο Instagram να γίνουμε πολλές! Και στο Facebook εννοείται, μην το ξεχνάμε!





Τα λέμε στο επόμενο review! Φιλί!

Σχόλια

  1. Αν θες πιο οικονομική λύση θα σου πρότεινα να βάλεις απευθείας λαδι καρυδας στην περιοχή των ματιών καθε βράδυ και να το αφαιρέσεις το πρωί! Είναι μακράν πιο φθηνό και θα δεις τα ίδια αποτελέσματα! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις