Ήρθε η ώρα για τρίο..........φρυδιών με το "Flawless Brow Trio" από BH Cosmetics



Τεταρτούλα σήμερα, και το Mel Me Up είναι εδώ για να σας μιλήσει και να είναι πάντα της μοδός. Ταυτόχρονα ελπίζω να μην είναι τόσο βασική η εβδομάδα σας όπως η δική μου.


Σήμερα θα μιλήσουμε για το πιο hot πράγμα που είναι της μοδός και αυτό είναι τα φρύδια. Έχουμε κατακλειστεί με φωτογραφίες, βίντεο, με την πολυαγαπημένη Benefit που αγωνίζεται για αυτό. Η αλήθεια είναι ότι το άτιμο το φρύδι αλλάζει όλο το πρόσωπο. Ωστόσο, όλο αυτό το overhype έχει κάνει και εγκλήματα! Βλέπουμε κοπέλες να ζωγραφίζουν τα φρύδια οριακά σαν να βάζουν Βιβεχρώμ μπογιά (not sponsored). Πιστεύω το μακιγιάζ στα φρύδια έχει να κάνει με το τι θα σε βολέψει. Άλλες κοπέλες βολεύονται με τα μολύβια φρυδιών, άλλες με τις σκιές, άλλες με τα pomade. Γούστα είναι αυτά. Προσωπικά κλίνω πιο πολύ στα μολύβια φρυδιών.


Ωστόσο η BH Cosmetics με έκανε να το ξανασκεφτώ αυτό με το φανταστικό της τρίο, δηλαδή το “Flawless Brow Trio” στην απόχρωση Medium. Αποτελείται, από ένα κερί με χρώμα (pomade), μια σκιά καφέ ( με γκρι υποτόνους) και μια σκιά σκούρο καφέ. Παιδιά μου είναι το καλύτερο τρίο που υπάρχει. Το κερί σχηματίζει τέλεια τα φρύδια, δουλεύεται πολύ εύκολα άμα κάνεις κάποιο λάθος και θες να το σβήσεις. Ταυτόχρονα είναι πολύ σταθερό. Μια που το βάζεις, μια που δεν πάει πουθενά. Είναι λίγο πιο θερμό για τα γούστα μου αλλά δίνει ένα πολύ ωραίο και φυσικό αποτέλεσμα. Μπορείς να το χτίσεις και να κάνεις το αγαπημένο Instagram φρύδι #browsonfleek. Οι 2 σκιές γράφουν, επίσης, καταπληκτικά! Γεμίζουν πολύ ωραία τα φρύδια ακόμα και αν δεν έχεις το χειρουργικό χέρι να εφαρμόσεις το κερί – καλώς ή κακώς το κερί θέλει κάποια ακρίβεια στο χέρι για να το χρησιμοποιήσεις σωστά. Είναι πάρα πολύ σταθερές και δεν πάνε πουθενά. Θα βγεις, θα ξενυχτίσεις και θα γυρίσεις σπίτι σου με φρύδι Kylie Jenner. Η σκούρα καφέ απόχρωση είναι τέλεια για να γεμίζεις το φρύδι σου από το τόξο και προς τα έξω και η καφέ-σταχτί από το τόξο και προς την αρχή του φρυδιού.


Εμένα μου αρέσει να σχηματίζω τα φρύδια με το κερί, να το σβήνω για να μην φαίνονται σκληρές οι γραμμές στα φρύδια και να γεμίζω με τις 2 σκιές μετά. Πραγματικά, θα το αγαπήσετε το τρίο αυτό. Εμπεριέχει ένα διπλής όψης πινελάκι για να σχηματίζετε και να γεμίζετε τα φρύδια σας το οποίο είναι τίμιο.
Δυστυχώς, πλέον δεν μπορούμε να παραγγέλνουμε από BH Cosmetics γιατί μας έβαλαν να πληρώνουμε τελωνείο οι αλήτες. Ωστόσο μπορείτε να βρείτε την μάρκα στο site του BeautyBae .



Συνοψίζω:
+      Σταθερά και σε πυρηνική καταστροφή
+      Πολύ καλή απόδοση
+      Γράφουν αμέσως
+      Χτίζονται
+      Πολύ ωραία χρώματα για φυσικό αποτέλεσμα
+      Πολύ πολύ οικονομικό (7 ευρώ περίπου)



-      Δεν το βρίσκουμε εύκολα
-      Το κερί δεν είναι για κοπέλες αρχάριες στον σχηματισμό φρυδιών δεν θα τις βολέψει





Ελάτε στο Instagram σας λέω! Την επόμενη εβδομάδα έχουμε giveaway! Και στο Facebook φυσικά, τα λέμε πολύ ωραία.







Τα λέμε στο επόμενο review! Φιλί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις