To Μel Me Up μιλά για τις "Super Shock Shadow" της Colourpop - Άσε τα τελωνεία στην άκρη

Τεταρτούλα σήμερα και αύριο αργία για εμάς τα παιδιά του Βορρά. Πόσο χαίρομαι δεν λέγεται! Να σας υπενθυμίσω ότι τρέχει giveaway στο blog, αλήθεια τι περιμένεις; Δεν τα βρίσκουμε στο δρόμο τα lipstain των Sephora. Πωωω τι ωραία θα ήταν να έβρισκα κάθε μέρα και ένα. Ωστόσο, εσείς θα κερδίσετε 2 με μια συμμετοχή! Δεν πουλάω, ξεπουλάω!!


Στο blog μας έχουμε μιλήσει για την Colourpop. Αμερικάνικο brand που έκανε μπαμ εδώ και 2 χρόνια. Πολλοί συνάδελφοι μπιούτι μπλόγκερς – ινφλουένσερς (ο Θεός να μας κάνει) ούρλιαζαν για τα κραγιόν και για τις σκιές. Έτσι, λοιπόν, είχα κάνει μια μεγάλη παραγγελία κατά το Πάσχα. Ας μιλήσουμε για τις σκιές της Colourpop και πιο συγκεκριμένα για την σειρά Super Shock Shadow.


Έγω έχω πάρει 2 σκιές ultra glitter,1 matte και 1 satin. Έτσι για να έχουμε μια ποικιλία βρε αδερφέ. Έρχονται στα 2.1γρ και σε μια πολύ ωραία πλαστική συσκευασία που ξεβιδώνει. Βέβαια, οι εξυπνάκηδες στην Colourpop νόμιζαν θα μας κορόιδευαν γιατί βλέποντας την συσκευασία λες: «Είμαι έξυπνη, πήρα ένα βάζο σκιάς». Όχι φίλη μου! Πήρες και εσύ 2 γρ. κάτσε στην γωνία σου τώρα! Η συσκευασία, ωστόσο, είναι παιχνιδιάρικη και μου αρέσει πάρα πολύ!


Η υφή τους είναι σαν μους. Λίγο άμπαλη να είσαι φίλη μου, όπως εγώ, μπαμ το δάχτυλο κάνει πυρήνα μέσα στην σκιά. H matte σκιά είναι η “Paradox”, μια μπορντώ σκιά – μην ξεφύγουμε από τις θερμές σκιές- , και είναι από τις best seller. Τείνω να ψωνίζω σαν το πρόβατο τα best seller. Η σκιά γράφει πολύ ωραία αλλά έχει πολύ έντονη απόδοση και θα χρειαστεί να την δουλέψεις  με το πινέλο σου για να φανεί ανεπιτήδευτη. Ωστόσο είναι σταθερή σαν να μην υπάρχει αύριο. Πάμε στην επόμενη προβατίσια αγορά, την satin σκιά την “Drift”, ίδια με την “Paradox” αλλά με μεταλλιζέ τελείωμα. Την αγαπώ!! Με το πινέλο στεγνό δεν γράφει σχεδόν καθόλου. Αν το βρέξεις γράφει πολύ καλύτερα. Όταν, όμως, βάλεις δάχτυλο η σκιά πετάει. Γράφει όπως την βλέπεις στην συσκευασία. Σαν το δάχτυλο δεν έχει. Και αυτή είναι πολύ σταθερή και δεν σπάει ή δεν χάνει την ένταση της με τις ώρες. Πάμε στις ultra glitter σκιές την “Rex”, μαύρη σκιά με πάρα πολύ έντονο μπλε γκλίττερ και την “Envy”, μαύρη σκιά με πολύ έντονο μωβ γκλίττερ. Και εδώ είμαι διχασμένη φίλη μου. Την “Rex” την αγαπώ! Έχει καταπληκτική απόδοση αλλά πάντα με βρεγμένο πινέλο ή δαχτυλάκι. Στο μάτι φαίνεται σαν ιριδίζον μπλε.  Κάνει ένα καταπληκτικό εφέ σαν βρεγμένη – μεταλλική! Σταθερή και αυτή και δεν πάει πουθενά.  Η “Envy” αν και είναι στην ίδια φιλοσοφία, όση ώρα και να την έχτιζα έβγαινε μαύρη και ελάχιστο μωβ γκλιττερ από εδώ και από εκεί. Και να πεις ότι δεν την εχτισα; Με τις ώρες! Και εγώ περίμενα αποτέλεσμα τύπου “Rex”. Ωστόσο και αυτή σταθερή!



Θα έπρεπε να επενδύσει κανείς σε σκιές Colourpop? Πριν 6 μηνες θα σου έλεγα με κλειστά μάτια ναι! Πλέον οι αγορές από Αμερική περνούν από τελωνείο αν είναι πάνω των 25 ευρώ. Όχι φίλη μην πληρώσεις τελωνείο! Αμαρτία είναι!




Συνοψίζουμε:
+      Πολύ καλή ποιότητα σκιών
+      Οικονομικές
+      Σταθερές
+      Δουλεύονται και χτίζονται εύκολα
+      Ποικιλία χρωμάτων και τελειωμάτων (satin, matte, glitter)
+      Τις αγαπώ



-      Η “Envy” δεν λειτούργησε σε εμένα
-      Δεν τις βρίσκουμε Ελλάδα
-      Θα πληρώσουμε και τελωνείο (έ όχι)





Η φάση είναι Instagram και giveaway! Τρέχα καλέ! H άλλη φάση είναι Facebook ! Σας περιμένω!





Τα λέμε στο επόμενο review! Φιλί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις