Παραδεισένια και κολασμένη μαζί η "Paradise Extatic" από L'oreal



Δευτερούλα σήμερα και ξεκινάμε μια νέα εβδομάδα γεμάτοι χαρά για την ζωή και γεμάτοι ενέργεια για να την αδράξουμε #νοτ. Το giveaway έληξε, νικήτρια εβρέθη και υπομονή μέχρι το επόμενο που θα είναι με προϊόντα ΝΥΧ. Τέλος, δεν σποιλάρω άλλο.


Έχω δηλώσει fan της Loreal όσων αφορά τις μάσκαρα, before it was cool. Όλοι προσκυνούν τις μάσκαρα της Maybelline, εγώ πάντα προτιμούσα της Loreal. Μάλλον καταλάβατε για ποια μάσκαρα θα μιλήσουμε – ναι είδατε τον τίτλο αλλά αφήστε με να χτίσω αγωνία . Θα μιλήσουμε για την “Paradise Extatic” την μάσκαρα κόλαφο, την μάσκαρα που όλες τραβάνε τα μαλλιά τους, που όλες προσκυνούν. Ναι, λοιπόν, θα μπω στο δρόμο της βασικότητας και θα μιλήσω και εγώ για την μάσκαρα αυτή.
Ας ξεκινήσουμε από έξω προς τα μέσα. Η συσκευασία είναι στο mood της εποχής με τις neutral συσκευασίες τύπου Kim Kardashian West συσκευασίες. Έρχεται στα 6.4ml. Το βουρτσάκι είναι τρίχινο – ας ουρλιάξουμε από χαρά για αυτό. Πολλοί λένε πως μοιάζει με την “Better than sexaπό Too Faced. Η αλήθεια είναι πως σκιάχτηκα όταν το άκουσα αυτό γιατί δεν μου αρέσει καθόλου σαν μάσκαρα. Τα βουρτσάκια τους όντως μοιάζουν ως προς το ότι είναι τρίχινα και στο ίδιο μήκος. Ωστόσο, η “Better than sex” στο κέντρο του βουρτσακίου έχει πιο έντονη καμπύλη σε σχέση με αυτή της Loreal.


Πάμε στο ζουμί, δηλαδή στο προϊόν. Παιδιά, σαν πρόβατο και εγώ την αγάπησα πολύ. Πλάκα κάνω. Την αγάπησα πολύ σκέτο. Είναι καταπληκτική! Δίνει όγκο, δίνει καμπυλότητα στις βλεφαρίδες και με λίγη παραπάνω προσπάθεια θα δώσει και μήκος. Είναι πολύ πηχτή και έντονο το μαύρο χρώμα της, με αποτέλεσμα με την μια στρώση να φτάνουν οι βλεφαρίδες αργά και σταθερά στον Θεό. Άμα ξεκινήσεις να την χτίζεις, οκ, γεια, τέλος, δεν περιγράφω άλλο. Είναι φοβερή μάσκαρα. Πιστεύω ότι είναι για εμάς τα κορίτσια που αγαπάμε το πιο δραματικό αποτέλεσμα, δεν είναι για μια κοπέλα που θέλει φυσικό αποτέλεσμα. Είναι σταθερή και δεν κάνει κομματάκια κατά την διάρκεια της ημέρας, ούτε μουτζουρώνεσαι. Η τιμή της τίμια, τι άλλο θες πχια φίλη μου;



Συνοψίζουμε:
+      Value for money
+      Τρίχινο βουρτσάκι
+      Μαύρο χρώμα – πίσσα (σαν την ψυχή μου)
+      Σταθερή
+      Δεν μουτζουρώνεσαι
+      Με την πρώτη στρώση είναι μια χαρά, αν την χτίσεις πιάνει ταβάνι
+      L’oreal εγγύση



-      Δεν την συνιστώ για τα κορίτσια που θέλουν φυσικό αποτέλεσμα




Είστε και εσείς σε ένα μαύρο mood λόγω αρχής της εβδομάδας; Ελάτε να μοιραστούμε τον πόνο μας στο Instagram και στο Facebook.




Τα λέμε στο επόμενο review. Φιλί!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις