Καλοκαιράκι και Cherrybox unboxing πάνε μαζί!




Παρασκευούλα σήμερα, τελείωνει άλλη μια ρημαδοεβδομάδα και το Mel Me Up είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό και ξαναμμένο από την ζέστη. Ωστόσο, συμφωνήσαμε όλα τα μέλη του επιτελείου να κάνουμε ένα διαφορετικό post σήμερα που αφορά ένα από τα πιο αγαπημένα μου site και δεν είναι άλλο από το Cherrybox. Όταν ανακάλυψα τα συνδρομητικά κουτιά ομορφιάς, ενθουσιάστηκα. Πόσο τέλειο να σου έρχονται ανά διαστήματα κουτιά με καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης; Είναι σαν να είναι συνεχώς Χριστούγεννα.


Το Cherrybox το έμαθα από το youtube και την Βάνα Παπαδοπούλου. Πλέον, δεν γίνεται να μπει εποχή και να μην το πάρω. Είναι πάνω από τις δυνάμεις μου. Κάθε εποχή βγάζει ένα κουτί με προϊόντα που ν ταιριάζουν στην αντίστοιχη εποχή. Πόσο πιο ωραίο μπορεί να γίνει; Και ανά διαστήματα μπορεί να βγάλει έξτρα κουτιά όπως ένα με προϊόντα μόνο της εταιρείας Natura Siberica (που εξαντλήθηκε σε χρόνο dt)
Ας ανοίξουμε, λοιπόν, μαζί το καλοκαιρινό κουτί. Πόσο ωραία και ζωντανά χρώματα. Χαίρεσαι να το βλέπεις. Να τονίσω ότι δεν είχα κανένα spoiler του τι έχει το κουτί και να τι βρήκα μέσα


1)  Βlue scents – Body Mist. Έτυχα το hot pink! Εκπληκτική μυρωδιά. Πολύ δροσερή! (Full size)




2)  Bomb Cosmetics – Solid Shower Gel. Έτυχα το Cloud Nine με φρούτα του πάθους. Παιδιά ανοίγετε το κουτί και απλά ευωδιάζει από αυτό. Πρόκειται για ένα σταθερό αφρόλουτρο. (Full size)




3)  Fouka Organic Cosmetics – Mineral Primer SPF30. Πρόκειται για primer προσώπου με προστασία UVA & UVB και SPF30. Ακούγεται τέλειος ο συνδυασμός primer με αντηλιακή προστασία.  Δεν μένει από το να το δοκιμάσουμε. (Full size)




4)  Echosline – Seliar Luxury Shampoo. Επαγγελματική εταιρεία προϊόντων κομμωτηρίου με ένα σαμπουάν που υπόσχεται λάμψη και ενυδάτωση για το καλοκαίρι που τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται. (deluxe size)




5)  Echosline – Seliar Luxury Mask 15 Actions. Μια μάσκα για τα μαλλιά που υπόσχεται επανόρθωση στο έπακρο στα αφυδατωμένα μαλλιά. Είναι πλούσια σε οργανικά έλαια και βιταμίνες. (deluxe size)




6)  Νee Make Up Milano – Lip Gloss Bold Color. Ένα εκπληκτικό lip gloss με πολύ έντονη απόδοση σε χρώμα έντονου κοραλοκοκκινου. Τι πιο καλοκαιρινό. (full size)





Πολύ ωραία προϊόντα τα οποία θα δούμε σε μελλοντικά review του Mel Me Up. Να είστε συντονισμένοι.


Το κουτί μπορείτε να το βρείτε στο  Cherrybox!




Ωστόσο ελάτε να τα πούμε εμείς στο Facebook και στο Instagram! Σας περιμένω!




Τα λέμε στο επόμενο review! Φιλί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις