Σοκολατένιο κορμί με την Natura Siberica και τα Body Desserts - Nourishing Body Souffle - Royal Chocolate! Μην το φάτε! Αλειφθείτε!



Σαββατάκι σήμερα και το Mel Me Up λύγισε χθες και δεν άντεξε να ανεβάσει post λόγω καιρικών συνθηκών. Πάντα, όμως, είναι πιστό στο έργο του επέστρεψε Σάββατο για να σας μιλήσει για ένα προϊόν φουτιά!! Αχ, Natura Natura γιατί να είσαι η Natura; Γιατί να βγάζεις τέτοια προϊόντα; Γιατί να μην μπορώ να αντισταθώ; Γιατί να μυρίζουν τέλεια; Γιατί να θέλω να τα φάω; Γιατί να σκέφτομαι να φάω κρέμες σώματος; Να φταίει η Natura Siberica; Να φταίω εγώ; Τόσα φλέγοντα ερωτήματα έχουν γεννηθεί με αυτό το post;


Για την Natura Siberica έχουμε μιλήσει και σε προηγούμενα post. Νομίζω ότι ό, τι προϊόν και αν έχω πάρει το έχω ευχαριστηθεί στο έπακρο. Σήμερα, όμως, θα πούμε για ένα προϊόν best seller της εταιρείας, ένα προϊόν όνειρο, ένα προϊόν που αλήθεια το αγαπώ και το ξεχωρίζω. Μιλάμε για την σειρά Organic Shop και τα Body Desserts Nourishing Body Soufflé με άρωμα, (γεύση;) Royal Chocolate. Πρόκειται για μια ενυδατική – μους σώματος. Το χαρακτηριστικό μους προδίδει μια πολύ ελαφριά αίσθηση στο σώμα. Και πραγματικά, η αίσθηση της είναι καταπληκτική. Είναι ελαφριά και τόσο δροσερή και αναζωογονητική για το δέρμα. Σαν να παίρνεις την μους Γιώτης και να την απλώνεις στο σώμα σου (Μίνι γκρίζα διαφήμιση για την «Γιώτης»). Η αλήθεια είναι ότι θέλει τον χρόνο της να απορροφηθεί. Μην ντυθείς απευθείας για να βγεις! Κάτσε λίγο μετά το μπάνιο σου με την robe de chambre, χαλάρωσε και η μους θα κάνει την δουλίτσα της. Χρειάζεσαι ελάχιστη ποσότητα και η ενυδάτωση θα είναι η μέγιστη. Θυμήσου να την απλώσεις πολύ καλά πάνω σου, γιατί αλλιώς υπάρχει περίπτωση να αφήσει έναν ελαφρύ καφέ χρωματισμό στο δέρμα σου, που και αυτόν άμα τον τρίψεις, θα φύγει. Η συσκευασία έρχεται στα 450ml!!!! Πράγμα που σημαίνει ότι θα σου κρατήσει πολύ πολύ καιρό! Θέλω πραγματικά να κάνω ειδική μνεία στο άρωμα αυτής της κρέμας. Αλήθεια δεν υπάρχει! Το ανοίγεις και μυρίζει μους σοκολάτα, θες να το φας ξεκάθαρα, αλλά προσπάθησε και εσύ, όπως και εγώ, να μην το φας!! Πολλές φορές ήθελα να αρχίσω να γλείφω τα χέρια μου με το άρωμα αυτό (Μην με κρίνετε!). Η μυρωδιά είναι καταπληκτική και έντονη όσο πρέπει, ακόμα και ευαίσθητος να είσαι στα αρώματα. Που εδώ που τα λέμε, και ο πιο περίεργος να είσαι, ποιος αντιστέκεται στο άρωμα της σοκολάτας. Πάνω στο δέρμα η μυρωδιά μένει για τουλάχιστον 2-3 ώρες. Μετά αρχίζει να εξασθενεί, δυστυχώς! Αν πρέπει να την πάρεις; Μην με ρωτάς! Απλά παράγγειλέ την!




Μαζευόμαστε:
+      Πιο value for money πεθαίνεις!
+      Τεράστια ποσότητα 450ml
+      Ελαφριά αίσθηση
+      Έντονη ενυδάτωση
+      Μικρή ποσότητα χρήσης κάθε φορά
+      Καταπληκτικό άρωμα



-      Αφήνει χρώμα αν δεν την απλώσεις καλά στο δέρμα σου
-      Θέλει κάποιο σεβαστό χρόνο να απορροφηθεί
-      Το άρωμα για κάποιους μπορεί να είναι ενοχλητικό




Τα προιόντα της Natura Siberica τα βρίσκετε σε καταπληκτικές τιμές στο Cherrybox!!



Η φάση μας συνεχίζεται στο Facebook και στο Instagram! Σας περιμένω!





Τα λέμε στο επόμενο review! Φιλί!



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις