"Miss Hippie" από L'oreal it is



Δευτερούλα σήμερα, νέα βδομαδούλα και το Mel Me Up, προσπαθεί να βρει τα πατήματα του μέσα στις παρανοϊκές αλλαγές του καιρού. Η ζέστη έχει κατακλύσει την υπόσταση του επιτελείου του Mel Me Up αλλά αυτό θα συνεχίζει απτόητο το ταξίδι του μέσα στον κόσμο του beauty.


Δευτερούλα, όπως είπαμε, και αποφασίσαμε να παίξουμε σε safe - αγαπημένο mode και αυτό δεν είναι άλλο από την μάσκαρα. Αν με έβαζες να σου πω αγαπημένη εταιρεία για μάσκαρα, δεν θα τα κατάφερνα είναι η μαύρη αλήθεια. Μπορώ, όμως, να πω ότι η Loreal είναι μια από τις top 5 αγαπημένες μου εταιρείες, ειδικά όσον αφορά τις μάσκαρα. Πριν 2-3 χρόνια είχε ξεσπάσει ένας ντόρος, ένας αλαλαγμός με την σειρά «Miss Manga». Η «Miss Hippie» είναι σαν να λέμε το ξαδερφάκι της. Μια μάσκαρα που υπόσχεται mega volume. Η αλήθεια είναι ότι αναζητώ και μήκος και όγκο από μια μάσκαρα, ωστόσο, το τρίχινο βουρτσάκι της συγκεκριμένης μάσκαρα με αντάριασε και με έκανε να την ποθήσω. Όταν πρόκειται για μάσκαρα είμαι τεράστια φαν του τρίχινου βουρτσακίου.


Πρακτικά, λοιπόν, και στην εφαρμογή το τρίχινο αυτό βουρτσάκι είναι εξαιρετικό. Είναι πλούσιο με μεγάλες και μικρές τριχούλες που θα πιάσουν όλες τις βλεφαρίδες σου, ακόμα και τις πιο κοντές. Thumbs up! Δίνει ένα πολύ έντονο όγκο στις βλεφαρίδες αλλά και πολύ ωραίο μήκος. Ένα από τα χαρακτηριστικά που λατρεύω στις μασκαρα της Loreal  είναι ότι είτε υπόσχονται όγκο, είτε υπόσχονται μήκος, πάντα προσφέρουν κάτι παραπάνω. Επανέρχομαι μετά το ξέσπασμα αγάπης για τις μάσκαρα της Loreal! Το χρώμα της “Miss Hippie” είναι πολύ μαύρο και πολύ έντονο. Με ένα πέρασμα έχεις εμφανές αποτέλεσμα (και το λέω για τα κορίτσια που προτιμούν φυσικό αποτέλεσμα). Και όπως καταλαβαίνεις, αγαπητή αναγνώστρια, είναι μια μάσκαρα που χτίζεται όσο θες. Επομένως, για εμάς που αγαπάμε το δραματικό αποτέλεσμα, μπορούμε να το έχουμε και με το παραπάνω. Μπορούμε να φτάσουμε σε επίπεδο Khloe Kardashian όταν κάνει βαθυστόχαστες συζητήσεις με την Caitlyn Jenner. Τι άλλο να κάνει πια η μάσκαρα αυτή για εσένα; Αξίζει να της δώσεις μια ευκαιρία γιατί είναι η παραγκωνισμένη – παρακατιανή ξαδέρφη της “Miss Manga” (Κάτι σαν την Παολίνα και την Πάολα Μπράτσο – La Usurpadora)!




Συνοψίζω:
+      L’oreal εγγύηση
+      Πολύ έντονο αποτέλεσμα
+      Κατίμαυρη
+      Πλούσιος όγκος
+      Πολύ «τίμιο» μήκος



-      Δεν δίνει τόσο μήκος (λογικό όμως γιατί λέγεται Mega Volume)



Βδομαδούλα ξεκινά και ελάτε να τα πούμε στο Facebook και στο Instagram !





Τα λέμε στο επόμενο review! Φιλί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις