Μάγουλο βερίκοκο με Frat Boy από The Balm



Τεταρτούλα σήμερα, μεσοβδόμαδα, και σιγά σιγά το Mel Me Up και κυρίως το επιτελείο του έχει συνειδητοποιήσει ότι θα πλατσουρίζει ανάμεσα σε Αγίας Σοφίας και Αριστοτέλους.  Ο λόγος που το λέω είναι για να τρέξουν οι απανταχού φανς του επιτελείου του Mel Me Up να μας γνωρίσουν #νοτ. Ο πραγματικός λόγος που το λέω είναι για να χωνέψω το σκηνικό “Keep it up with the Kardashians” στην TV, Komono γυαλιά στο σαλόνι και ανεμιστήρας στο τέρμα. Σας μιζέριασα αρκετά; Σας ρούφηξα την ψυχή;


Ωστόσο, θα είμαστε πάντα ωραία βαμμένες και πάντα style icon έστω και μέσα στην πόλη και καλοκαιριάτικα. Τα καλοκαίρι επειδή η ζέστη δεν παλεύεται μειώνουμε τα καλλυντικά μας σε ελάχιστα. Ένα από τα καλλυντικά που είναι must have είναι το ρουζ! Λίγο χρώμα υγείας βρε αδερφέ στα μάγουλα είναι πάντα της μοδός ανεξαρτήτου εποχής. Πάντα με σύνεση παρακαλώ το ρουζ κορίτσια μου.


Στο blog αυτό έχουμε τιμήσει στο παρελθόν την εταιρεία The Balm. Ενός λεπτού σιγή για τις τέλειες vintage συσκευασίες. Πολλών λεπτών σιγή γιατί δεν είναι και φθηνή εταιρεία, ασχέτως αν αξίζουν στο έπακρο τα προϊόντα της. Σήμερα θα μιλήσουμε για το “Frat Boy”, ένα καταπληκτικό ρουζ που είναι και από τα best seller της εταιρείας.


Ας ξεκινήσουμε από την συσκευασία η οποία είναι τέλεια, vintage όπως είπαμε αλλά και με το δικό της καθρέφτης μέσα. Το προϊόν ζυγίζει 8,5γρ. πράγμα που μας λέει τι; Ότι θα μας κρατήσει για καιρό. Ότι θα το δώσουμε και στα εγγόνια μας. Πόσο ρουζ να βάλει κανείς άλλωστε;; Η απόχρωση του είναι καταπληκτική. Ένα ροδακινόροζ χρώμα που ταιριάζει και κολακεύει όλες τις επιδερμίδες. Δίνει το χρώμα υγείας στην επιδερμίδα. Επίσης ταιριάζει και σε όλα τα μακιγιάζ, δεν μπορεί να σε βγάλει λάθος. Αξίζει να πούμε ότι χρησιμοποιείται τέλεια και σαν σκιά ειδικά για ένα πρωινό μακιγιάζ που θες κάτι απαλό και έξω από την πόρτα. Στο σημείο αυτό να τονίσω ότι έχει πολύ έντονη απόδοση οπότε α)ελαφρύ χέρι και β) με το που εφαρμόζετε το πινέλο, τινάξτε το και λίγο γιατί αλλιώς τα αποτέλεσμα θα είναι σε φάση Ru Pauls drag race. Το θέλουμε; Δεν το θέλουμε! Σταθερό πολύ και όσο περνά η ώρα κάθεται ακόμα καλύτερα. Τώρα αν αξίζει τα σχεδόν 20 ευρώ για ένα ρουζ, δεν τα αξίζει, ωστόσο άμα το βρείτε σε κάποια προσφορά τρέξτε να το πάρετε.






Μαζευόμαστε:
+      Πολύ ωραίο ροδακινοροζ χρώμα
+      Ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες
+      Φυσικό αποτέλεσμα (με ελαφρύ χέρι τονίζω)
+      Σταθερό
+      Πολυχρηστικό (ρουζ και σκιά)



-      Έντονη απόδοση
-      Ακριβούτσικο το λες




Κάντε παρέα σε εμένα και το επιτελείο μου στο Facebook και στο Instagram!





Τα λέμε στο επόμενο review! Φιλί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις