Τα έχει όλα και συμφέρει η Love Contours All Palette από την NYX


Δευτερούλα σήμερα και ξεκινά μια καταπληκτική εβδομάδα #νοτ! Και ενώ εγώ σας γράφω το υπόλοιπο επιτελείο μου κατεβάζει τα χειμερινά και ψάχνει την ηλεκτρική κουβέρτα, κατά άλλα καλό καλοκαιράκι να έχουμε. Επιστρέφουμε στην όμορφη ρουτίνα του Mel Me Up πιο δυναμικά από ποτέ. Και πως θα μπορούσαμε να επιστρέψουμε πέραν από κάτι από τα ΝΥΧ; Γίνεται δεν γίνεται! Και ένας από τους λόγους που αγαπώ έξτρα την παλέτα αυτή γιατί οι αγαπημένοι μου φίλοι μου την πήραν δώρο δις. Πόνεσε η καρδιά της πωλήτριας στα ΝΥΧ όταν την επέστρεψα αλλά όταν τις εξήγησα ότι μου την έφεραν 2 φορές τότε γέλασε και μου έλεγε ότι μάλλον σε ξέρουν πολύ καλά οι φίλοι σου.


Δεν έχει νόημα να εκθειάσω τα ΝΥΧ και πάλι, οπότε ας περάσουμε στο ζουμί και ας μιλήσουμε για την “Love Contours All Palette” – Eye and face sculpting palette. Μια παλέτα, μια ιστορία. Για εσένα αγαπητό beauty junkie, που σκέφτεσαι ότι θα πας διακοπές, θα φύγεις ένα τριήμερο βρε αδερφέ, και αρχίζεις να αναπνέεις σε σακούλα στην σκέψη ότι θα περιοριστείς θα καλλυντικά σου και θα πρέπει να πάρεις λίγα μαζί (Ήδη τρέμω τώρα στην ιδέα και μόνο!). Η παλέτα αυτή ήρθε να απαλύνει τον πόνο στις καρδιές μας. Η εργονομία της πάει σε άλλο επίπεδο. Εμπεριέχει, μέσα 2 σκιές για το γέμισμα των φρυδιών, 2 πούδρες για contouring brozing του προσώπου (όπως λέμε και εμείς στην Θεσσαλονίκη σε άπταιστα ελληνικά), 3 εκτυφλωτικές πούδρες λάμψης και 9 σκιές. Ε τι άλλο να κάνει η ΝΥΧ για εσένα; Να έρθει σπίτι σου να σε βάψει κιόλας;


Μου αρέσει να ξεκινώ από έξω προς τα μέσα. Η συσκευασία είναι πολύ ωραία, σκληρή, στιβαρή και ταυτόχρονα δεν είναι μεγάλη για να σε δυσκολεύει στην μεταφορά. Μέσα εμπεριέχει έναν τεράστιο καθρέφτη που είναι απίστευτα βοηθητικός για το βάψιμο. Όπως, ξέρετε όλο το επιτελείο του Mel Me Up δεν είναι κάνα τυχαίο και πάντα φτάνει στο κόκαλο της έρευνας κάθε προϊόντος ( Η Κρίστα ίσως τρώει το κόκαλο αυτό)και θα αναλύσει ένας προς ένα ό, τι περιλαμβάνει η παλέτα αυτή. Πριν από αυτό θα ήθελα να τονίσω ότι η παλέτα απευθύνεται και σε ανοιχτόχρωμα και σε σταρένια κορίτσια. Και αυτή είναι η μαγεία της π.χ. ένα σκούρο highlighter μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για σκιά, για αυτό και έχει άπειρες χρήσεις. Ας ξεκινήσουμε από τις 2 σκιές για τα φρύδια. Εγώ χρησιμοποιώ την σκουρόχρωμη (15), σαν σταρένιο ον, και είναι καταπληκτική. Έντονη απόδοση, γράφει απευθείας (οπότε ελαφρύ χέρι) αλλά μπορεί να δουλευτεί καταπληκτικά με το πινέλο. Η απόδοση της σταθερή και σας το λέω εγώ ένα λιπαρό κορίτσι! Την ανοιχτόχρωμη σκιά  για τα φρύδια (14) την χρησιμοποιώ σαν σκιά ματιών, η οποία για καθημερινή χρήση είναι φοβερή, σταθερή και με πολύ φυσικό αποτέλεσμα.



Και περνάμε στο δεύτερο αγαπημένο μου μέρος της παλέτας. Ας χτίσω για λίγο αγωνία μέχρι να πω το πρώτο αγαπημένο. Το δεύτερο, λοιπόν, είναι οι σκιές μου αγαπημένα μου παιδιά. Δηλαδή αν με έβαζαν να φτιάξω μια παλέτα με σκιές για τα μάτια σαν ένας άλλος Jeffree Star, θα είχα σήμερα τόσο όμορφα ψυχρά κατά κύρια βάση χρώματα.  Περιέχει 4 matte σκιές και 5 με shimmer και metallic. Οι σκιές έχουν καταπληκτική απόδοση και δουλεύονται πολύ εύκολα με το πινέλο. Οι αγαπημένες μου είναι οι 3, 4, 6, 7, 8. Για την μαύρη θα ήθελα να μιλήσω ξεχωριστά γιατί είναι η απόλυτη μαύρη σκιά είτε για Smokey eye είτε για eyeliner.  Για τέτοια απόδοση μιλάμε. Πιο μαύρο πεθαίνεις.




Ας περάσουμε στις πούδρες για το contouring (σας πάω με την σειρά που βάφομαι). Η σκουρόχρωμη πούδρα (13) δεν είναι για contouring αλλά μπορείς να ζεστάνεις τα πρόσωπο με αυτή και είναι τέλεια για σκιά ματιών, ειδικά για την κόγχη του ματιού. Η απόδοση είναι έντονη οπότε και εδώ θέλουμε ελαφρύ χέρι. Η ανοιχτόχρωμη πούδρα για contouring (12) είναι το τέλειο χρώμα για φωτοσκιάσεις. Κάνει πολύ όμορφα και πολύ «φυσικά» κοψίματα. Επίσης, πολύ ωραία για διακριτικό βάθος στην κόγχη του ματιού.


Και αφού ανέλυσα διεξοδικά όλη την παλέτα πάμε στο αγαπημένο μου κομμάτι, το highlighter! Οι 2 πούδρες λάμψεις είναι φοβερές. Η μια (10) έντονο σαμπανιζέ – χρυσό χρώμα (πιο πολύ χρυσό) και το άλλο ένα ροζ (11). Παιδιά είναι τέλεια! Αν και στο χέρι γράφουν έντονα με το πινέλο γράφουν διακριτικά, πράγμα που σημαίνει ότι είτε με βρεγμένο πινέλο είτε με στεγνό πινέλο μπορείς να χτίσεις εσύ το glow σου, το καταλαβαίνιες; Βουτυρένια αίσθηση!


Το μόνο αρνητικό της παλέτας είναι ότι όλα είναι με αριθμούς και δεν έχουν ονομασία οι σκιές και οι πούδρες και κάθε φορά που θέλω να περιγράψω κάτι σε ένα μακιγιάζ νιώθω σαν να παίζω Κίνο.



Συνοψίζουμε:
+      Η απόλυτη παλέτα για ταξίδι
+      Όλα τα προϊόντα γράφουν έντονα και δουλεύονται πολύ εύκολα
+      Δεν έχει fall out
+      Μπορείς να παίξεις με τα χρώματα και τις χρήσεις τους (Highlighter για σκιά, πούδρα φωτοσκίασης για βάθος στο μάτι κλπ)
+      Πόση εργονομία σε ένα προϊόν


-      Βάλτε και ένα όνομα ρε παιδιά στα προϊόντα μέσα για να μην νιώθουμε ότι παίζουμε στο Κίνο




Συνεχίζουμε στο Facebook και στο Instagram ! Για κοπιάστε!





Τα λέμε στο επόμενο review! Φιλί!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις