Μην με τρυπάς σαν το τριαντάφυλλο αλλά σαν το γιαπωνέζικο τριαντάφυλλο - γαλάκτωμα σώματος από Korres



Δευτερούλα σήμερα και άλλη μια εβδομάδα ξεκινά για το Mel Me Up και το επιτελείο του. Αυτή την στιγμή που σας γράφω, έχω σαν μουσική υπόκρουση τον Jeffree Star να μιλά για την συλλογή που θα βγάλει το καλοκαίρι και την Κρίστα να κάνει σκουίκι σκουίκι με το μπαλάκι της, οπότε μπορείτε να καταλάβετε ότι ίσως μπερδευτώ στην συνέχεια του post και  ή θα λέω τις νέες αποχρώσεις κραγιόν του Jeffree ή θα κάνω σκουίκι σκούικι. Θα δείξει..


Παρατήρησα, λοιπόν, ότι την προηγούμενη εβδομάδα κάναμε ένα unboxing (το πρώτο μας καλέ) και μιλήσαμε μόνο για καλλυντικά. Αποφάσισα, λοιπόν, η βδομαδούλα να ξεκινήσει με περιποίηση και πιο συγκεκριμένα με περιποίηση σώματος. Στηρίζουμε και αγαπάμε τις ελληνικές εταιρείες και σήμερα θα μιλήσουμε για τον Κορρέ.  Με την εταιρεία αυτή έχω μια love hate σχέση. Ή θα αγαπώ πολύ τα προϊόντα της ή δεν θα θέλω να τα βλέπω κοντά μου δεν θα λειτουργούν σε εμένα. Δεν υπάρχουν ημίμετρα.


Η μανούλα μου  αποφάσισε να μου κάνει δώρο (ξέροντας το παιδί της είναι εξαρτημένο από τα beauty προϊόντα και έχοντας με αποδεχτεί έτσι) ένα σετ προϊόντων Κορρέ που εμπεριείχε το γαλάκτωμα σώματος με γιαπωνέζικο τριαντάφυλλο και το αντίστοιχο αφρόλουτρο. Εννοείται ότι με τέτοια δώρα τρελαίνομαι! Ευχαριστώ μανούλα!


Πάμε στο body milk! Εξορισμού, τα body milk έχουν ελαφριά σύσταση και πολύ ελαφριά υφή και πρέπει να είναι ακόμα πιο ανάλαφρα από τις ενυδατικές κρέμες σώματος. Το συγκεκριμένο, λοιπόν, ενυδατώνει πάρα πολύ και κρατά το δέρμα ενυδατωμένο για ώρες. Ωστόσο, έχει αρκετά βαριά υφή στο δέρμα. Νιώθεις σαν να βάζεις μια πάρα πολύ πηχτή κρέμα που πρέπει να απλώνεις για ώρα για να απορροφηθεί από το δέρμα. Άσε που για να στεγνώσει η κρέμα πρέπει να αράξεις αρκετή ώρα σε στυλ Mariah Carey στο ανάκλιντρο σου για να μπορέσεις να ντυθείς και να βγεις. Επομένως, δεν είναι και το πιο εύκολο και εύχρηστο γαλάκτωμα του κόσμου. Αυτό, όμως, που πραγματικά δεν αντέχω, ο λόγος που οδηγούμε να μασήσω το μπαλάκι της Κρίστα από το να βάλω το γαλάκτωμα αυτό, είναι η πάρα πολύ έντονη μυρωδιά του. Έχει ένα πολύ έντονο, βαρύ άρωμα, το οποίο από την μια μπορείς να αντικαταστήσεις ακόμα και το άρωμα σου γιατί μένει πολύ στο δέρμα, από την άλλη δεν αντέχω το γαλάκτωμα σώματος που χρησιμοποιώ να έχει τόσο έντονη μυρωδιά. Ας τρίβω και κρεμμύδια πάνω μου, ενυδατώνουν και έχουν έντονη μυρωδιά!



Ας συνοψίσουμε:

+      Πολύ ενυδατικό γαλάκτωμα
+      Νιώθεις για ώρα την ενυδάτωση
+      Δυνατό άρωμα που μένει ώρα


-      Αρκετά βαρύ γαλάκτωμα που δεν απλώνεται εύκολα στο δέρμα
-      Δεν απορροφάται εύκολα από το δέρμα
-      Πολύ έντονο άρωμα



Κοπιάστε και στο Instagram και στο Facebook για να τα πούμε καλύτερα!



Τα λέμε στο επόμενο review! Φιλί!



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις