40 βαθμοί λιώνει το κορμί, η λύση είναι μία Sun Screen Velvet Face Cream με Spf30 από Frezyderm στην παραλία



Δευτερούλα, νέα βδομαδούλα και βγήκαμε νικητές από την πύρινη κόλαση του ΠΣΚ. Αγκαλιασμένη με τον ανεμιστήρα μου, ο οποίος δεν είχε νόημα γιατί απλά φυσούσε πάνω μου την πύρινη λαίλαπα της ατμόσφαιρας, σκεφτόμουν το επόμενο post. Τι να είναι; Τι να είναι; Ρωτούσα το επιτελείο μου αλλά μαλώναμε για το ποιος θα κάτσει στο πιο κρύο πλακάκι στο σπίτι. Άκρη δεν έβγαινε και σας επιφοίτηση είπα: «Καλέ καλοκαίρι έχουμε! Θα γράψω για αντηλιακό!». Σοκ, δεν φανταζόμουν ότι μπορούσα να κάνω ένα τέτοιο breakthrough! Το καλοκαίρι είναι άμεσα συνυφασμένο με το αντηλιακό και άμα δεν είναι να γίνει άμεσα! Πρέπει να φοράμε αντηλιακό σώματος και κυρίως αντηλιακό προσώπου γιατί ο ήλιος δεν αστειεύεται. Και να μην ξεχνάμε βουτιά και ανανέωση, βουτιά και ανανέωση!


Σήμερα θα εστιάσουμε στην αντηλιακή προστασία προσώπου. Όταν λέμε για αντηλιακό προσώπου, μια εταιρεία μπορώ να σκεφτώ και εσείς που το διαβάζετε με μια φωνή θα λέτε από μέσα σας «Frezyderm»! Μια εταιρεία ελληνική, η οποία έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να μας έχει δώσει ένα από τα καλύτερα αντηλιακά που υπάρχουν. Σήμερα θα μιλήσουμε για το Sun Screen Velvet Face Cream με Spf30. Το συγκεκριμένο υπάρχει και με χρώμα για τα κορίτσια που επιθυμούν κάλυψη στας παραλίας αλλά και στην καθημερινότητα τους και δεν θέλουν να μπλέκουν με foundation.



Ας ξεκινήσουμε από έξω προς τα μέσα. Πόσο εκπληκτική είναι η συσκευασία αυτή; Αν και ογκώδης είναι υπερπολυτελής. Πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να την χαζεύω (Το ξέρω είμαι λίγο creepy!). Το όνομα προδίδει την υφή. Η υφή του κάνει και ξεχωρίζει πιστεύω. Είναι βελούδινη πραγματικά. Απλώνεται τέλεια στο δέρμα. Μην το τσιγκουνευτείς, βάλε μια καλή ποσότητα και άπλωσε το. Αφήνει την επιδερμίδα λεία και κάνει ένα διακριτικό blur στους πόρους. Δεν ξέρω πως το καταφέρνει αλλά απορροφά όποια λιπαρότητα και αφήνει την επιδερμίδα ματ αλλά και με ένα βελούδινο τελείωμα. Αποτελεί τέλεια βάση για το μακιγιάζ. Σε κατάσταση μακιγιάζ σε εμένα που είμαι λιπαρό κορίτσι, η λιπαρότητα αυτή θα βγει μετά από 5-6 ώρες. Επιλέγω 30 spf ούσα μελαχρινό κορίτσι και υπάρχει και με 50spf. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη γιατί από τότε που το βάζω δεν έχω καεί στο πρόσωπο. Στην παραλία ανανεώνουμε μετά από κάθε βουτιά μας και μετά από κάθε σκούπισμα με πετσέτα. Απευθύνεται σε όλες τις επιδερμίδες και σε όλες τις ηλικίες. Τα κάνει όλα και συμφέρει σαν να λέμε. Μπορείς να το βρεις σε φοβερές προσφορές σε διάφορα ιντερνετικά φαρμακεία. Είναι μια αγορά που πρέπει να κάνεις, χειμώνα – καλοκαίρι, θα το καταχαρείς. Πίστεψε με!



Συνοψίζουμε:
+      Βελούδινη υφή
+      Ματ τελειώμα
+      Απορροφά την λιπαρότητα
+      Λειτουργεί σαν primer
+      Σταθερό
+      Δεν βαραίνει την επιδερμίδα
+      Δεν πρόκειται να καείς ξανά
+      Μεγάλη ποσότητα



Σταματάτε με από το να γράφω γιατί μπορώ να βρίσκω και άλλα καλά! Απλά τέλειο!!! Πάρτε το πανικόβλητες!


Άμα λιώνετε στο σπίτι ελάτε στο Instagram και στο Facebook να τα πούμε, να μοιραστούμε την κάψα μας βρε αδερφέ!




Τα λέμε στο επόμενο review! Φιλί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις