Η φάση είναι flamingo και Body Builder από The Balm?



Παρασκευούλα σήμερα, αυτή η πολύ δύσκολη εβδομάδα φτάνει και αυτή στο τέλος της. Οι δυσκολίες της ήταν πραγματικά πολλές αλλά το Mel Me Up δεν χαμπαριάζει, δεν καταλαβαίνει και συνεχίζει ακάθεκτο. Καθώς καλοκαιριάζει και μειώνουμε το μακιγιάζ μας (λέμε τώρα), βγαίνουμε έξω πιο λιτές και απέριττες (λέμε τώρα), με το πολύ 2 -3 προϊόντα (λέμε τώρα) και ένα από αυτά που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι η μάσκαρα. Είπαμε πχια, λιτές και απέριττες αλλά δεν θα μας τα στερήσετε και όλα!
Για την highend εταιρεία The Balm έχουμε μιλήσει πολλάκις. Τα Χριστούγεννα λόγω προσωπικής πετριάς έψαχνα για μια highend μάσκαρα και δεν ξέρω πως, αποφάσισα να πάρω την “Body Builder” μάσκαρα – βασικά μου άρεσε πολύ η συσκευασία και συνυπολογίστε τον παράγοντα πετριάς.


 Λοιπόν, όταν την πρωτοχρησιμοποίησα ήθελα να κλάψω γοερά, ήθελα να γδάρω τους τοίχους για τα 22 ευρώ που έδωσα που καλύτερα να τα είχα δώσει στο επιτελείο μου. Ναι μεν κατίμαυρη και την αγαπάμε για αυτό αλλά το μόνο που έκανε είναι να δίνει λίγο μήκος και ένα μαύρο χρώμα. Ωιμέ ωιμέ ωιμέ! Και το φυσικό αποτέλεσμα να σου αρέσει θα ήθελες να κλάψεις.  Την άφησα στην άκρη και αποδέχτηκα την ήττα μου. Μια μέρα, λοιπόν, την αναζήτησα – για ανεξήγητο λόγο- και έγινε ένα μίνι θαύμα. Προφανώς, είχε ξεραθεί λίγο και άρχισε να παίρνει μπρος. Δίνει μήκος στις βλεφαρίδες σου και πολύ ωραίο μήκος. Και μπορείς να το χτίσεις όσο θες. Μην ψάχνεις για όγκο, δεν θα τον βρεις. Αυτό που λατρεύω είναι η καμπύλη που δίνει. Είναι σαν να τις έχεις γυρίσει με ψαλιδάκι (όχι ότι χρησιμοποιώ το εργαλείο του διαβόλου). Η αλήθεια είναι ότι δεν αξίζει τα λεφτά της, για να μην κοροϊδευόμαστε και πόσο μάλλον για να λειτουργήσει και κάνα μήνα μετά από όταν την παίρνεις και με μία μέτρια απόδοση.



Συνοψίζουμε:
+      Κατίμαυρη
+      Περιποιημένη συσκευασία
+      Φοβερή καμπύλη
+      Μήκος και διαχωρισμός



-      Πολύ ακριβή
-      «Παίρνει μπρος» μετά από μήνα εφόσον ξεραθεί

-      Πολύ κόπος για μέτρια απόδοση



Και εφόσον καλοκαίριασε ας κάνουμε νέες γνωριμίες για αυτό ελάτε στο Facebook και στο Instagram.





Τα λέμε στο επόμενο review! Φιλί!




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις