Κορεάτικη αλόη (σχεδόν) παντού με το smoothing gel 99% aloe από την Holika Holika



Τεταρτούλα σήμερα, μέσα εβδομάδας και δεν θα μπορούσα να σας περιγράψω αυτό το θεσπέσιο αεράκι που φυσάει ενώ σας γράφω αυτό το post. Επιτέλους έφυγε αυτός ο καύσωνας που βασάνιζε όλο το επιτελείο του Mel Me Up, κάνω πλέον την δύσκολη στο ανεμιστήρα και το blog μας επανέρχεται στην κανονική ροή του. Σήμερα αποφάσισα να μιλήσουμε σαν προέκταση του προηγούμενου post που αφορούσε αντηλιακά, παραλίες, μπάνια και καύσωνα. Προέκταση των πρώτων μπάνιων στην θάλασσα είναι να φαινόμαστε χαρούμενοι, ανέμελοι με χασταγκ #beachlife αλλά κανείς δεν δείχνει το μετά, που σιχτιρίζεις την ώρα και την στιγμή που πήγες θάλασσα γιατί κατάφερες να καείς. Και όχι γιατί δεν παστωνόσουν με ψυχαναγκαστικές κινήσεις με αντηλιακά αλλά με τους 42 βαθμούς μέχρι και μπριάμ να ψήσεις στην παραλία θα καεί. Όμως, ήρθαν από την Κορέα και μας έχουν την λύση.


Σαν άλλος Μένιος Φουρθιώτης θα σας παρουσιάσω με την βοήθεια της Holika Holika της ευεργετικές ιδιότητες της αλόης. Ωστόσο, ας μιλήσουμε πρώτα για την Holika Holika. Πρόκειται για μια κορεάτικη η οποία εξειδικεύεται στο skincare. Γενικά οι κορεάτικες εταιρείες έχουν κατακτήσει τις παγκόσμιες αγορές (κάτι σαν τους Illuminati)όσον αφορά την φροντίδα του προσώπου αλλά και του σώματος, με πολύ ποιοτικά συστατικά και πού προσιτές τιμές . Έτσι κινείται και η Holika Holika και έχει δημιουργήσει το smoothing gel με περιεκτικότητα 99% σε αλόη.


Ας ξεκινήσουμε με την κλασική μας σειρά, από έξω προς τα μέσα. Η συσκευασία είναι πλαστική και είναι σε σχήμα φύλλο αλόης. Πόσο τέλειο; Μου αρέσει πολύ που μπορώ να διακρίνω το προϊόν καθώς η συσκευασία είναι διαφανής, να ξέρω που βρισκόμαστε, ρε αδελφέ. Το gel έχει μια πολύ ωραία και διακριτική μυρωδιά αλόης και ταυτόχρονα φρεσκάδας (μου θυμίζει και αγγούρι μπορώ να πω –το ξέρω είμαι εμμονική με τα αγγούρια, μην με κρίνετε). Η υφή του είναι, αρχικά, δροσιστική! Νομίζω έχει την τέλεια υφή από την άποψη ρευστότητας. Είναι ενδιάμεσq στο παχύρευστο, που πρέπει να απλώνεις με τις ώρες, και στο λεπτόρρευστο που πρέπει να είσαι ο Flash σε ταχύτητα για να προλάβεις να το απλώσεις. Απλώνεται ιδανικά, λοιπόν! Τρίψε το μέχρι να απορροφηθεί πλήρως γιατί μπορεί να νιώσεις κολλώδη τα σημεία που θα το εφαρμόσεις. Η αλήθεια είναι ότι δεν προσφέρει ενυδάτωση όπως μια ενυδατική κρέμα ή μια body lotion αλλά προσφέρει ένα αίσθημα δροσιάς και ανακούφισης. Δηλαδή, πραγματικά, άμα έχεις καεί μετά από θάλασσα αντί να πετάς γιαούρτια Total πάνω σου (not sponsored), βάλε το gel αυτό και άσε την αλόη να δράσει πάνω σου (Λες τελικά να είχε δίκιο ο Μένιος Φουρθιώτης;). Είναι ανάλαφρο στο δέρμα. Δυστυχώς, η ευχάριστη μυρωδιά του δεν μένει για πολύ στο δέρμα. Είναι ιδανική με ερεθισμούς στο δέρμα μετά το ξύρισμα, μετά από κάψιμο στην παραλία και γενικά σε όποια συνθήκη ταλαιπωρείς το δέρμα σου. Πιο value for money πεθαίνεις.



Συνοψίζουμε:
+      Value for money προϊόν
+      Ιδανική σύσταση για να απλώνεται στο δέρμα
+      Φοβερά καταπραϋντική υφή και αίσθηση
+      Ευχάριστο δροσιστικό άρωμα
+      Αγαπώ την συσκευασία



-      Δεν ενυδατώνει έντονα
-      Η μυρωδιά φεύγει αμέσως σχεδόν από το δέρμα
-      Η αλήθεια είναι ότι ζεις και χωρίς αυτό (για να τα λέμε τσουβαλάτα)



Αφήστε ανεμιστήρες και air condition και ελάτε να τα πούμε στο Facebook και στο Instagram .


Τα λέμε στο επόμενο review! Φιλί!





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις