Vice Lipstick "Cranx" - Mega Matte από Urban Decay, γιατί υπάρχουν και άλλα πράγματα πέραν των Naked παλετών



Τεταρτούλα  σήμερα, νέα βδομαδούλα (σήμερα ξεκινάμε γιατί δεν βοηθούσε το Ίντερνετ στο νησί τόσο), η φάση μου είναι καλοκαιράκι, πρωινό μπανάκι, μεσημεριανό μπανάκι, βραδινό μπανάκι, μπανάκι γενικό! Και ενώ διαβάζετε το post αυτό, εγώ λιάζομαι στην όμορφη Μυτιλήνη αλλά πάντα εσείς και τα σχόλια σας είναι συντροφιά μου – γλυκανάλατο but true!


Και σήμερα είναι η πρώτη φορά που θα μιλήσουμε για highend κραγιόν. Τσουτσουριάσατε; Η Urban Decay είναι μια highend εταιρεία που είναι πολύ γνωστή για τις Naked παλέτες σκιών της – και στο σημείο αυτό να τονίσω ότι παρά την πλύση εγκεφάλου που έχω φάει και παρά το γεγονός ότι είμαι άβουλο καταναλωτικό ον, για κάποιο λόγο ποτέ δεν με έψησαν να τις πάρω, μην με λιθοβολήσετε! Όταν βγήκε η Vice σειρά με 100 μόνο αποχρώσεις τρωγόμουν να δοκιμάσω κάτι.
Η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα με τις άπειρες υφές, οπότε είπα να βρω κάτι από τα matte. Έλα μου όμως πως όταν είδα το συγκεκριμένο χρώμα και το ερωτεύτηκα. Πρόκειται για την απόχρωση «Cranx» από την mega matte σειρά! Με έσκιαξε το mega matte δεν θα σας πω ψέματα αλλά είπα να θυσιαστώ μπροστά σε αυτό το υπέροχο χρώμα. Πιο συγκεκριμένα είπα: «Βασιλική, αποδέξου πως θα σου ρουφήξει την ψυχή και συνέχισε την ζωή σου». Όταν ήρθε ήμουν σαν μικρό παιδί από την χαρά. Να υπογραμμίσω εδώ ότι ήρθε με δωράκι το primer ματιών «Primer Potion». Το αγόρασα από το site των Sephora. Πλέον υπάρχουν και stand της Urban Decay στα Sephora.


Η συσκευασία απλά καταπληκτική. Φαίνεται ότι πρόκειται για ένα highend προιόν. Η συσκευασία είναι σαν σφαίρα και νιώθεις ότι είναι στιβαρή και καλοφτιαγμένη. Μας αρέσει αυτό γιατί δεν δώσαμε και λίγα λεφτά – να τα λέμε και αυτά. Το χρώμα ακριβώς όπως το είχα δει στην φωτογραφία, ένα υπέροχο φουξιομωβίζον χρώμα. Το χρώμα αποδίδει εξαιρετικά. Δεν κάνει μπαλώματα, και με 2 προσεκτικά περάσματα έχεις γεμίσει άψογα τα χείλη σου. Είναι πάρα πολύ σταθερό. Πιες άφοβα! Φάε άφοβα! Φίλα άφοβα! Σταματώ εδώ γιατί θα γίνουμε ακατάλληλοι και δεν το θέλουμε αυτό. Το πιο σημαντικό σε αυτό το κραγιόν είναι ότι ΔΕΝ ΣΟΥ ΡΟΥΦΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ αν και λέει πως είναι mega matte. Στην υφή θυμίζει τα retro matte της Μac. Είναι από τα ελάχιστα κραγιόν σε σκούρα απόχρωση που ξεχνάω ότι το φοράω. Τόσο απαλό, τόσο ωραίο, μπορώ να γράφω επίθετα για ώρες. Θα πρότεινα να τα δοκιμάσετε όχι γιατί θα σου αλλάξει η ζωή με αυτό αλλά γιατί είναι ωραίο να ξεφεύγουμε από τα τετριμμένα – αν και εξαιρετικά- κραγιόν της Mac και να δοκιμάσουμε και κάτι άλλο ειδικά αν θέλουμε να κινηθούμε στο highend πλαίσιο.


Συνοψίζουμε:

+      Τέλεια απόδοση χρώματος
+      Δεν κάνει μπαλώματα στην εφαρμογή
+      Σταθερό
+      Δεν ξηραίνει τα χείλη αν και δηλώνει mega matte


-      Δεν περιέχει πολλή ποσότητα
-      Δεν είναι οικονομικό
-      Δεν θα σου αλλάξει την ζωή



Τι και αν κάνουμε ένα break διακοπών, εγώ θέλω να τα λέμε στο Instagram και στο Facebook! Κοπιάστε!




Τα λέμε στο επόμενο review! Φιλί!






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις