Εδώ το blush, το καλό, το φυσικό με την παλέτα "Big Blush" από W7




Τριτούλα σήμερα και αναρωτιέστε τι γίνεται; Τι κάνει εδώ το Mel Me Up? Γιατί ποστάρει σήμερα; Παιδιά μου χθες ο υπολογιστής δεν συνεργαζόταν – λογικά του κακοφάνηκε ο χειμώνας που ήρθε πάλι. Ωστόσο, μπορεί κάποιοι από εσάς να κατεβάσατε τα χειμωνιάτικα σας αλλά εγώ θα επιμείνω στο καλοκαιρινό μακιγιάζ και στα προϊόντα που χρειαζόμαστε για αυτό. Έτσι, σαν να είναι καλοκαίρι!

Είπαμε, λοιπόν, να κάνουμε πιο ελαφρύ μακιγιάζ (με πόσο πόνο ψυχής σας το γράφω αυτό. Ένα από τα βασικά στοιχεία που θέλουμε είναι το πρόσωπο υγείας, πώς γίνεται αυτό; Με ρουζ! Πως αλλιώς;; Μια συμβουλή για τα ρουζ (ξανά και ξανά και ξανά), το αποτέλεσμα θέλουμε να είναι αυτό της υγείας όπως λέμε, όχι αυτό του κλόουν από το “IT”. Απαλές κινήσεις κυκλικά στα μήλα, πάμε άλλη μία φορά να επαναλάβετε μετά από εμένα, «απαλές κινήσεις, κυκλικά στα μήλα».


Με τα ρουζ με πιάνει η εξής παράνοια, πότε τα θέλω προς τα ροζ, πότε τα θέλω ροδακινί, πότε θέλω να πηγαίνουν στο σάπιο μήλο. Μια ρουζοπαράνοια την λες. Ταυτόχρονα τσιγκουνεύομαι να παίρνω 25 διαφορετικά ρουζ. Η εταιρεία W7 ήρθε και μου έλυσε τα χέρια. Η W7 είναι η εταιρεία που είναι πασίγνωστη για τα dupe από highend εταιρείες. Εγώ έτσι την γνώρισα. Για εμένα είναι μια εταιρεία ή του ύψους ή του βάθους, ή θα τα λατρέψω ή θα θέλω να τα πετάξω από το μπαλκόνι. Έτσι ανακάλυψα μια μέρα το μαγαζί τους στην Εγνατία, η αλήθεια είναι ότι πήγα να δω για τις παλέτες dupes για τις Naked από Urban Decay. Πιο φόλα πεθαίνεις! Παρόλα αυτά, το μάτι μου έπεσε στην παλέτα «Big Blush». Τα δοκίμασα αλλά κάτι με κράτησε. Δεν την πήρα. Όλη μέρα σπίτι μου, αυτό σκεφτόμουν, και γιατί δεν την πήρα και την βρήκα και με έκπτωση και έβγαινε 8 ευρώ. Μην σας τα πολυλογώ, πήγα πανικόβλητη να την πάρω την επόμενη μέρα. Περιέχει 5 ρουζ και 1  bronzer! Τα χρώματα των ρουζ μπορούν να καλύψουν κάθε γούστο ή μακιγιάζ. Έχουν ελάχιστο shimmer που όταν το εφαρμόζεις δίνει μια πολύ ωραία φυσική γυαλάδα. Δεν φαίνεται υπερβολικό. Πολύ σταθερά. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι ότι δεν χρειάζεται να έχεις χέρι καρδιοχειρούργου για να το εφαρμόσεις. Αντίθετα, έχουν ένα τόσο φυσικό αποτέλεσμα που μπορείς αν θες κάτι πιο έντονο να το χτίσεις. Το bronzer είναι ματ και είναι πολύ ωραίο. Μοιάζει πολύ με το πασίγνωστο Honolulu (dupe του Hoola από Benefit). Δεν έχει shimmer, είναι απόλυτα ματ. Σταθερό as hell. Προσοχή αυτό έχει έντονη απόδοση και θέλει απαλό χέρι. Το μόνο αρνητικό είναι ότι έχει πολύ fallout επειδή τα προϊόντα είναι πολύ πουδρένια. Με αυτήν την παλέτα έχεις καλυφτεί από ρουζ για όλη σου την ζωή. Δες το σαν επένδυση!



Συνοψίζουμε:
+      Εργονομική παλέτα
+      Οικονομική
+      Εμπεριέχει όλα τα πιθανά χρώματα ρουζ
+      Έχει και bronzer
+      Τα προϊόντα δίνουν φυσικό αποτέλεσμα
+      Αν θες πιο έντονο, χτίζεται



-      Πολύ fallout
-      Δεν είναι απόλυτα ματ τα ρουζ, εμπεριέχουν shimmer




Σας περιμένω στο Instagram και στο Facebook να τα πούμε καλύτερα!!



Τα λέμε στ επόμενο review! Φιλί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις