Κάποτε το τρώγαμε.....τώρα μόνο express beauty with cucumber από την Apivita




Δευτερούλα σήμερα και το επιτελείο του Mel Me Up σας έκανε το δύσκολο τις προηγούμενες μέρες, έτσι για να σας καψουρέψει λίγο. Ωστόσο, επανήλθαμε δυναμικά. Το μουντ μας είναι άλλοι το τρώνε και δροσίζονται και άλλοι το τρώνε και ζορίζονται. Σας πάει το μυαλό (ελπίζω!) στο …. Αγγούρι . Όπως έχουμε ξαναπεί, φέτος έχω πάθει εμμονή με τις μάσκες ενυδάτωσης και κάθε φορά που πρωτοχρησιμοποιώ μια μάσκα της Apivita παθαίνω μίνι εγκεφαλικά.


Η εισαγωγούλα είναι πολύ mainstream και δεν μου αρέσουν αυτά, οπότε θα περάσω σε προσωπική εξομολόγηση – ιστορία. Πέραν που αγαπώ πολύ το αγγούρι σαν λαχανικό, αγαπώ και ό, τι προϊόν το εμπεριέχει. Είτε είναι κρέμα, είτε είναι σαμπουάν, είτε είναι αποσμητικό, είτε είναι αφρόλουτρο( Μην θυμηθώ ότι κατήργησαν το αγαπημένο μου αφρόλουτρο με αγγούρι από την Dove- μην πάω και τους κάψω ζωντανούς). Θεωρώ ότι, ό, τι προϊόν εμπεριέχει αγγούρι προσφέρει καταπληκτική ενυδάτωση και δροσιά στο σώμα. Αν δεν έχετε δοκιμάσει κάτι από τα παραπάνω που εμπεριέχει αγγούρι, τρέξτε πανικόβλητοι σας παρακαλώ (Όχι τώρα, διαβάστε το ποστ και τρέξτε μετά).


Όταν εντόπισα ότι η Apivita έχει μάσκα με βάση το αγγούρι, απλά την παρήγγειλα πετώντας γκλίττερ και κονφετί στον αέρα. Ικανοποιούσα μέσα μου τον αγγουροψυχαναγκασμό μου. Το πολύ καλό είναι ότι η Apivita κυκλοφορεί την μάσκα αυτή σε φακελάκια 2 τεμαχίων. Καλό, βεβαίως, είναι για εσένα δύσπιστη φίλη μου, που δεν με εμπιστεύεσαι με τυφλά μάτια (τεράστιο λάθος σου) και θες να την δοκιμάσεις. Εγώ αν είχα την δυνατότητα θα ήθελα να την κυκλοφορεί η εταιρεία σε συσκευασίες του 1 κιλού, όπως τα γιαούρτια. Συγκεντρώνομαι!! Το κάθε φακελάκι είναι για 2-3 χρήσεις. Αγαπητό πολυπληθές κοινό του Mel Me Up, η ενυδάτωση που προσφέρει, είναι σε εξωπραγματικό επίπεδο. Η μυρωδιά της κρέμας είναι καταπληκτική, ελαφριά και δροσιστική. Η αίσθηση πάνω στο δέρμα το ίδιο καταπληκτική. Μακάρι να μπορούσα να σας δείξω πόσο εξαιρετικά απορροφάται από το δέρμα.  Την απλώνεις 10-15 λεπτά, ανεξαρτήτου τύπου δέρματος. Και παραπάνω να την αφήσεις, ακόμα καλύτερα! Δεν θα σου προκαλέσει κανέναν ερεθισμό, καμιά κοκκινίλα. Μετά, την ξεπλένεις καλά. Η αλήθεια είναι ότι επειδή λατρεύω την αίσθηση της μάσκας αυτής και δεν θέλω να κάνω τσιγκουνιές, βάζω ολόκληρο το φακελάκι σε μια εφαρμογή, δεν μπορώ να αντισταθώ. Σχωράτε με!!! Εφαρμόζεις και μια ενυδατική στο τέλος, και η πρόταση του επιτελείου είναι να αράξεις στον καναπέ σου, σαν μια άλλη αλαβάστρινη Mariah Carey, με ένα ποτήρι κρασί ή ένα ποτήρι νερό Ζαγόρι  (ό, τι δύναται κανείς!)




Ξανάμαζεύομαι:
+      Έντονη ενυδάτωση στο δέρμα
+      Τέλειο άρωμα φρεσκάδας
+      Πωλείται σε φακελάκια 2- 3 χρήσεων ανά φάκελο
+      Apivita εγγύηση ποιότητας προϊόντος



-      Θα έπρεπε να πωλείται σε συσκευασίες κιλού για εμάς τους αγγουρόπληκτους.




Tο επιτελείο του Mel Me Up, τόσο εμένα, όσο και την Κρίστα, θα μας βρείτε στο Facebook και στο Instagram !!





Τα λέμε στο επόμενο review! Φιλί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις