Μαύρη, μαααύρη, μαύρη μου κεις κάνει την ζωή μου Northern Soap – Detox for deep facial cleansing από την Natura Siberica (με την καλή έννοια)


Παρασκευούλα σήμερα και βαφτήκαμε αρκετά μέσα στην εβδομάδα, οπότε το Mel Me Up κάνει στροφή στην ποιότητα στον καθαρισμό. Και επειδή κάναμε review σε ένα πολύ mainstream concealer, θα περάσουμε σε ένα πολύ mainstream σαπούνι καθαρισμού, το Northern Soap Detox for deep facial cleansing από Natura Siberica (ψαρώσατε και εσείς με τον τίτλο ή μόνο εγώ;). Το μαύρο σαπούνι είναι το πιο γνωστό προϊόν της Natura Siberica. Έχει ως βάση τον ξυλάνθρακα, ο οποίος λειτουργεί σαν «μαγνήτης» για ό, τι μαζεύει το δέρμα μας. Ο μεγαλύτερος μου εχθρός πέραν από τον ίδιο μου τον εαυτό είναι τα μαύρα στίγματα και ειδικά στην μύτη. Αν μπορούσα να σφραγίσω τους πόρους στην μύτη για να μην μαζεύει σμήγμα θα το έκανα. Μόλις διάβασα reviews ενθουσιάστηκα, λέω επιτέλους! Miracollo! Miracollo! Θα ξαναπώ ότι τα διθυραμβικά reviews, δημιουργούν και πολύ μεγάλες απαιτήσεις για το προϊόν. Μιλημένα ξηγημένα!
Το μαύρο σαπούνι (θα το λέω έτσι γιατί δεν γίνεται να λέμε το μακρινάρι του τίτλου συνέχεια)έρχεται με το σφουγγαράκι του και η εφαρμογή του είναι πολύ εύκολη. Βρέχεις το σφουγγάρι, το βουτάς μέσα στο μαύρο σαπούνι και το εφαρμόζεις. Άμα είσαι ξηρό κορίτσι το ξεβγάζεις σχεδόν αμέσως. Άμα είσαι λιπαρό κορίτσι το αφήνεις σαν μάσκα περίπου 10-15 λεπτά. Άμα είσαι κανονικό κορίτσι, το αφήνεις περίπου 5 λεπτά. Αν τυχόν ξεχαστείς, μην αγχώνεσαι, δεν θα επηρεαστεί καθόλου το δέρμα σου. Η μυρωδιά του είναι πολύ έντονη – πικραμύγδαλο. Όχι σε σημείο να  λες Παναγιά μου σώσε, θα ξεριζώσω την μάσκα από το πρόσωπο σου αλλά θα σου ρουφήξει στιγμιαία την ψυχή. Ακολούθησα με ευλάβεια (ψυχαναγκασμό) τις οδηγίες και ανέμενα με αγωνία το αποτέλεσμα. Οκ ναι, είδα μια καθαρή επιδερμίδα αλλά δεν είδα τον υπερβαθύ καθαρισμό, ειδικά όσον αφορά τα μαύρα στίγματα. Άρχιζα να καταριέμαι τον Andrey Trubnikov (ιδρυτή της Natura Siberica) και όλο του το σόι. Ωστόσο σκέφτηκα ότι ως επαγγελματίας πια (μην γελάτε),δεν πρέπει να είμαι αυστηρή αλλά να δώσω ακόμα μια ευκαιρία. Και πάλι το ίδιο. Ξαναέβριζα τον Andrey και αναρωτιόμουν τι κάνω λάθος. Μετά από μελέτη ημερών και λύση πολλών εξισώσεων, κατάλαβα ότι δεν προετοίμαζα σωστά το πρόσωπο μου. Έτσι, λοιπόν, για να πετύχει η όποια μάσκα πρέπει να ξεκινήσετε με ένα scrub προσώπου,  το οποίο να ξεπλύνετε με χλιαρό προς ελάχιστα ζεστό νερό, έτσι ώστε να ανοίξουν οι πόροι και να δεχθούν σωστά την μάσκα. Παιδιά, αλληλούια!!!!! Επιτέλους, δούλεψε η μάσκα αυτή. Έβλεπα να γίνεται πραγματική δουλειά στο πρόσωπο μου. Έτσι, καθάριζαν βαθιά οι πόροι και η επιδερμίδα γινόταν απίστευτα απαλή αλλά κυρίως καθαρή! Ένιωθες ότι θα κάνει σκουίκ σκουίκ από το τρίψιμο της καθαριότητας. Αν εφαρμόσεις και μια ενυδατική μετά, θα νιώθεις το δέρμα σου βελούδο! Προτείνω σταθερή χρήση 1-2 φορές την εβδομάδα για να είναι όλο και πιο εμφανή τα αποτελέσματα. Οι μάσκες θέλουν συνέπεια αγαπητή μου!


Μαζευόμαστε τώρα:
+      Καθαρίζει σε βάθος
+      Ανάλαφρη αίσθηση
+      Σε περίπτωση που το αφήνεις πάνω από 10 λεπτά δεν δημιουργεί ερεθισμούς
+      Μεγάλη ποσότητα που θα διαρκέσει


-      Απόλυτα μόνο του, δεν δίνει το 100% των δυνατοτήτων του
-      Έντονη μυρωδιά πικραμύγδαλου (που μπορεί να ενοχλεί άτομα με ευαισθησία στις έντονες μυρωδιές)


Θα με βρείτε στο Facebook και στο Instagram! Ελάτε! Δεν δαγκώνω!



Τα λέμε στο επόμενο review! Φιλί!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις