Mix me Up, με Pro Foundation Mixer από Nyx



Τεταρτούλα σήμερα, μεσοβδόμαδα και κάνουμε αμάν και τι να βγάλουμε την εβδομάδα. Και μετά από αυτή την βόμβα ενέργειας και αισιοδοξίας, ας μπούμε στο ψητό. Σε αυτό το blog την εταιρεία Nyx θα την βλέπετε πολύ συχνά. Η σχέση μας είναι καρμική, είναι ειδυλλιακή, είναι εκεί. Η αγάπη μου για την Νyx είναι δηλωμένη, αλλά θα την δηλώνω και σε κάθε post που αφορά τα Nyx. Ίσως και σε άκυρα post, έτσι απλά σαν τελετουργία.


Το μακιγιάζ με τα χρόνια εξελίσσεται με νέες τάσεις (strobing, contouring – μην αγχώνεσαι θα μεταφράζω στα ανάλογα post, κάνε ότι καταλαβαίνεις τώρα!), με νέα εργαλεία (π.χ. πινέλα οδοντόβουρτσες, beauty blender – συνέχισε να κάνεις ότι καταλαβαίνεις), καθώς και με νέα προϊόντα που απογειώνουν το μακιγιάζ σου σε επίπεδα Jaclyn Hill και Desi Perkins (αυτό δεν θα το εξηγήσω σε κάποιο post googλαρέ το καλύτερα)! Αυτά είναι τα ωραία της εξέλιξης. Αλλά ότι οι σατανάδες θα έβγαζαν προϊόν που θα «άνοιγε» ή θα «σκούραινε» το foundation(1), αυτό δεν το περίμενα. Ότι θα δούλευε κιόλας, αυτό και αν δεν το πίστευα.


Όπως καταλαβαίνετε, το Pro Foundation(3) mixer είναι ένα μικρό θαύμα για εμάς που κατά συρροή παίρνουμε λάθος απόχρωση foundation(4) από δική μας λάθος επιλογή και για εμάς που συναντήσαμε κάποια ηλίθια πωλήτρια που είτε μας έδωσε πιο σκούρο foundation(5) θεωρώντας ότι είμαι βγαλμένη από το “Keep it up with the Kardashians”, είτε πιο λευκό θεωρώντας ότι θέλω να βαφτώ σαν τον Marilyn Manson. Αυτά είναι τα βασικά σενάρια που έχω πλάσει μετά από πολλά χρόνια προσωπικής μελέτης του φαινόμενου «πωλήτρια καλλυντικών». Έτσι, λοιπόν, υπάρχουν και οι συνετές κοπέλες που δεν θέλουν να αλλάζουν συνέχεια 10 foundation(6) ανά εποχή και θέλουν να προσαρμόζουν το ήδη υπάρχον τους.


Το pro Foundation(7) mixer και, συγκεκριμένα, η απόχρωση opalescent απευθύνεται στα σταρένια κορίτσια. Υπάρχει και αντίστοιχο για τα πιο ανοιχτόχρωμα κορίτσια. Εφαρμόζεις 2 σταγόνες έως 3 του προϊόντος στο foundation(8) σου. Μπορείς και παραπάνω μέχρι να φτάσει στο χρώμα που θες.  Όταν το δοκίμασε η πωλήτρια σε αρκετά πιο σκούρο foundation(9), εντυπωσιάστηκα πολύ με το πώς το «ανοίγει» όντως. Η αλήθεια είναι ότι όταν το δοκίμασε σε ένα foundation(10), 2 τόνους πιο σκούρο από αυτό που ταιριάζει σε εμένα, δεν είδα ιδιαίτερη διαφορά. Το προϊόν δεν επηρεάζει καθόλου την απόδοση και την καλυπτικότητα του foundation(11)- γιατί είχα ένα άγχος μήπως βγάλει λιπαρότητα στο ήδη λιπαρό, από τα βάσανα της ζωής, δέρμα μου. Αξίζει να υπάρχει στο συρτάρι σου.



Συνοψίζουμε:
+      «Ανοίγει» πολύ ωραία και φυσικά το foundation(12) σου
+      Δεν επηρεάζει την απόδοση του foundation(13)
+      Διατίθεται για πολλές διαφορετικές ανάγκες (ανοιχτές επιδερμίδες, σκούρες επιδερμίδες, για έξτρα λάμψη κ.α.)




-      Είπα 14 φορές την λέξη foundation(14) + 1 στον τίτλο




Το σου σου συνεχίζεται στο Facebook και Instagram στο ! Για κοπιάστε!




Τα λέμε στο επόμενο review! Φιλί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις