Χειλάκι πετροκέρασο με το lip scrub από Lush!!



Στόχος μου, για το blog αυτό είναι να υπάρχει ποικιλομορφία. Πιο πολύ για να σας κρατάω σε εγρήγορση με μίνι δόσεις αιφνιδιασμού. Έτσι, λοιπόν, αποφάσισα να μιλήσουμε για την περιποίηση των χειλιών μας και πιο συγκεκριμένα για απολέπιση χειλιών. Η προσωπική εμπειρία είναι must. Ήμουν πάρα πολύ δύσπιστη ως προς την χρήση των lip scrub. Είχα κάνει διάφορες προσπάθειες με DIY (do it yourself ή κάντο μόνη σου πτωχιά πλην τίμια ελληνιστί)scrub για τα χείλη και εν τέλει κατέληγα να έχω φτιάξει παρασκευάσματα είτε σαν ζύμη πίτσας είτε σαν ζύμη κέικ στο στόμα μου. Και κάπως έτσι, εγκατέλειψα τα αντικαπιταλιστικά μου (λέμε τώρα) αισθήματα και κατέφυγα σε ένα scrub του εμπορίου. Όχι σε όποιο και όποιο αλλά στο φημισμένο lip scrub των Lush. Τα Lush φυσικά άνοιξαν ΚΑΙ ΑΥΤΆ στην Θεσσαλονίκη. Να τονίσουμε ότι τα Lush πάνε τον όρο «φυσικά προϊόντα» και τον όρο «cruelty free». Αυτό το μαγαζί είναι ό, τι καλύτερο έχω βρεθεί. Θέλω ένα κρεβατάκι, μια γωνίτσα και δεν θα ενοχλώ. Μόνο να δοκιμάζω τα προϊόντα, ταυτόχρονα, πασαλείψτε με κρέμες, με τα scrub σώματος, με τις φρέσκιες μάσκες, με τα τέλεια αφρόλουτρα. Ευχαριστώ.

Ας γυρίσουμε στο απολεπιστικό χειλιών (σαν κινέζικο βασανιστήριο ακούγεται στα ελληνικά). Θα ξεκινήσω από τα συστατικά για να καταλάβετε για πόσο ωραίο και φυσικό προϊόν μιλάμε. Αποτελείται από άχνη ζάχαρη, έλαιο χοχόμπα (θαυματουργό έλαιο γενικώς), θαλάσσιο αλάτι και λάδι καρύδας. Εμ, τι άλλο να σας πω για να σας πείσω; Μόνο αγάπη δεν εμπεριέχει μέσα. Η γεύση του είναι βουτυρένιο ποπ κορν. Κοίτα, φίλη – φίλε μου, την αλήθεια μου θα την πω. Ποπ κορν δεν είναι τούτο. Ίσως να είναι ένα χημικό ποπ κορν (πάρα πολύ χημικό σε γεύση ποπ κορν). Ωστόσο, η αίσθηση στα χείλη είναι απίστευτη! Με λίγο τρίψιμο αφήνει τα χείλη απαλά, ενυδατωμένα και γεμάτα. Το lip scrub το κάνεις:

1.   Πριν εφαρμόσεις κάποιο κραγιόν για να προετοιμάσεις τα χείλη σου. Ειδικά πριν από matte υγρά κραγιόν που είναι σκληρά. Απλώνονται σαν όνειρο και ήδη έχεις αφαιρέσει, μέσω του scrub, όποιο ξηρό σημάδι στα χείλη σου.
2.   Αφού έχεις ξεβαφτεί. Ξέρω ότι αν όλη μέρα φοράς κάποιο υγρό κραγιόν θα έχει ρουφήξει την ψυχή από τα χείλη σου. Ξέρω, επίσης ότι θα βαριέσαι να το εφαρμόσεις αλλά πίστεψέ με θα με ευγνωμονείς. Θα λειτουργήσει σαν βάλσαμο.


Και το πιο καλό; Είναι βρώσιμο!!! Το βάζεις, το τρίβεις, το γλείφεις (Πόσο πιο πρόστυχο μπορεί να ακουστεί; - Αχ αυτή η άνοιξη)!!



Συνοψίζω:

+      Lush εγγύηση
+      Value for money – 25 γρ. προιόντος
+      Κάνει τα χείλη «καινούρια»
+      Μεσαίου μεγέθους κόκκοι που απολεπίζουν χωρίς να «κακοποιούν» τα χείλη
+      Περιέχει πολλά θρεπτικά έλαια
+      Βρώσιμο (Δεν ξεπλένεις κλπ)

-      Δεν έχει γεύση ποπ κορν όπως ισχυρίζεται
-      Βρώσιμο (Τρως ένα ψιλοχημικό ποπ κορν)


Το Mel Me Up το βρίσκετε στο Facebook και στο Instagram!



Τα λέμε στο επόμενο review! Φιλί!



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις