Golden Rose, Velvet Matte, Mel Me Up approved?



Δευτερούλα σήμερα, ξεκινάει η βδομαδούλα! Πάντα μου αρέσει να δοκιμάζω καλλυντικά είτε είναι highend, είτε drugstore! O καλός ο μύλος όλα τα αλέθει. Σήμερα πάμε στην Golden Rose, μια πάρα πολύ ωραία και πολύ οικονομική εταιρεία. Την Golden Rose σαν εταιρεία την γνώρισα όταν άρχισα να καταναλώνω εργατοώρες στο youtube και στον σκοτεινό κόσμο του μπιούτι. Και τότε είχε γίνει ένα τεράστιο μπαμ και όλες έδιναν το βασίλειο τους για την σειρά Velvet Matte. Και ως καταναλωτικό κτήνος (όσον αφορά τα καλλυντικά)ξεκίνησε η αναζήτηση μου να τα βρω. Τυχαία και, σχεδόν, μοιραία έπεσα πάνω τους. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής με προβλημάτισε η χαμηλή τιμή τόσο των κραγιόν, όσο και γενικά των προϊόντων της εταιρείας. Και θέλω να παραδεχτώ ότι το βραβείο «Χρυσής Μούτζας» μου ανήκει για άλλη μια φορά. Αυτό το λέω τόσο για εμένα, όσο και για όποιες θεωρούν ότι τόσο οικονομικές εταιρείες, υστερούν σε ποιότητα προϊόντος. Δεν ισχύει. Να το ξέρετε. Το μόνο που υστερεί είναι η συσκευασία, η οποία είναι πιο «φθηνής» κατασκευής.


Και μετά το μικρό λογύδριο, ας πάμε στο προϊόν καθεαυτό. Η σειρά velvet matte αποτελείται από άπειρες αποχρώσεις από nude μέχρι κόκκινα και τριανταφυλλί. Έχω την απόχρωση 22, ένα κεραμμυδομπορντοκαφέ (νιώθω σαν ένα mini me της Μοιραράκη).


Το χρώμα αποδίδει τέλεια, με ένα πέρασμα, χωρίς να κάνει μπαλώματα. Thumbs up!!! Έχει μια πολύ διακριτική μυρωδιά, που δεν γίνεται να σε ενοχλήσει ακόμα και αν είσαι υπερευαίσθητος στις μυρωδιές. Το γεγονός ότι δηλώνει velvet matte μας κάνει να κατανοούμε ότι δεν θα κάθεται απόλυτα ματ στα χείλη μας, όπως ένα αμιγώς ματ κραγιόν ή ένα liquid lipstick. Το καλό είναι ότι είναι πάρα πολύ άνετο στα χείλη και δεν τα ξηραίνει καθόλου. Το κακό από την άλλη είναι ότι δεν είναι ιδιαίτερα σταθερό. Αν εσύ αγαπημένη μου φίλη, θες να το ρίξεις έξω, να φας το μακαρόνι σου, να πιεις το ποτό σου, να δώσεις και ένα φιλί για το καλό, λυπάμαι αλλά θα πρέπει να το ανανεώνεις συχνά. Εντάξει δεν είναι και κανένας ιδιαίτερος κόπος για να λέμε την αλήθεια. No worries! Θα συνιστούσα να το χρησιμοποιήσετε με περίγραμμα χειλιών Α) για να είναι πιο σταθερό Β)γιατί μόνο του για κάποιο άρρωστο λόγο καταλήγω να το βάζω σαν την Harley Quinn!



Μαζευόμαστε:
+      Έντονη απόδοση
+      Δεν κάνει μπαλώματα
+      Βελούδινη υφή όπως δηλώνει
+      Δεν ξηραίνει τα χείλη
+      Πάρα μα πάρα πολύ οικονομικό
+      Όποια πέτρα και να σηκώσεις μπορείς να τα βρεις



-      Δεν είναι ιδιαίτερα σταθερό / Συχνή ανανέωση
-      Η συσκευασία δεν είναι στιβαρή


Για το καλό ελάτε να τα λέμε στο Instagram και στο Facebook !




Τα λέμε στο επόμενο review! Φιλί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις