Η ζωή μου όλη ένα όμπρε, όπως τα ombre blush από ΝΥΧ



Παρασκευούλα σήμερα και ο απολογισμός της εβδομάδας είναι περπάτημα δίχως αύριο στην Θεσσαλονίκη. Chic με γυμνασμένες γάμπες και μπούτια, όπως καταλαβαίνετε το θέμα της εβδομάδας. Ωστόσο, θα κλείσουμε αυτή την βδομάδούλα μιλώντας για την πολυαγαπημένη μου εταιρεία NYX και για ένα προϊόν που το κυνηγούσα μήνες και ήταν μονίμως sold out και out of stock. Πρόκειται για το ombre brush και την απόχρωση Mauve Me. Και ενώ τα άλλα ombre brush ήταν διαθέσιμα, η απόχρωση αυτή είναι μονίμως εξαφανισμένη. Και θα καταλάβετε και στην συνέχεια γιατί. Θα ήθελα να μιλήσω για το ρουζ στην ζωή μου πρώτα. Το αγαπώ πολύ γιατί δίνει ζωή στο μακιγιάζ. Δεν πειραματιζόμουν ποτέ. Είχα ένα μόνιμα που ήταν κάτι ανάμεσα σε ρουζ και τερακότα. Πάντα. Τα τελευταία χρόνια άρχιζα να παίζω περισσότερο με χρώματα και υφές στα ρουζ. Πάντα να θυμάστε τα ρουζ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν σκιές όποτε είναι ξεκάθαρη και η εργονομία του προϊόντος.


Όταν είχα δει το ombre blush των NYX είχα λολαθεί. Δεν είναι κάποια πράγματα που σε πιάνει ένας ψυχοπαθολογικός ψυχαναγκασμός ότι θες να αποκτήσεις; Έ ένα από αυτά τα πράγματα για εμένα ήταν το συγκεκριμένο. Και όσο πιο sold out το έβλεπα, τόσο λυσσούσα να το αποκτήσω.


Και ήγγικεν η ώρα και το απέκτησα. Και από όταν το απέκτησα, δεν σταματώ να το χρησιμοποιώ. Και από όταν δεν σταματώ να το χρησιμοποιώ, φοβάμαι ότι θα τελειώσει οπότε έχω και ένα σε απόθεμα μήπως τελειώσει αλλά και 8 γραμμάρια ρουζ που να ρημαδοτελειώσουν θα μου πεις εσύ αλλά θα σου πω και εγώ πως είμαι ψυχαναγκαστική και κάποια προϊόντα τα θέλω σε απόθεμα (και επιτέλους ας βάλω μια τελεία). Όπως πάντα, θα ξεκινήσω από την συσκευασία. Είναι η κλασική μαύρη συσκευασία NYX, είναι στιβαρή και έχει έναν πολύ ωραίο καθρέφτη για να έχεις και μόνιμα στην τσάντα σου να τσεκάρεις πως είσαι βρε αδερφέ. Το προϊόν ζυγίζει στα 8 γραμμάρια (γενναιόδωρη ποσότητα θα προσθέσω στα μουλωχτά). Και αυτό που το κάνει ξεχωριστό είναι o ombre σχεδιασμός του που ουσιαστικά σου δίνει 3 χρώματα. Ένα ροζ, ένα πιο σκούρο μωβ- σάπιο μήλο και την ανάμειξη των δυο αυτών. Η απόδοση χρώματος είναι στο Θεό. Πολύ έντονη απόδοση αλλά και πολύ σταθερή. 



Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και άμα το χρησιμοποιήσεις για σκιά. Αυτό που θα ήθελα να υπερτονίσω είναι ότι η μίξη του ομπρε ρουζ δίνει ένα εκπληκτικό τελικό αποτέλεσμα. Το χρώμα είναι έντονο αλλά ταυτόχρονα πολύ πολύ φυσικό (Πράγμα που ζητάμε όλες για να μην κυκλοφορούμε με 2 κύκλους ρουζ πάνω στα μάγουλα σαν κλόουν – προσωπική ιστορία). «Μα όλα τόσο τέλεια; Τίποτα αρνητικό;» θα με ρωτήσεις καχύποπτη φίλη του Mel Me Up και θα σου απαντήσω ότι το μόνο αρνητικό, που δεν είναι σε  πρακτικό επίπεδο, δηλαδή στην χρήση του προϊόντος, είναι ότι με την συνεχή χρήση αλλοιώνεται η τέλεια όμπρε επιφάνεια και είναι σαν να κάνει μπαλώματα. Τα χρώματα, ωστόσο, δεν επηρεάζονται. Τέλος, διατίθεται σε πολλές αποχρώσεις με ομπρε εφέ, είτε αγαπάς τα ροδακινορουζ, είτε αγαπάς τα ροζορουζ, είτε αγαπάς το φουξιορουζ.





Μαζευόμαστε (όχι ότι έχω και πολλά να πω αλλά ελάτε για το γούρι):
+      Τέλεια απόδοση χρωμάτων
+      Μεγάλη ποσότητα 8 γρ
+      3 χρώματα ρουζ σε 1 προϊόν 
+      Τέλειος καθρέφτης



-      Με τις συχνές χρήσεις αλλοιώνεται το όμπρε σχέδιο της επιφάνειας



Ελάτε στο Facebook και στο Instagram για να μαθαίνετε πρώτοι για τα επερχόμενα reviews.



Τα λέμε στο επόμενο review! Φιλί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις